Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orginal oyunda deneyen varmi steam uzerinden oynadiginiz felan
  • bende bunu merak ediyorum uplay ustunden orjınal oyunlar ıle denendımı hile olarak görüp yasaklamasın?
  • Bende onun icin sordum dosya degisiklikleri olcak steam klasorunde hile korsan icerip diyip hesabi banlarlarda gecen birisi korsan oyunun save dosyasini steam oyunun uzerinde kullandigi icin steam banlamis adamin hesabi ondan beri tirsam oldum boyle seylerde bi yama icin hesap banlanirsa oturur aglarim valla :D cevap bekliyom deneyen varmi steamde felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Bende onun icin sordum dosya degisiklikleri olcak steam klasorunde hile korsan icerip diyip hesabi banlarlarda gecen birisi korsan oyunun save dosyasini steam oyunun uzerinde kullandigi icin steam banlamis adamin hesabi ondan beri tirsam oldum boyle seylerde bi yama icin hesap banlanirsa oturur aglarim valla :D cevap bekliyom deneyen varmi steamde felan

Biz daha önce böyle bir şikayet almadık. Bu durumda da böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum.
  • yasal sürüm kullanıyorum. sırf uplay'e gıcık olduğum için diğer* seçeneği yüklemiştim. soru gelince kaldırıp kurdum tekrar uplay'li olanı. 1.05 patch çakıp, çeviriyi bastım. çalışmasında hiç bir sıkıntı yok.

dediğiniz gibi "banlanma" endişeniz varsa da iki çözümü var:

1. uplay ayarlarından offline mod'a çekebilirsiniz.
    2. firewall'dan uplay'i engellersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenOZGUNER

quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Neyse kardeş konu zaten iyicine çöplüğe döndü uzatmayalım siz haklısınız.

Haklı aramayalım kimin haklı olduğunun bir önemi yok dostum. Maksat burada arkadaşın yapmış olduğu yamaya destek olmak ve olayın içine bizi dahil edilmememiz. Tekrar tekrar tebrik ederim. :)

Adam sizi bir yamayla ezmiş.Siz hâla kendi sitenizin reklamını yaparak kendinize paye çıkarıyorsunuz.
    Yok efendim radyoları varmışta sorunları dinliyormuşda bla bla bla.
    Burda reklamınızı yapmak için linkler saçacağınıza gidip cok degerli sitenizde testten çıkaramadığınız oyunların linklerini yayınlayın!

• quote:

Orijinalden alıntı: cnyt2011

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenOZGUNER

quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Neyse kardeş konu zaten iyicine çöplüğe döndü uzatmayalım siz haklısınız.

Haklı aramayalım kimin haklı olduğunun bir önemi yok dostum. Maksat burada arkadaşın yapmış olduğu yamaya destek olmak ve olayın içine bizi dahil edilmememiz. Tekrar tekrar tebrik ederim. :)

Adam sizi bir yamayla ezmiş.Siz hâla kendi sitenizin reklamını yaparak kendinize paye çıkarıyorsunuz.
    Yok efendim radyoları varmışta sorunları dinliyormuşda bla bla bla.
    Burda reklamınızı yapmak için linkler saçacağınıza gidip cok degerli sitenizde testten çıkaramadığınız oyunların linklerini yayınlayın!

Adamlar birde emeklerinden bahsediyorlar.Kim bilir oyunları orjinal mi alıyorlar ?

• Yamaları orjinal oyunlarda denediklerini söylüyorlar. Neden yalan söylesinler?
  • Ciddi ciddi soruyorum. Bu yamayı oyunçeviri yapsa bu kadar ilerleyebilirler miydi? Ayrıca ne kadar sürerdi?
  • öncelikle rockerdem sana çok teşekkür ederim. çalışman sayesinde oyunu zevkle oynuyorum.
    gayet özenilmiş bir çeviri olmuş.

oyunçeviriyi eleştiren arkadaşlara da içimden küfür ediyor, buradan da kınıyorum.
    kaba tabirle yaptığınız, yediğiniz çanağı pislemekten farksız.

bu zamana kadar tek kötü çevirileri olmayan sürekli eksiklerini gideren tamamen ücretsiz bir platform hakkında ileri geri konuşuyorsunuz.
    biraz emeğe saygı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Yamaları orjinal oyunlarda denediklerini söylüyorlar. Neden yalan söylesinler?

Her yamadan pay almaya çalışan , reklam yapan insanlar niye yalan söylemesin ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbbatuhan26

quote:

Her yamadan pay almaya çalışan , reklam yapan insanlar niye yalan söylemesin ki ?

Gören de parayla sattık sanır

Görüyorum ki artık işi gücü bize saldırmak olan bir topluluk oluşmuş. Saldırın bakalım, elinize ne geçecek

Ayrıca yukarıda bir arkadaş "şunu bunu yapacaklarına gitsinler yamalarını yayınlasınlar!!" diye güzel bir yorum yapmış, kendisine cevap veriyorum: "EMREDERSİNİZ EFENDİM!"

"Oyunları orijinal mı alıyorlar?" yorumuna da hiçbir şey demiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

bence oyunların orijinal olup olmamasının bir önemi yok...hangi oyun alınmalı ya da alınmamalı?

(konu ile alakası yok ama şöyle de bir durum var)

Playstore'nin açıkladığı bir istatistik var " TÜRK OYUNCULAR TÜRKÇE DESTEKLİ OYUNLARA YÖNELDİ" diye
    yaygın bir kanı oyunları orijinal alalım..türkçe destek gelecektir diye..
    ben tam tersini düşünüyorum.(kişisel olarak)
    bence Türkçe desteği olan oyunları orijinal alıp desteklenmeli, türkçe destekli çıkmayan oyunlar alınmamalı..
    (nasıl olsa temin edilebiliyorlar)
    hatta bu bir kampanyaya dönüştürülmeli ki oyun firmaları Türkiye pazarını hafife almasınlar..
    (yıllardan beri hep orijinal alalım kampanyası ile kaç tane türkçe destekli oyun çıktıki)
    hep al hep al..nereye kadar...müşteri türkçe oyun çıksın diye (türkçe destek verecekleri meçhul)
    sürekli orijinal almak zorundamı?
    MÜŞTERİ HER ZAMAN HAKLIDIR diyerekten Türkçe desteği olmayan oyunların alınmaması taraftarıyım..

(hem türkçe alt yazılara bozulup "ne biçim türkçe lan bu BİOWARE " deyiveririz bizimkilere çatmadan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandekin@ks -- 28 Mart 2013; 13:02:59 >

• quote:

quote:

quote:

Görüyorum ki artık işi gücü bize saldırmak olan bir topluluk oluşmuş. Saldırın bakalım, elinize ne geçecek

Ayrıca yukarıda bir arkadaş "şunu bunu yapacaklarına gitsinler yamalarını yayınlasınlar!!" diye güzel bir yorum yapmış, kendisine cevap veriyorum: "EMREDERSİNİZ EFENDİM!"

İşim gücüm size saldırmak değil zaten sitenizi de pek takip etmiyorum 2 kere türkçe yama indirmiştim biri Bf3 tü açılmamıştı biride alan wake ti.Hayır parayla satmıyorsunuz fakat başkalarının konusuna saldırıp bizimde emeklerimiz var deyip duruyorsunuz.Oyunçeviriyi desteklemeyen biri değilim fakat böyle millete saldırıp prim kazanmaya çalışacak kadar basit bir ekip olmanıza şaşırıyorum.Evet yukarıdaki arkadaşta doğru söylemiş millete saldırırsanız insanlar size hor gözle bakarlar ve bir süre sonra artık sizin ne sitesine ne dh hesabınıza bakmazlar.Madem insanlara hizmet etmek istiyorsunuz o zaman hala bitiremediğiniz oyunları çevirin.Ha madem uzun sürüyor Oyunlar çevireceğinize karakterinizi geliştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qsdsds -- 28 Mart 2013; 13:25:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşim gücüm size saldırmak değil zaten sitenizi de pek takip etmiyorum 2 kere türkçe yama indirmiştim biri Bf3 tü açılmamıştı biride alan wake ti.Hayır parayla satmıyorsunuz fakat başkalarının konusuna saldırıp bizimde emeklerimiz var deyip duruyorsunuz.Oyunçeviriyi desteklemeyen biri değilim fakat böyle millete saldırıp prim kazanmaya çalışacak kadar basit bir ekip olmanıza şaşırıyorum.Evet yukarıdaki arkadaşta doğru söylemiş millete saldırırsanız insanlar size hor gözle bakarlar ve bir süre sonra artık sizin ne sitesine ne dh hesabınıza bakmazlar.Madem insanlara hizmet etmek istiyorsunuz o zaman hala bitiremediğiniz oyunları çevirin.Ha madem uzun sürüyor Oyunlar çevireceğinize karakterinizi geliştirin.

Şimdi de saldıran biz olduk

Size yaranmak mümkün değil, bizi bilenler biliyor. Daha fazla bir şey söylememe gerek yok. Bütün bunlara Evren de ben de gerekli cevabı verdik daha önce. Okuyup okumamak, anlayıp anlamamak size kalmış.

Ayrıca bir not düşeyim, biz kimseye saldırmadık, ancak hiçbir zaman bize yapılan saldırıya sessiz kalacak değiliz. Ha, kalabiliriz ancak bunu yargılayacak kişiler sizler veya başka hiç kimse değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 28 Mart 2013; 13:40:20 >

• @Elessar Eredhian boşver dostum kendini yıprattığına değmez. Her şey için beğenen ve beğenmeyen hep olur. Beğenmeyen ne kadar çabalasanda aynıdır.
  • Hocam bende Steam sürümü var,yamayi kursam bir sorun cikar mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Hocam bende Steam sürümü var,yamayi kursam bir sorun cikar mi?

Yama çıktığından beri ben steam sürümüyle kullanıyorum bir sorun olmadı. Olucağını da sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosonic94

quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Hocam bende Steam sürümü var,yamayi kursam bir sorun cikar mi?

Yama çıktığından beri ben steam sürümüyle kullanıyorum bir sorun olmadı. Olucağını da sanmıyorum.

Sagolasin hocam,ne biiyim ban man diyorlar ucmayalim sonra
  • Ulan ne cins yaratıklar var yav bu forumda :)

Adamlar tebrik ediceklerine şu yazılanlara bakın sadece gülüyorum..

Arkadaşın ellerine sağlık, oyun çevirininde ellerine sağlık. İstediğiniz gibi çıkarın yamaları ben bekler çıkınca oynarım hiç problem değil.. Yeter ki çeviriler güzel olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 28 Mart 2013; 17:37:46 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.