Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yama İçin Ellerine sağlık rockerdem. v1.3 ü indirdim. Çevirinin hakkını vermişsin. İş yapan insanlara laf atan arkadaşlar. Yargılamadan önce yargıladığınız insanların ayakkabılarını giyin. Belki o zaman beyaza siyah değil gri diyebilirsiniz.
  • hocam ilk çıkan beta yama ile oynu bitirdim.herşey gayet güzeldi.bence artık final yayınla %100 olmasa bile yeterde artar diğer oyunlara geçmeni ve ekip kurmanı istiyorum.destekde veririz dh halkı olarak.
    emek çok büyük tekrardan teşekkürler.
  • nasıl yapıyorsun bunu be adamim tek kelimelik muhteşem olmuş vay be helal olsun sana gurur duymalısın tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yapıyorsun bunu be adamim tek kelimelik muhteşem olmuş vay be helal olsun sana gurur duymalısın tebrik ederim

• %100 nezaman çıkar acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!

hocam ilk çıkan beta yama ile oynu bitirdim.herşey gayet güzeldi.bence artık final yayınla %100 olmasa bile yeterde artar diğer oyunlara geçmeni ve ekip kurmanı istiyorum.destekde veririz dh halkı olarak.
    emek çok büyük tekrardan teşekkürler.

aynen kredi kartım olsa 10 lira atacam yani o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keamle

Yama İçin Ellerine sağlık rockerdem. v1.3 ü indirdim. Çevirinin hakkını vermişsin. İş yapan insanlara laf atan arkadaşlar. Yargılamadan önce yargıladığınız insanların ayakkabılarını giyin. Belki o zaman beyaza siyah değil gri diyebilirsiniz.

• oyunu 1.5e güncelledim ama saveyi görmüyor yapacak bişey yok sanırım baştan başlamak zorundayım
  • Anca deneme fırsatı buldum gerçekten çok iyi olmuş kardeş emeğine sağlık.Yeniden bitirip bu sefer Citraya katılacam.Sonum kötü olsada.

• Elinize sağlık. Takriben ne zaman tamamlanır acaba?
  • Mükkemel olmuş emeğine sağlık
  • hocam tebrik ediyorum oyuna başlamamıştım sayende tr olarka oynayabilicem ne desem azdır.
  • Oyunçeviri ekibi kadar vasat ekip görmedim zaten eline sağlık deneme fırsatı buldum beğendim çok hızlı çalışma olmuş.
  • Dostum, nereden indirebilirim var mı bir link ?
  • Son versiyonu nasıl indirebiliriz ?
  • ilk sayfada facebookdan 1.3v yaması yayınladı ordan indirırsıniz

• Bendeki oyun orjinal olduğu için güncellemeler otomatik yapılıyor. Bu sebeple de oyunun versiyonu 1.05. Yamanın bu versiyonu ne zaman hazır olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Oyunçeviri ekibi kadar vasat ekip görmedim zaten eline sağlık deneme fırsatı buldum beğendim çok hızlı çalışma olmuş.

Suan oyunCeviri Bu Oyunun turkce yamasını duyursaydı yemınle söluyorum 1 yıl kesıntısız yama cıkmazdı birde test sırasında hatalar filan derler 1 yılda öle yani 2 yıl sonra yama cıkardı
    Şİmdi oyunceviri ekibine böyle desen biz paramı alıyoruz dicek bizim kendi işimiz bu değil dicek.Kardeşim ozaman yapmayın 2 yıl sonra cıkan yamayı napıyım ben herkez adına söluyorum oyunun 2.cisi hatta 3.cüsü cıkıyor biz 1.ci oyunu oynamadan oyunun devamı geliyor.Belki oyun ceviride görev yapan yöneticeler cevirmenler kızacak ama oyunceviri suan bitti.Eski cevirmenler yok okan şen yok dublaj ekibi yok @seradonin(serhat) arkdas yok.Zaten suanda bitirmeye calıstıkları yamada eski cevirmenlerin ve yöneticelerin projesi gecenlerde baktım sadece SÜPER İNEK TURKCE YAMASI CIKMIŞ şimdi ki oyunceviri radio uzerine kurulmuş bizim vaktımız yok diyen arkdaşlar hergun radio da
    Biz Büyüklerimizden birşey öğrendik bir şeyi yapıyorsan adam gibi yapacan kıvırmıcan.Birde Simdi Birisi Kardeşim Sana Noluyor Dicek Benim Yama Beklentim Yok İngizlizcem Yok Ama Almanca dilini biliyorum sadece kardeşim turkce yama istiyor onun icin iyi oluyor:) sölediğim gibi kendi adıma konusmuyorum böle seyleri görunce sinirleniyorum ilk işim bu gun den itibaren cevirmen olmak almanca uzerinden cevirebilirim dosyalar alır ceviriyim ama kesınlıkle oyunceviri gibi yalancı uyelere ağır sözde bulunan sitede asla cevirmen oalrak girmem torentoyun turkce yama sitesinde yarın ilk işim uyelık alıp cevirmen olarak katılacam burdakiler adam gibi adam
    @rockerdem arkadaş muthiş bir iş cıkardın gercekten muazzam bir calısma olmus eline koluna sağlık okadar kişinin hayır duasını aldın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara -- 2 Nisan 2013; 0:07:04 >

• Herkez oyunceviriye yüklenmişte adamlar yama yapacak olanların elinimi tutuyor ?

Kendi yama yapmak isteyen zaten kimseden izin almadan yapabiliyorken düzinelerce oyunu Türkçeye çeviren bir topluluğa yamalarını kullanıpta atar yapmak en iyi tabirle vicdansızlıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Oyunçeviri ekibi kadar vasat ekip görmedim zaten eline sağlık deneme fırsatı buldum beğendim çok hızlı çalışma olmuş.

Suan oyunCeviri Bu Oyunun turkce yamasını duyursaydı yemınle söluyorum 1 yıl kesıntısız yama cıkmazdı birde test sırasında hatalar filan derler 1 yılda öle yani 2 yıl sonra yama cıkardı
    Şİmdi oyunceviri ekibine böyle desen biz paramı alıyoruz dicek bizim kendi işimiz bu değil dicek.Kardeşim ozaman yapmayın 2 yıl sonra cıkan yamayı napıyım ben herkez adına söluyorum oyunun 2.cisi hatta 3.cüsü cıkıyor biz 1.ci oyunu oynamadan oyunun devamı geliyor.Belki oyun ceviride görev yapan yöneticeler cevirmenler kızacak ama oyunceviri suan bitti.Eski cevirmenler yok okan şen yok dublaj ekibi yok @seradonin(serhat) arkdas yok.Zaten suanda bitirmeye calıstıkları yamada eski cevirmenlerin ve yöneticelerin projesi gecenlerde baktım sadece SÜPER İNEK TURKCE YAMASI CIKMIŞ şimdi ki oyunceviri radio uzerine kurulmuş bizim vaktımız yok diyen arkdaşlar hergun radio da
    Biz Büyüklerimizden birşey öğrendik bir şeyi yapıyorsan adam gibi yapacan kıvırmıcan.Birde Simdi Birisi Kardeşim Sana Noluyor Dicek Benim Yama Beklentim Yok İngizlizcem Yok Ama Almanca dilini biliyorum sadece kardeşim turkce yama istiyor onun icin iyi oluyor:) sölediğim gibi kendi adıma konusmuyorum böle seyleri görunce sinirleniyorum ilk işim bu gun den itibaren cevirmen olmak almanca uzerinden cevirebilirim dosyalar alır ceviriyim ama kesınlıkle oyunceviri gibi yalancı uyelere ağır sözde bulunan sitede asla cevirmen oalrak girmem torentoyun turkce yama sitesinde yarın ilk işim uyelık alıp cevirmen olarak katılacam burdakiler adam gibi adam
    @rockerdem arkadaş muthiş bir iş cıkardın gercekten muazzam bir calısma olmus eline koluna sağlık okadar kişinin hayır duasını aldın:)

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.