Bildirim
Fantazide Sınır Yok (:
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bence bu kuponum sızınkınden daha garantı gıbı -
aşırı benzerlik kör edici boyutlarda.. ama şöyle bi daha bakınca anladım ki iyi uçmuşuz.. -
-
yok hocam ben oynamadım sadece ayrıntıyı gostereyım dedım ben zaten bu kadar ıy ms yazmam bol şans,sunu da ekleyeyım sıstem 9 yapmanıza gerek yok gordugum kadarıyla 2 den fazla banko secıp oynamıssınız yanı sıstem 0-1 oynasanız en azından bankolar gelırse dıgerlerıne bakmadan kupon parasını cıkartmıs olursunuz ,sıstem 9 tutması cok zor,ben yazsam sıstem 9 yerıne sıstem 0 yaparım sonucta 2 sı de 1 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trcpt -- 15 Ocak 2014; 12:10:29 > -
işte sistem olayını çok iyi anlayamadım henüz amatörüm.. ilk kuponda sistem 4-5-6 ne anlama geliyor, ikinci kuponda sistem 1-9 yerine sistem 0 yapsam nolurdu falan bunları bilmiyorum.. -
-
ilk kupon iyiymiş.. gönüllerin kazananı sayılır o.. -
-
Kupon yattı.
Bir kez daha türkiye ligine oynanmiyacağını anladık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X