Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunceviriye bu kadar tepkinin olacağını rüyamda görsem inanmazdım başka bu işleri yapan olmayınca beklemekten başka çareniz kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

quote:

Orijinalden alıntı: HEG37

Konuyu açan kardeş çeviri ne durumda acaba bilgi verirsen boşa beklemediğimizi anlarız

eğer önceki mesajları okursan boşa beklemediğini anlarsın..arkadaş yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş..ok

3. Sayfadan sonra son sayfaya atlamıştım ( mobile göre [toplam 8 sayfa var]) aradakileri de okuyalım o zaman. Kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin hocam orjinal aldığım oyunlardan bir tanesi hadi bakalım
  • %40 %70 ingilizcemi %100 yapma zamanı geldide gitti diye düşünüyorum.Oyunçevirilerine başlıcam
  • Hocam yardım edebilirim isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Kolay gelsin hocam orjinal aldığım oyunlardan bir tanesi hadi bakalım

hocam nerden kaça aldın oyunu ya bende almayı planlıyorum bilgi verirsen müteşekkir olurum
  • far cry 3'den sonrada tomb raider'ı da çevirme şansı olabilir mi?

oyun çeviri ekibi şu aralar hangi işle meşgul bilinmiyor o kadar oyun çıktı ama hala akılları mw3 seslendirme projesinde bana kalsa subtitle'ları türkçeye çevirseler kafii, ama yinede çok büyük projelere imza attılar o yüzden onları tartışmaya gerek yok ama gözlerini açsınlar artık
  • Kolay gelsin dostum, oyunu 1 ay önce bitirdim ama altyazı hazır olunca 1 kere daha bitiricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Kolay gelsin dostum, oyunu 1 ay önce bitirdim ama altyazı hazır olunca 1 kere daha bitiricem

Ben oyuna hususi ellemiyorum hocam bişey soracam size oyun RPG tarzı mı yoksa FPS mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

Kolay gelsin dostum, oyunu 1 ay önce bitirdim ama altyazı hazır olunca 1 kere daha bitiricem

Ben oyuna hususi ellemiyorum hocam bişey soracam size oyun RPG tarzı mı yoksa FPS mi ?

FPS ama içinde RPG öğeleride var
  • Bekliyoruz arada ana konuyu güncelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

far cry 3'den sonrada tomb raider'ı da çevirme şansı olabilir mi?

oyun çeviri ekibi şu aralar hangi işle meşgul bilinmiyor o kadar oyun çıktı ama hala akılları mw3 seslendirme projesinde bana kalsa subtitle'ları türkçeye çevirseler kafii, ama yinede çok büyük projelere imza attılar o yüzden onları tartışmaya gerek yok ama gözlerini açsınlar artık

Bunun kadar sevdiğim bir oyun olursa onu da çevirmek isterim elbette. Hem hele bi bunu yayınlayalm. Belki beğenmiceksiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerdem -- 20 Mart 2013; 23:16:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

FPS tarzında dostum
  • bunun hilesini açabilen varmı nette bahsedilenleri yapmama rağmen konsolu bir türlü açamadım sırf bazı yerlede silah derdim olmasın istiyorum en son uçağın tamir edilmesini sağlamak için yardımcıyı koruduğum yerde zorlanıyorum.

• Kolay gelsin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drarter

bunun hilesini açabilen varmı nette bahsedilenleri yapmama rağmen konsolu bir türlü açamadım sırf bazı yerlede silah derdim olmasın istiyorum en son uçağın tamir edilmesini sağlamak için yardımcıyı koruduğum yerde zorlanıyorum.

O bölüm kasıyor hakkaten. Sağ taraftaki beton blokların oraya birkaç mayın bırak. Bir de kulübenin sağına soluna. Zırhlı ayular çok zorluyo aksi halde. Yine de takviye olarak dördüncü slota bir launcher öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

quote:

Bunun kadar sevdiğim bir oyun olursa onu da çevirmek isterim elbette. Hem hele bi bunu yayınlayalm. Belki beğenmiceksiniz :)

tomb raiderı oynamadıysan oyna derim ben belki oyunu sever çevirirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Kolay gelsin hocam orjinal aldığım oyunlardan bir tanesi hadi bakalım

hocam nerden kaça aldın oyunu ya bende almayı planlıyorum bilgi verirsen müteşekkir olurum

Ben playstoredan 60 liraya aldım TTnetin sitesi normalde her şey pahalı ama bu oyun gayet uygundu ama multisi pek sarmadı aldığım ilk orjinal oyundu acemiliğime geldi Bfnin multisi gibi kaliteli bir şey bekledim yanılmışım FPS orjinal alırken Bf alıcam artık 4 çıksın bi

• quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

quote:

tomb raiderı oynamadıysan oyna derim ben belki oyunu sever çevirirsin.

Oyunu edindim de bu çeviriden henüz fırsat olmadı :)

• oyun çeviri kendini Seslendirme işine kaptırmış anlaşılan 3 yıldır Mw3 montajlamaya çalışıyorlar heves kırmak gibi olmasın ama kim oynayacak o oyunu ?

aynı şekil Kotor da öyle tamam bir dönemin efsane oyunu ama bu oyunu yama çıktıktan sonra kaç kişi alıp oynayacakki ? güncel oyunlara yönelseler hem kendileri için hemde takipçileri için daha güzel olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 20 Mart 2013; 23:35:05 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.