Şimdi Ara

Far Cry 3'te Altyazı Var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
17.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aradım ama bulamadım. Far Cry 3'te altyazı var mı ? Varsa nereden açılıyor ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Far Cry 3'te Altyazı Var mı?

Far Cry 3, aksiyon ve macera türünde, 2012 yılında piyasaya sürülmüş bir video oyunudur. Oyuncular, Jason Brody adlı bir karakteri kontrol ederek tropikal bir adada hayatta kalmaya çalışır. Far Cry 3'ün birçok dilde altyazı seçeneği mevcuttur.

Far Cry 3 Altyazı Açma

Far Cry 3'te altyazıları açmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

• Oyuna girin.
    • "Ayarlar" menüsüne gidin.
    • "Ses" sekmesine tıklayın.
    • "Altyazılar" seçeneğini bulun ve "Açık" olarak ayarlayın.

Far Cry 3 Türkçe Altyazı Açma

Far Cry 3'te Türkçe altyazı açmak için yukarıdaki adımları takip ettikten sonra, "Dil" seçeneğini bulun ve "Türkçe" olarak ayarlayın.

Far Cry 3 Türkçe Altyazı

Far Cry 3, Türkçe altyazı desteğine sahiptir. Bu sayede Türk oyuncular, oyunu kendi dillerinde oynayabilir ve hikayeyi daha iyi anlayabilirler.

Far Cry 5 Altyazı Açma

Far Cry 5, Far Cry 3'ün devam oyunudur ve aynı zamanda altyazı desteğine sahiptir. Far Cry 5'te altyazıları açmak için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayarlarda Subtitles kısmı var en altta oradan açabilirsin. Control kısmında bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Ayarlarda Subtitles kısmı var en altta oradan açabilirsin. Control kısmında bulabilirsin.

İşte ben Kontrolleri özelleştir'e girdim ama bulamadım. Zaten diğer ayarlarda mouse hakimiyeti felandı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC_Earth

quote:

Ayarlarda Subtitles kısmı var en altta oradan açabilirsin. Control kısmında bulabilirsin.

İşte ben Kontrolleri özelleştir'e girdim ama bulamadım. Zaten diğer ayarlarda mouse hakimiyeti felandı ?

Ayarlardan SS alırsnız daha kolay yardımcı olabilirim. Şu an tam hatırlamıyorum nerede olduğu. Gameplay bölümüne girin orada olması lazım. SS alın.
  • quote:

quote:

quote:

Ayarlardan SS alırsnız daha kolay yardımcı olabilirim. Şu an tam hatırlamıyorum nerede olduğu. Gameplay bölümüne girin orada olması lazım. SS alın.

buyrun .
     Far Cry 3'te Altyazı Var mı  ? Far Cry 3'te Altyazı Var mı  ? Far Cry 3'te Altyazı Var mı  ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

buyrun .
     Far Cry 3'te Altyazı Var mı  ? Far Cry 3'te Altyazı Var mı  ? Far Cry 3'te Altyazı Var mı  ?

Oynama ve Ses bölümünden de SS alabilir misiniz ?

• Oynamadan almıştım,ses de burada.
     Far Cry 3'te Altyazı Var mı  ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    5 yıl önce açıldı
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Video bölümüne gir en alttaydı galiba
  • Evet, ben de sonradan buldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.