Şimdi Ara

Far Çakar Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 fiestam var.Ön far çakar uygulaması yaptırmak istiyorum sizce maliyeti ne kadar olur? Cezası olduğunu biliyorum ama siren taktırmayacağım sadece parklara çakar bağlatmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursalar çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parklara çakar yaptırmak istiyorsan, bunun için çakar özellikli ledler tercih edebilirsin.

Rengini sağlam istiyorsan yine 50-60 tl yi geçmeyecek fiyatları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Parklara çakar yaptırmak istiyorsan, bunun için çakar özellikli ledler tercih edebilirsin.

Hocam ledli çakar aldım . Bakalım müsait olduğum zaman gidip taktıracağım maliyeti de o kadar 50-60 TL civarı değil,ben 20 liraya aldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Ö 94

quote:

Parklara çakar yaptırmak istiyorsan, bunun için çakar özellikli ledler tercih edebilirsin.

Hocam ledli çakar aldım . Bakalım müsait olduğum zaman gidip taktıracağım maliyeti de o kadar 50-60 TL civarı değil,ben 20 liraya aldım .

Malzeme kalitesi aydınlatma ürünlerinde önemli bir faktördür, o yüzden dedim iyi bir şey istiyorsanız diye, 5 TL ye de var internette :)
  • quote:

quote:

quote:

Malzeme kalitesi aydınlatma ürünlerinde önemli bir faktördür, o yüzden dedim iyi bir şey istiyorsanız diye, 5 TL ye de var internette :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taktirdiniz ise fotoğraf okursa iyi olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Taktirdiniz ise fotoğraf okursa iyi olur:)

Hocam şöyle diyeyim 15 tl'ye ucuzunu almıştım.Geçen taktırayım dedim.Takıldı çakar 4-5 defa çaktı sonra çakmadı sadece led olarak yanıyordu sabit parklar. Tekrar orjinallerini takıp çakar sevdasından şu anlık vazgeçtim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Taktirdiniz ise fotoğraf okursa iyi olur:)

Hocam şöyle diyeyim 15 tl'ye ucuzunu almıştım.Geçen taktırayım dedim.Takıldı çakar 4-5 defa çaktı sonra çakmadı sadece led olarak yanıyordu sabit parklar. Tekrar orjinallerini takıp çakar sevdasından şu anlık vazgeçtim

Sağlık olsun Baska zaman kaliteli olanını alıp denersiniz artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.