Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ebvap

ek görevmi yapmam lazım? bu arada oyun harika

yok normal ana görevde çıkıyor ama sonlara doğru ek görev yapmana gerek yok o köprü ve sonrası için..
  • askkabul A kullanıcısına yanıt
    y görevine gidebilmem için bridgeden geçmem lazım 10 saniye içersinde geri dön uyarısı çıkıyor. dönmezsen geldiğin yerden başlıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: askkabul

quote:

Orijinalden alıntı: xBleus

quote:

quote:

Arkadaşlar oyunda gamepad tuşlarını değiştirme şansımız var mı?

Bildiğim kadarıyla yok ama gamepad ini xbox kontrollere çevirebilirsin üstelik istediğin tuşları ve daha fazlasını yapabileceğin birşey bi incele istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm

Denedim fakat hiç bir tuş değişmedi. Yok mu başka yolu. Klavyeden oynamak sıkıcı geliyor.

o verdiğim linkteki dosyaları oyunun exe sinin bulunduğu dosya klasörüne atıyorsun ve x360ce.exe yi açıp joystiğin tuşlarına basıp tanımlıyorsun yeşil ışıklardan ve istediğin gibi değiştirebiliyorsun ama tuşları farklı tanımlıyor falan biraz meziyetli bende tüm tuşlar çalışıyor sadece sağa sola dönmüyor onuda ppjoy programıyla yapabilirsem sana özelden paylaşırım arkadaşım..

yaptım onları şöyle oldu controller yerinde kırmızı var onun yeşil olması mı lazım
    [simage]26e1714b-a5e7-425f-9c94-cc64c2de42e1.png[/simage]
    Böyleyken tuşları ayarlayıp attığımda bir değişiklik olmuyor.
    Birde oyundaki AJM9 silahı 30 uplay puanı istiyor. Ama benim oyun korsan korsanda açmanın bir yolu var mı?
     Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]

• Beyler oyunun farcry3 le bağlantısı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShowDownN

quote:

Orijinalden alıntı: casparza

oyunu %50 civarlarında bitirdim bu normal midir ? %100 beklemiyordum ama bir çok yan görev yaptım, sadece sanırım kale almadım hiç.

Propaganda posterleri, pederin günlükleri, kayıp mektuplar, mani çarkları ve Yalung'un maskelerini toplamak da oyunun büyük bir yüzdesini oluşturuyor hocam.

ok teşekkürler
  • 1.5 updatesi ile hep donma sorunu yaşıyodum ve sonraki 1.6 güncellemesi ile bende memory leak sorunu oluştu. İlk 10 dk kasılma vs hiçbir şey yok 10 dakika sonra ise aşırı derecede donma oluyor ve hiç geçmiyor. Bu sorunu yaşayan ve sorunun çözümünü bilen var mı? Bütün updateleri yapmama rağmen sorun çözülmedi? Sürüm Ali213 ve ekran kartım hd 7850
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebvap

y görevine gidebilmem için bridgeden geçmem lazım 10 saniye içersinde geri dön uyarısı çıkıyor. dönmezsen geldiğin yerden başlıyorsun

Y derken yuma yani Rathu Gadhi ye gitmek istiyorsun bende diyorumki Shangri-La görevinin 4. parçasıda onun yakınlarında zaten bende gidememiştim zamanında yani ana görevlere devam edeceksin o köprüden kamyonla geçip tam kapıda patlatacaksın falan kuzeydeki bölge o şekilde açılıyor 10 saniye içerisinde geri dön derkende mevcut oyun alanının dışına çıkmak istersen yada görev gelmeden görev yerine gitmeye çalışırsan geri dönmek için 10 saniye verir bende himalayalara giderim diye hayal etmiştim ilk zamanlarda ama kyrat ta öyle bir yer yok ayrı bir oyun olarak açılıyor himalaya dağları o karlı dağlara gitmek mümkün olsa bile az gidersin yazılımdan aşağı düşersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askkabul -- 9 Ocak 2015; 20:12:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar oyunda gamepad tuşlarını değiştirme şansımız var mı?

Bildiğim kadarıyla yok ama gamepad ini xbox kontrollere çevirebilirsin üstelik istediğin tuşları ve daha fazlasını yapabileceğin birşey bi incele istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm

Denedim fakat hiç bir tuş değişmedi. Yok mu başka yolu. Klavyeden oynamak sıkıcı geliyor.

o verdiğim linkteki dosyaları oyunun exe sinin bulunduğu dosya klasörüne atıyorsun ve x360ce.exe yi açıp joystiğin tuşlarına basıp tanımlıyorsun yeşil ışıklardan ve istediğin gibi değiştirebiliyorsun ama tuşları farklı tanımlıyor falan biraz meziyetli bende tüm tuşlar çalışıyor sadece sağa sola dönmüyor onuda ppjoy programıyla yapabilirsem sana özelden paylaşırım arkadaşım..

yaptım onları şöyle oldu controller yerinde kırmızı var onun yeşil olması mı lazım
    [simage]26e1714b-a5e7-425f-9c94-cc64c2de42e1.png[/simage]
    Böyleyken tuşları ayarlayıp attığımda bir değişiklik olmuyor.
    Birde oyundaki AJM9 silahı 30 uplay puanı istiyor. Ama benim oyun korsan korsanda açmanın bir yolu var mı?
     Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]

ama senin joystiğini tanımıyor x360ce.exe normalde çalışıyormu peki joystiğin? Açıkçası windowsun tanıdığı her joyistiği tanır x360ce.exe bende sadece sağa sola dönmüyor ve aşağı yukarı eğilip çıkamıyorum pek uğraşmadım açıkçası bildiğim tek şey pek çok farklı joystiğin olduğudur ve ona göre ayarları değişebiliyordur ama şundan emin gibiyim windowsun tanıdığı her joystiğide x360ce.exe tanır!!

• Windows tanıyor hatta denetim masasından tuşları kontrol edebiliyorum.
  • dediğin gibi devam edeyim sağol
  • quote:

Windows tanıyor hatta denetim masasından tuşları kontrol edebiliyorum.

Şimdi anladım sen 2.0.2.191 versiyonunu indirmişsin onu şimdi bende denedim bendede çalışmadı o konuda mediafire linki var linklerin en üstünde onu indir 2.0.2.102 versiyonu joystiğini tanıyacaktır..
  • Şükürler olsun çözdüm sorunumu sonunda, dil dosyalarını eksik atıyormuşum oyun o yüzden açılmıyormuş.

Bizi çığdan kurtaran adamı seçtim iyi yapmışımdır umarım, ya oyun iyi hoş beğenmemek elde değil fakat FC3 mü oynuyorum yoksa FC4 mü belli değil.. Bu sorun çok kötü işte. Silah sesleri tok olmuş beğendim, vuruş hissiyatı eh..
    Diyaloglar vs. gayet iyi bunun için oyuna baya vakit harcanmış. Zamanı ileri sarma olayı güzel olmuş FC2'deki gibi keşke silahlarda tutukluk yapsa

Emektar HD5670 ile 1440*900 çözünürlükte medium'da 30-35 fps arasında değerler alıyorum, kartım için çok iyi bence updateler iyi olmuş oyun için.. Oyun sadece DX11 modunda mı açılıyor yoksa değiştirebiliyor muyuz bunu DX10 gibi. Bunu bir arkadaş cevaplarsa çok memnun olurum.

Sanırım save sıkıntısı varmış oyunda bende o da olmadı, sıktı şimdi başta adamın teki kuleye çıkamamış, biz çıkıcakmışta felan filan

Pagan Min çok orjinal bir karakter, müzikler de harika. Fakat hala Far Cry 3.5 bu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Dostum çözdün mü sorunu, ben bu akşam silip tekrar kaldırıcam. Ek olarak şeyide belirteyim belki o sorun yaratıyodur loading zıkkımında benim indirdiğim sürüm rusçaydı, ing dil paketini indirip uyguladım ardından fazla olan dil dosyalarını sildim. Brezilya, fransızca vs.

Ne yazık ki vakit bulup da tekrar indiremedim. İndirdiğim zaman gelişmeleri paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Dostum çözdün mü sorunu, ben bu akşam silip tekrar kaldırıcam. Ek olarak şeyide belirteyim belki o sorun yaratıyodur loading zıkkımında benim indirdiğim sürüm rusçaydı, ing dil paketini indirip uyguladım ardından fazla olan dil dosyalarını sildim. Brezilya, fransızca vs.

Ne yazık ki vakit bulup da tekrar indiremedim. İndirdiğim zaman gelişmeleri paylaşırım.

Umarım çözersiniz
  • Oyun müthiş de ekran kartımı patlatır :D
  • x
     Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]

• Bugün oynarken arı kovanı gördüm ateş ettim kovan dağıldı arılar üstüme saldırdı nasıl kaçıcağımı şaşırdım

Bu arada gergedanlara molotof kokteyli atmak çok zevkli oluyor

Ama nedense karakterler eksik kalmış, Jason Brody çok orjinal bir karakterdi acemiyken ramboya dönüşmüştük

Bunda direk rambo olarak başlıyoruz
  • Arkadaşlar i5 2,5 ghz 6gb ram, nvidia gt540m 2gb ile far cry4 te nasil bir performans alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phytgriph

Arkadaşlar i5 2,5 ghz 6gb ram, nvidia gt540m 2gb ile far cry4 te nasil bir performans alabilirim

bende de aynı donanım var. farcry 3 iyi oynattım. bunu da merak ediyorum. cihazınız nedir asus mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: Phytgriph

Arkadaşlar i5 2,5 ghz 6gb ram, nvidia gt540m 2gb ile far cry4 te nasil bir performans alabilirim

bende de aynı donanım var. farcry 3 iyi oynattım. bunu da merak ediyorum. cihazınız nedir asus mu ?

Hayır lenovo, bende farcry3 ü çok rahat oynamıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.