Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

quote:

İşte bi Walking Dead the Game hayranı daha hocam oyunun devamı gelecekmi bi bilginiz varmı ?

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Walking_Dead_Season_II_2013te_Cikacak-36248.htm

2013 Sonlarına doğru geliyor hocam

hocam insan spoiler alır oynamayanlar var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

ps3 versiyonuna da uyarlamayı düşünüyor musun?

ps3 konusunda bilgim ya da tecrubem yok maalesef.

Hocam biliyorum haddim değil ama sana bir tavsiye vermek istiyorum FarCry 3 ten sonra çevrilmeyi en çok hakeden oyun ne diye soracak olursan bana TombRaider derim aynı şekilde openworld bir dünyası var oyunun etrafta bulduğun kitaplar falan baya geniş bi çerçeveye sahip eğer bi çeviri daha yapacaksan benim oyum TR dir :) saygılar.

Tomb Raider'a oyunçeviri başlycak yakın zamanda hızlıca diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

yani güncel bir oyuna yama yapmış olurlar
  • Vallahi hocam ne diyeyim helal olsun kolaylıklar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

quote:

Jason'la Lara'yı aynı oyunda görmek isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

quote:

quote:

İşte bi Walking Dead the Game hayranı daha hocam oyunun devamı gelecekmi bi bilginiz varmı ?

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Walking_Dead_Season_II_2013te_Cikacak-36248.htm

2013 Sonlarına doğru geliyor hocam

hocam insan spoiler alır oynamayanlar var

Haklısın hocam özür de diledim zaten sonraki mesajlarda bi anlık dalgınlıkla çıkıverdi ordan

• quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

quote:

Adamlara bak oyunceviri'yi eleştiriyor !? Sanki adamlara para veriyorsunuzda bide eleştiriyorsunuz.Adamlar gönüllü olarak yapıyorlar.Kıçının üstüne oturmuşsun hiçbir boktan anlamazsın gelip o adamlara laf atarsın.Yamalar geciktiğine göre bir problem var dimi? Asıp kesmek kolay sizin için nede olsa bilgisayar açıp kapamak ve oyun oynamak dışında bir şey bilmiyorsunuz.Yaşlarınızıda belli zaten -17 siniz büyük ihtimal.Sonra vay efendim neden türkçe oyunlar çıkmıyor.

kardes realist olmak gerek bazen.oyunceviri denilen organizasyon curuk elma.yalan mi yani ? vay efendim biz onu yapicaz,yok efendim biz sunu yapiyoruz.E YAP O ZAMAN . duyurmakla olmuyor bu isler kusura bakma

En basitinden mw3 cevirisi.Altyazi cevirisi bittide adamlar ses montojliyor.2 yil oldu.MW4 cikacak . Ceviri nerde birader diye sorarlar adama .

Iyi aksamlar

Tam bende bununla ilgili bir şey yazacaktım. Sözüm ona Türkçe dublaj yapacaklar 2 yıldır hiçbir gelişme yok. Sözüm ona 2012 yazında artık kesin bitiriyoruz diye açıklama yaptılar. 2013 yazına gireceğiz neredeyse. Hayır yapamıyorsanız bari altyazısını verin millet öyle oynasın ama o da yok.
    İş paraya gelince hemen istemesini biliyorlar ama. Bağış yapın bağış yapın diye...

AC3 oyunu'na altyazı çıkaracaklar ama neredeyse 3 aydır altyazı test aşamasında. Ve bunun gibi onlarca örnek ile çoğaltılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 21 Mart 2013; 15:07:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

quote:

Adamlara bak oyunceviri'yi eleştiriyor !? Sanki adamlara para veriyorsunuzda bide eleştiriyorsunuz.Adamlar gönüllü olarak yapıyorlar.Kıçının üstüne oturmuşsun hiçbir boktan anlamazsın gelip o adamlara laf atarsın.Yamalar geciktiğine göre bir problem var dimi? Asıp kesmek kolay sizin için nede olsa bilgisayar açıp kapamak ve oyun oynamak dışında bir şey bilmiyorsunuz.Yaşlarınızıda belli zaten -17 siniz büyük ihtimal.Sonra vay efendim neden türkçe oyunlar çıkmıyor.

kardes realist olmak gerek bazen.oyunceviri denilen organizasyon curuk elma.yalan mi yani ? vay efendim biz onu yapicaz,yok efendim biz sunu yapiyoruz.E YAP O ZAMAN . duyurmakla olmuyor bu isler kusura bakma

En basitinden mw3 cevirisi.Altyazi cevirisi bittide adamlar ses montojliyor.2 yil oldu.MW4 cikacak . Ceviri nerde birader diye sorarlar adama .

Iyi aksamlar

Tam bende bununla ilgili bir şey yazacaktım. Sözüm ona Türkçe dublaj yapacaklar 2 yıldır hiçbir gelişme yok. Sözüm ona 2012 yazında artık kesin bitiriyoruz diye açıklama yaptılar. 2013 yazına gireceğiz neredeyse. Hayır yapamıyorsanız bari altyazısını verin millet öyle oynasın ama o da yok.
    İş paraya gelince hemen istemesini biliyorlar ama. Bağış yapın bağış yapın diye...

AC3 oyunu'na altyazı çıkaracaklar ama neredeyse 3 aydır altyazı test aşamasında. Ve bunun gibi onlarca örnek ile çoğaltılabilir.

Hocam dikkat ettiysen önceki sayfalarda bunun tartışması çok geçti konuyu kirletiyoruz başka bişey değil yani bu tartışma iiçin bi. Konu açılsa üst sıralardan inmez demem o ki gereksiz bi tartışma bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hafta sonuna yetişecekmi yama ygs den bi önceki gün oynssak fena olmaz yani motivasyon olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

AC serisi cıkacak gelde oynama şimdi..yamayı beklesen ayrı bir dert oynamasan ayrı bir dert...mecbur oynuyosun..(en sevdiğim oyun)..
    oyunun tüm serisini oynadım...türkçe alt yazısından sonra tekrar denedim olmuyor..bir daha oynanmıyor.(bence)...
    mesela yeni oyun çıkıyor gidip bakıyosun yorumlara sende deniyorsun oynayıp gidiyor..sleeping dogs ta öyle oldu...baktım oyuna çok hoşuma gitti hemen oynadım...dishonored...kılıç var şimdi oynama dur...herkes süper oyun derken oynamadan duramazsın..
    böylece hiçbir oyunu türkçe oynayamadan sürüp gidiyor işte...bu işler ekip ile daha hızlı bir şekilde halledileceğini konu sahibi arkadaş kanıtlamış olacak...6 ay yama mı sürer sorarım şimdi...(bazıları 6 ayıda geçiyor)

• quote:

Hocam ne 6 ayı, en iyisi o kadar sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabukadnezar -- 21 Mart 2013; 15:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

quote:

Orijinalden alıntı: PuNkDuNk

Öncelikle Kolay gelsin işin zor videoda da gördüğüm üzere çok güzel olmuş. Acaba çeviri deluxe sürümündeki dlc 'leri de kapsayacak mı? Yani oyunla ilgili olan tüm içerikleri çeviriyormusun?

ulaşabildiğim her yeri çevirmeye çalışıyorum.

Emek verdiginiz far cry 3 yamasi multiplayer kisminida kapsicakmi acaba u

• quote:

Orijinalden alıntı: ||SerdenGeçti||

quote:

quote:

Jason'la Lara'yı aynı oyunda görmek isteriz

Jason un çok sağlam bir kız arkadaşı var laraya bakacağını sanmam

• quote:

Hocam dikkat ettiysen önceki sayfalarda bunun tartışması çok geçti konuyu kirletiyoruz başka bişey değil yani bu tartışma iiçin bi. Konu açılsa üst sıralardan inmez demem o ki gereksiz bi tartışma bu

konu sahibi arkadaş mazur görür umarım...zaten konuyu pek takip etmesin..çok mühim işleri var ne de olsa
  • Heyecanla bekliyorum yamayı baştan oynayacağım oyunu kesinlikle
  • hocam buraya yazıyoruz sürekli seni oyalıyoruz yüzde verebilir misin? en son %90 demiştin, gelişme var mı? bir de yama %100 çevrildi diyelim, test edecek misiniz? test ve paketleme kaç gün alır yama da sorun olmazsa?

çevirilere devam etmeyi düşünüyorsan tomb raider'a bulaşma, onu oyun çeviri halledecek, medal of honor warfighter ve gta 5 e çıkınca el at derim oynarsan, zevk alacağından eminim (ilk oyunu)

bu arada AC3 türkçe çevirisini test eden arkadaş yarıda bıraktı, ekipten ayrıldı, o yüzden en baştan test edilip öyle çıkartılacak.
  • quote:

Hayrola sen büyüksün diye havalardamısın babalık
  • Mamakalam@
    Elin tanımadığın insanları bana gelipde savunma.Adamlar Baya bi oyun çevirmişler biz bişey demiyoruz.Biz haksızlıkmı ediyoruz adamlara.adamlara sövüyozmu.Artık adamlar tanınıyor,forumlarında bir çok üye var amaçlarıda bu saten.Adamlar forumlarına üyeleri aldılar,meşhur oldular,artık herkez keyfine bakar.Bazılarıda diyorki adamlara paramı veriyosunuz.Hey allahım ya.benim çok şükür ingilizcem var,var türkçe alt yazı veya dublaj için gerekirse parada veririm.Sonra diyolar bilmeden etmeden yaşları 17'dir hocam boşverin.Senin yaşın kaç koçum,buraya geliyosun klavye artistliği yapıyosun bana.Aslında işin aslıda burdan geliyor bunlarla bi kelime dahi muhattap olmucaksın.Ama nereye kadar dedirtiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

quote:

Yazdığımdan bunu mu çıkardın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

quote:

Yazdığımdan bunu mu çıkardın

İşten daha yeni geldim seninle Hiç uğraşamam dostum hadi işine

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.