Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Phytgriph

quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Arkadaşlar i5 2,5 ghz 6gb ram, nvidia gt540m 2gb ile far cry4 te nasil bir performans alabilirim

bende de aynı donanım var. farcry 3 iyi oynattım. bunu da merak ediyorum. cihazınız nedir asus mu ?

Hayır lenovo, bende farcry3 ü çok rahat oynamıştım

http://www.youtube.com/watch?v=aBcQX2dZWgA

pek iç açıcı değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar i5 2,5 ghz 6gb ram, nvidia gt540m 2gb ile far cry4 te nasil bir performans alabilirim

bende de aynı donanım var. farcry 3 iyi oynattım. bunu da merak ediyorum. cihazınız nedir asus mu ?

pek iç açıcı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

pek iç açıcı değil.

Olsun arkadaşım bir şekilde oynuyorsun yani durum o kadar iç karartıcıda değil bence videoda gördüğüm bu!! Arkadaşımada kurdum senin pc özelliklerinden bir adım daha öndeydi ve aynı performansı almıştık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askkabul -- 11 Ocak 2015; 11:57:50 >

• bana acilen belgeler/my games/Far Cry 4 klasörünün içindeki dosyalar lazım arkadaşlar, yardımcı olabilir misiniz lütfen
  • pagan min'i öldürmeyip krallığı bize bırakınca onun adamları bizi yolda gördüğünde vs saldırıyor mu yoksa golden path askerlerimi saldırıyor?
  • Ya oyun iyide ben yeni başladım, tam biryerde bir görev tamamlamışım,birsürü adam öldürdüm,doya doya sömürücem orasını iyice araştırayyım diyorum,pat karma görev,hadi koş bakalım derken,pat bilmemne teğmenin arabası geçiyor yok et gibisinden görevler veriyor...Tabi ben bunları yaparken öldüm,tekrar eski yere gidip şurasını bir lutlayayım diyorum,öldürdüğüm adamların hepsi kaybolmuş...Yani demem o ki,abuk sabuk görevler vererek arada benim oyun zevkimi baltalıyor...
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç bir bakış açısı yapmayın o çıkan görevleri sanki zorlayan yokki yine çıkacak onlar zaten.

• xp ödül vs veriyor dostum hadi onlarıda alayım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 11 Ocak 2015; 23:55:46 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Öyle oynamaz sıkar o görevler sonsuz bi döngüde devam eder biri kaybolunca 1km ilerde başkası çıkar.

• Oyun script kaynıyor arkadaşlar, yayan olarak ne zaman yürüsem kartal saldırıyor sürekli. Karma eventlardan kurtulamıyorum

Senaryoda ilerleyemedim bir türlü himalaya dağlarına çıktım güzeldi

• Oyunu yarım kalmış arkadaşlar farklı sürümde devam etmek istiyorlarsa oyuna yeniden başlamak zorundalar bir yerden 2 hafta önceleri save converter edindim ve ALI213 save dosyasını Reloaded sürümüne çevirdim sonuç başarılı biraz karmaşık olduğu için paylaşıma sunmuyorum bu konudan muzdarip olan arkadaşlar varsa save dosyalarını upload edip benden çevirmemi isteyebilirler bilginize..
  • Biraz önce 25 dolara(60tl) g2a'dan fc4 keyi aldım ve oyun gold edition çıktı.

Bir daha abudik gubidik konsollara para verip bide tonla oyuna para verip üzerine online oynamak için + para vermek yerine iyi bir pc topladığıma daha sevindim.

Yaşasın PC Master Race!

Tamam bu biraz ağır oldu. :D

• https://www.g2a.com/far-cry-4-gold-uplay-cd-key-global.html bunda season pass varmı
    https://www.g2a.com/far-cry-4-gold-pack-dlc-uplay-cd-key-global.html bunda yok diyor ben pek anladım çerivim yaptım bir yardım
  • ender544 E kullanıcısına yanıt
    İlkinde var ikincisinde yok

• Yeni patch gelmiş (1.3 GB) şuan indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamer Apartment -- 13 Ocak 2015; 21:08:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Yeni patch gelmiş (1.3 GB) şuan indiriyorum.

Bilgilendirme için teşekkürler ilk izlenimlerini bizimle paylaşırsan memnun oluruz..
  • Oyuna devam edince çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Map Browserdan özel yapılmış maplere girdim. Görsel olarak aynı gibi. Sanki biraz daha güzel geldi grafikler. Ekrana bir berraklık inmiş gibi. Stuttering problemleri daha da iyleştirilmiş. Arabaya bindim fps düşmesi olmadı. Ancak normal oyun olmadığı için olabilir. New game seçeneğini seçmeye korkuyorum. Kendi save gameime de devam edemiyorum.

• Daha önce de sordum yine soruyorum. Bu oyuna DLC gelir mi? Ek hikaye ek görev filan? Gelecek mi?
  • quote:

Oyuna devam edince çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Map Browserdan özel yapılmış maplere girdim. Görsel olarak aynı gibi. Sanki biraz daha güzel geldi grafikler. Ekrana bir berraklık inmiş gibi. Stuttering problemleri daha da iyleştirilmiş. Arabaya bindim fps düşmesi olmadı. Ancak normal oyun olmadığı için olabilir. New game seçeneğini seçmeye korkuyorum. Kendi save gameime de devam edemiyorum.

Monitörün ne bilmiyorum ama black bars sorununu soracaktım hala aynımı? Stuttering takılmaların çözüm olarak sunulan son noktasıdır bu güncelleme daha çıkacağını sanmıyorum. Black bars ve videoda esc ye basıp menüye ulaşamama çok büyük eksiklik içimden bir ses öyle kalacağını söylüyor umarım yanılırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: askkabul

quote:

Oyuna devam edince çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Map Browserdan özel yapılmış maplere girdim. Görsel olarak aynı gibi. Sanki biraz daha güzel geldi grafikler. Ekrana bir berraklık inmiş gibi. Stuttering problemleri daha da iyleştirilmiş. Arabaya bindim fps düşmesi olmadı. Ancak normal oyun olmadığı için olabilir. New game seçeneğini seçmeye korkuyorum. Kendi save gameime de devam edemiyorum.

Monitörün ne bilmiyorum ama black bars sorununu soracaktım hala aynımı? Stuttering takılmaların çözüm olarak sunulan son noktasıdır bu güncelleme daha çıkacağını sanmıyorum. Black bars ve videoda esc ye basıp menüye ulaşamama çok büyük eksiklik içimden bir ses öyle kalacağını söylüyor umarım yanılırım..

Esc'ye basıp menüye ulaşamama sorunu ve
    ekrandaki black bars sorunu zaten bende yoktu. (Bir önceki patchden bahsediyorum).

Fps'nin yüksek olmasına rağmen stuttering problemi vardı (arabaya binince daha fazla oluyordu) şimdilik daha iyi gibi. Mevcut oyunuma kaldığım yerden devam edemiyorum. Çalışmayı durdurdu hatası veriyor.

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.