Şimdi Ara

far cry 3 donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu normal simgesinden girip oynadığımda böyle birşey yoktu..dx11 simgesinden girip dx11 oynadım 1 saat kadar herşey full ayarda..1440 x 900 çözünürlük ..tabi çok akıcı değil ama olsun ..neyse.. oyun oynarken bir anda donup kaldı..oyunu kapattım hemen kartın sıcaklığına baktım 52 derece idi..üstelik kartım çok da serin bir karttır ...bu donup kalma olayı , yani çökme olayı neden yaşanmış olabşilir..? 6 aydır hd5850 kullanıyorum ilk defa bu oyunda bununla karşılaştım.. kartın driver ı 6-7 aylık bundan olabilir mi?

• 40 yılın başında bana da olur. önemsenecek bişe olduğunu sanmıyorum vardır bi sebebi ama kimbilir
  • Driver i güncellemeyi deneyin.
  • Update at kart driverini yenile
  • arkadaşlar tertemiz bir şekilde kartın driver ını nasıl gü
    ncelleyebilirim?
  • arkadaşlar nasıl tertemiz güncelleyebilirim? direk eski driver ın üzerine mi kurayım
  • Genelde ben Nvıdıa driverlerını temiz kurulum yaparak kuruyorum bazen sorun çıkarabiliyor. Seninki ati herhalde ister aygıt yöneticisinden ekran kartı sürücüsünü kaldır öyle kur ister üzerine kur otomatik kurar zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    10 ay önce açıldı
    Far Cry 3 Kasma Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    mafia 3 kasma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de kaydediliyor simgesi geliyor fakat gitmiyor nedendir acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun özürlü bir oyun tüm hatalar normal
  • driver sweeper ile güzelce driver sil yeniden başlat kayıt defterini temizle sonra driverı en güncelini kur öyle dene
  • amd uninstall utility var onu indir tıkla ve bekle sadece bitince bilgisayarı yeniden başlatmak istermisiniz diye sorar evet dersin ; makine açılınca da sürücüyü tekrar kurarsın.
  • amd uninstall utility'yi ben de tavsiye ederim ben bir kac surucudur kullaniyorum.

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx

donma bende de yapti.guncelleme var 1.04 onu yapinca duzelebilir sorun.
  • oyunu update edin.
    3 tane sanırım çıktı.
    ccc 13.3 beta3 driverını kurun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.