Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muco53

quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

İşte bi Walking Dead the Game hayranı daha hocam oyunun devamı gelecekmi bi bilginiz varmı ?

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Walking_Dead_Season_II_2013te_Cikacak-36248.htm

2013 Sonlarına doğru geliyor hocam

Bilgi için teşekkürler hocam Lee öldü Clementine yanlız kaldı bakalım ne olacak merakla bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

Bana demedin di mi kardeş? Oynamadım hiç onu da :)

Hocam harika bi oyundur oyunçevirinin 5 bölümün beşinide çevirdiği bi oyundur tavsiyemdir.
  • Oyunceviri konusunda ben de bir şeyler söyleyeyim.

Öncelikle ve kesinlikle takdire şayan işler yapmışlardır. Kimse haklarını yemesin derim. Bu iş cidden zor beyler. Bana sorsanız tek başına daha kolay; ekiple yapmak daha zor. Ekip olarak çevirseydim bu oyunu, kim nasıl çevirdi, yanlışlık yaptı mı, benim bir chapter önce hanya dediğimi konya diye mi çevirdi, vs bir sürü ek dert olacaktı. Eminim o arkadaşlar da bu konuda dert çekmişlerdir. O yüzden yaptıkları bütün işleri bir kalemde silmek hiç adil değil görüşündeyim.

Bana göre arkadaşların tek hatası, duyuru yapmak. Misal ben "oyunçeviri şu an far cry'ı çeviriyor, 10 kişiler, yarısı bitmiş bile" diye bir şey duysaydım bu işe girişmezdim. Olasıdır ki, yaptıkları duyurular sebebiyle bazı oyunları çevirmeye niyetlenmiş arkadaşlardan da geri duran olmuştur. "Nasılsa onlar çeviriyor, boşa uğraşmayayım" demişlerdir. Sanıyorum ki "duyurdular, aylar yıllar geçti" diye serzenişte bulunan arkadaşların da sitemlerinin altında biraz bu yatıyor.

Bu asla bir sataşma değildir. Kabul ederlerse bir abi tavsiyesidir.

Herkese saygılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

quote:

Adamlara bak oyunceviri'yi eleştiriyor !? Sanki adamlara para veriyorsunuzda bide eleştiriyorsunuz.Adamlar gönüllü olarak yapıyorlar.Kıçının üstüne oturmuşsun hiçbir boktan anlamazsın gelip o adamlara laf atarsın.Yamalar geciktiğine göre bir problem var dimi? Asıp kesmek kolay sizin için nede olsa bilgisayar açıp kapamak ve oyun oynamak dışında bir şey bilmiyorsunuz.Yaşlarınızıda belli zaten -17 siniz büyük ihtimal.Sonra vay efendim neden türkçe oyunlar çıkmıyor.

kardes realist olmak gerek bazen.oyunceviri denilen organizasyon curuk elma.yalan mi yani ? vay efendim biz onu yapicaz,yok efendim biz sunu yapiyoruz.E YAP O ZAMAN . duyurmakla olmuyor bu isler kusura bakma

En basitinden mw3 cevirisi.Altyazi cevirisi bittide adamlar ses montojliyor.2 yil oldu.MW4 cikacak . Ceviri nerde birader diye sorarlar adama .

Iyi aksamlar

Gayet realist bakıyorum olaya.Adamlar size şu tarihte çıkaracağız diye bir bilgi vermedilerki?Evet yama uzamış olabilir fakat gönüllü olarak yaptıkları için bize eleştirmek düşmez.Beklemekten sıkıldıysan o zaman ingilizce oynarsın oyunu.MW3 uzamış olabilir evet,dublaj işi büyük bir sorumluluktu.MW3'ten sonra daha dublaj çalışması geleceğini zannetmem.Ek olarak adamlar ellerinden geleni yapıyor,bir an önce bitirmek için uğraşıyor , onlarda isterki yamalar erken çıksın diye fakat demek birşeyler düzgün gitmiyor.

quote:

quote:

quote:

İşte bi Walking Dead the Game hayranı daha hocam oyunun devamı gelecekmi bi bilginiz varmı ?

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Walking_Dead_Season_II_2013te_Cikacak-36248.htm

[spoiler=3956355675]Bilgi için teşekkürler hocam Lee öldü Clementine yanlız kaldı bakalım ne olacak merakla bekliyoruz.[/spoiler]

[spoiler=6443295768]Bence 2.sezonda Clementine'ı yöneteceğiz :)[/spoiler]

• neşemiz yerine gelsin
  • quote:

quote:

quote:

Adamlara bak oyunceviri'yi eleştiriyor !? Sanki adamlara para veriyorsunuzda bide eleştiriyorsunuz.Adamlar gönüllü olarak yapıyorlar.Kıçının üstüne oturmuşsun hiçbir boktan anlamazsın gelip o adamlara laf atarsın.Yamalar geciktiğine göre bir problem var dimi? Asıp kesmek kolay sizin için nede olsa bilgisayar açıp kapamak ve oyun oynamak dışında bir şey bilmiyorsunuz.Yaşlarınızıda belli zaten -17 siniz büyük ihtimal.Sonra vay efendim neden türkçe oyunlar çıkmıyor.

kardes realist olmak gerek bazen.oyunceviri denilen organizasyon curuk elma.yalan mi yani ? vay efendim biz onu yapicaz,yok efendim biz sunu yapiyoruz.E YAP O ZAMAN . duyurmakla olmuyor bu isler kusura bakma

En basitinden mw3 cevirisi.Altyazi cevirisi bittide adamlar ses montojliyor.2 yil oldu.MW4 cikacak . Ceviri nerde birader diye sorarlar adama .

Iyi aksamlar

Gayet realist bakıyorum olaya.Adamlar size şu tarihte çıkaracağız diye bir bilgi vermedilerki?Evet yama uzamış olabilir fakat gönüllü olarak yaptıkları için bize eleştirmek düşmez.Beklemekten sıkıldıysan o zaman ingilizce oynarsın oyunu.MW3 uzamış olabilir evet,dublaj işi büyük bir sorumluluktu.MW3'ten sonra daha dublaj çalışması geleceğini zannetmem.Ek olarak adamlar ellerinden geleni yapıyor,bir an önce bitirmek için uğraşıyor , onlarda isterki yamalar erken çıksın diye fakat demek birşeyler düzgün gitmiyor.

quote:

quote:

quote:

[spoiler=3956355675]Bilgi için teşekkürler hocam Lee öldü Clementine yanlız kaldı bakalım ne olacak merakla bekliyoruz.[/spoiler]

Az önce unuttum spoiler yapmasını özür dilerim :)

[spoiler=2315522774]İlk oyunda biliyosun hocam Glenn vardı 2. sezonda diğerleriyle karşılaşmamız muhtemel. Ayrıca ilk oyunuda o şekilde bitirmelerine tepkiliyim resmen kıyım yaptılar adamlar ya.[/spoiler]

• quote:

quote:

quote:

quote:

Iyi aksamlar

quote:

quote:

quote:

[spoiler=2315522774]İlk oyunda biliyosun hocam Glenn vardı 2. sezonda diğerleriyle karşılaşmamız muhtemel. Ayrıca ilk oyunuda o şekilde bitirmelerine tepkiliyim resmen kıyım yaptılar adamlar ya.[/spoiler]

Alıntıları Göster
    quote:

Arkadaşın konuyu daha fazla kirletmeyelim,özelden konuşalım hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drarter

bunun hilesini açabilen varmı nette bahsedilenleri yapmama rağmen konsolu bir türlü açamadım sırf bazı yerlede silah derdim olmasın istiyorum en son uçağın tamir edilmesini sağlamak için yardımcıyı koruduğum yerde zorlanıyorum.

O bölüm kasıyor hakkaten. Sağ taraftaki beton blokların oraya birkaç mayın bırak. Bir de kulübenin sağına soluna. Zırhlı ayular çok zorluyo aksi halde. Yine de takviye olarak dördüncü slota bir launcher öneririm.

sağol hile konusunda bilgin var mı?

• quote:

quote:

quote:

bunun hilesini açabilen varmı nette bahsedilenleri yapmama rağmen konsolu bir türlü açamadım sırf bazı yerlede silah derdim olmasın istiyorum en son uçağın tamir edilmesini sağlamak için yardımcıyı koruduğum yerde zorlanıyorum.

O bölüm kasıyor hakkaten. Sağ taraftaki beton blokların oraya birkaç mayın bırak. Bir de kulübenin sağına soluna. Zırhlı ayular çok zorluyo aksi halde. Yine de takviye olarak dördüncü slota bir launcher öneririm.

sağol hile konusunda bilgin var mı?

Birkaç trainer gördüm ama denemedim hiç. Ubisoft'un kendi forumlarına bir göz at derim. Far cry 3 mods başlığında vardı bir şeyler.

• Başarılar hocam Allah kolaylık versin
  • oyunu geçen hafta bitirdim ama türkçe yama çıkarsa hiç üşenmem en baştan yine oynarım :)
  • quote:

quote:

Iyi aksamlar

Adamlar bir yamayı biteremediler diye hemen işi bilmiyorlar damgası yapıştırmakta pek olmuyor.Diğer birçok oyunu Türkçe'ye çevirdiler.Bunları görememek kötü.Şimdiye kadar kaç tane yamayı tamamlayamışlar?Realist olarak böyle bakılır.

Ayrıca Farcry3 oyununu çeviren ekibe başarılar dilerim.İnşaallah tamamlanır.Allah kolaylık versin.

• quote:

neşemiz yerine gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

oyun çeviri kendini Seslendirme işine kaptırmış anlaşılan 3 yıldır Mw3 montajlamaya çalışıyorlar heves kırmak gibi olmasın ama kim oynayacak o oyunu ?

aynı şekil Kotor da öyle tamam bir dönemin efsane oyunu ama bu oyunu yama çıktıktan sonra kaç kişi alıp oynayacakki ? güncel oyunlara yönelseler hem kendileri için hemde takipçileri için daha güzel olur .

aynen kardeş..hangi güncel oyun türkçe olmuş ben bilmiyorum
  • Öncelikle Kolay gelsin işin zor videoda da gördüğüm üzere çok güzel olmuş. Acaba çeviri deluxe sürümündeki dlc 'leri de kapsayacak mı? Yani oyunla ilgili olan tüm içerikleri çeviriyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuNkDuNk -- 21 Mart 2013; 11:46:35 >
  • quote:

nihayet altyazı dosyalarına müdahale edebildim. çeviriye başladım ancak 19.000 satır ne kadar sürer bilemiyorum :) çeviri için yardımcı olmak isteyen olursa bir ekip kurup çok daha hızlı halledebiliriz.

yaptığım ilk denemelerden görüntüler:

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013

Güncelleme: 20.03.2013
    Hikaye modundaki tün diyalog altyazılar ve menünün %90'ı hazır durumda.
    Handbook açıklamaları, inventory bilgileri ve ara opsiyonel görevlerdeki diyaloglar kaldı.

Çevrilen kısımdan bir kesit:

Allah iyiligini versin Keşke video koymasaydın
    Hani bir parmak bal tattırmak varya onun gibi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: PuNkDuNk

Öncelikle Kolay gelsin işin zor videoda da gördüğüm üzere çok güzel olmuş. Acaba çeviri deluxe sürümündeki dlc 'leri de kapsayacak mı? Yani oyunla ilgili olan tüm içerikleri çeviriyormusun?

ulaşabildiğim her yeri çevirmeye çalışıyorum.
  • ps3 versiyonuna da uyarlamayı düşünüyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

ps3 versiyonuna da uyarlamayı düşünüyor musun?

ps3 konusunda bilgim ya da tecrubem yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

ps3 versiyonuna da uyarlamayı düşünüyor musun?

ps3 konusunda bilgim ya da tecrubem yok maalesef.

Hocam biliyorum haddim değil ama sana bir tavsiye vermek istiyorum FarCry 3 ten sonra çevrilmeyi en çok hakeden oyun ne diye soracak olursan bana TombRaider derim aynı şekilde openworld bir dünyası var oyunun etrafta bulduğun kitaplar falan baya geniş bi çerçeveye sahip eğer bi çeviri daha yapacaksan benim oyum TR dir :) saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.