Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Oyunu bitirdim. Far Cry 3 hikaye olarak daha iyiydi sanki.

Sabal en sonda Amitayı öldürmemi söyledi ama öldürmedim zaten oyunun başından beri hiç istemiyordum ölmesini. Her ne kadar kendisine karşı gelenlere kötülük yapsada.

Oyunun sonunda gittim Pagan'ı öldürdüm. Güvenemedim adama bir şeylik çıkmasın direk öldüreyim dedim öldürdüm.
    Keşke öldürmeseymişim. Adam zaten bir şey yapmayacakmış. Ben de Ajayın annesinin vasiyetini yerine getirmiş olacaktım
    Neyse artık yapacak bir şey yok

evet aynı fikirdeyim Far Cry 3 hikaye ve oynanış olarak kesinlikle daha iyi ve sürükleyici idi..

bende ilk oyun bitirişimde pagan ı öldürmüştüm daha sonra pişman olmuştum 2. bitirişimde öldürmedim ve orada oluş amacımızı gerçekleştirdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askkabul -- 6 Ocak 2015; 17:16:26 >

• Az önce oyunda görmediğim yerleri görmek amacıyla gezintiye çıkmışken bir de ne göreyim, Amita Banapur'un kuzeyindeki dağlarda askeri eğitim alanı gibi bir yerde (pek de kolay olmadı çıkması ) diğer isyancı askerlerle birlikte duruyor (Oyunun ilerleyen bölümlerinde Sabal'ı seçmiştim ve Sabal Amita'yı öldür dediğinde öldürmeyip gitmesine izin vermiştim) Ben ülke dışına falan gitmiştir diye beklerken etrafı gezinti sırasında burada bulunca çok şaşırdım. Yanına gittim hiç selam vermedi bize, taş atınca da küçük bir kız çocuğu gibi ağladı hemen Oyunda biraz daha gezmeye devam edeceğim, kim bilir Pagan Min'i de yeniden oyunun bir yerinde bulurum belki İşte Amita'yı bulduğum yer:

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]

Benzer şekilde Amita'yı seçip sonradan Sabal'ı bulabilen var mı acaba?

----------

@kdrcnrbyrm @askkabul sizi bilmem ancak bana Far Cry 4'ün hikayesi ve içeriği çok daha iyi geldi. Ancak Far Cry 3'ün ana görevleri biraz daha zevkli gibiydi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryomancer -- 6 Ocak 2015; 20:00:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ShowDownN

Az önce oyunda görmediğim yerleri görmek amacıyla gezintiye çıkmışken bir de ne göreyim, Amita Banapur'un kuzeyindeki dağlarda askeri eğitim alanı gibi bir yerde (pek de kolay olmadı çıkması ) diğer isyancı askerlerle birlikte duruyor (Oyunun ilerleyen bölümlerinde Sabal'ı seçmiştim ve Sabal Amita'yı öldür dediğinde öldürmeyip gitmesine izin vermiştim) Ben ülke dışına falan gitmiştir diye beklerken etrafı gezinti sırasında burada bulunca çok şaşırdım. Yanına gittim hiç selam vermedi bize, taş atınca da küçük bir kız çocuğu gibi ağladı hemen Oyunda biraz daha gezmeye devam edeceğim, kim bilir Pagan Min'i de yeniden oyunun bir yerinde bulurum belki İşte Amita'yı bulduğum yer:

----------

@kdrcnrbyrm @askkabul sizi bilmem ancak bana Far Cry 4'ün hikayesi ve içeriği çok daha iyi geldi. Ancak Far Cry 3'ün ana görevleri biraz daha zevkli gibiydi sanki

waay ilginçmiş bunu bilmiyordum bende sabalın görevlerini yaptım ve gitti sanıyordum Amita yı. Bende oyunu %100 yapmak için kalan materyalleri topluyordum hemde geziniyordum tıpkı senin gibi banada sabal denk geldi ama görev değildi askerler falan vardı o büyük kulenin olduğu küçük adadaydı 4 kişinin boğazını satırla kestiler sabal benimle konuşup tıpkı willis gibi kolumdan ittirdi video orada bitti tabi sonra bende sinirlenip beni değersiz biri gibi görüp kolumdan iteleyen sabal başta olmak üzere hepsini öldürdüm
    1 keşfedilemeyen yer var biliyorsunuzdur belki benim için 1 sorun daha var oda şu: özellikle oyunun başlarında karakol işkal ettiğinin akabinde az uzaklaşınca karakolu düşman basıyor ve seni merkez geri çağırıyor ben onu önemsemedim 3 kere çıktı sanırım şu ana kadar hiç yapmadım ama maalesef oyunun son skillerinden CHAIN TAKEDOWN yani sıralı öldürme oluyor yanılmıyorsam onu açamıyorum 1 kereliğine Retaliation Party yapmam gerekiyormuş yani o işkal sonrası düşman basma hadisesini bilinçli olarak yapabilirmiyiz bu konuda bilginiz yada fikriniz varmı? gerçi işkal yapacağım daha 5 karakol var % 77 deyim ve yeniden karşıma Retaliation Party çıkacağını sanmıyorum ve kara kara düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: askkabul

quote:

Az önce oyunda görmediğim yerleri görmek amacıyla gezintiye çıkmışken bir de ne göreyim, Amita Banapur'un kuzeyindeki dağlarda askeri eğitim alanı gibi bir yerde (pek de kolay olmadı çıkması ) diğer isyancı askerlerle birlikte duruyor (Oyunun ilerleyen bölümlerinde Sabal'ı seçmiştim ve Sabal Amita'yı öldür dediğinde öldürmeyip gitmesine izin vermiştim) Ben ülke dışına falan gitmiştir diye beklerken etrafı gezinti sırasında burada bulunca çok şaşırdım. Yanına gittim hiç selam vermedi bize, taş atınca da küçük bir kız çocuğu gibi ağladı hemen Oyunda biraz daha gezmeye devam edeceğim, kim bilir Pagan Min'i de yeniden oyunun bir yerinde bulurum belki İşte Amita'yı bulduğum yer:

----------

waay ilginçmiş bunu bilmiyordum bende sabalın görevlerini yaptım ve gitti sanıyordum Amita yı. Bende oyunu %100 yapmak için kalan materyalleri topluyordum hemde geziniyordum tıpkı senin gibi banada sabal denk geldi ama görev değildi askerler falan vardı o büyük kulenin olduğu küçük adadaydı 4 kişinin boğazını satırla kestiler sabal benimle konuşup tıpkı willis gibi kolumdan ittirdi video orada bitti tabi sonra bende sinirlenip beni değersiz biri gibi görüp kolumdan iteleyen sabal başta olmak üzere hepsini öldürdüm
    1 keşfedilemeyen yer var biliyorsunuzdur belki benim için 1 sorun daha var oda şu: özellikle oyunun başlarında karakol işkal ettiğinin akabinde az uzaklaşınca karakolu düşman basıyor ve seni merkez geri çağırıyor ben onu önemsemedim 3 kere çıktı sanırım şu ana kadar hiç yapmadım ama maalesef oyunun son skillerinden CHAIN TAKEDOWN yani sıralı öldürme oluyor yanılmıyorsam onu açamıyorum 1 kereliğine Retaliation Party yapmam gerekiyormuş yani o işkal sonrası düşman basma hadisesini bilinçli olarak yapabilirmiyiz bu konuda bilginiz yada fikriniz varmı? gerçi işkal yapacağım daha 5 karakol var % 77 deyim ve yeniden karşıma Retaliation Party çıkacağını sanmıyorum ve kara kara düşünüyorum

Ben de şimdi sizde retaliation party'nin olmamasının sebebini araştırdım, nedeni kaleleri ele geçirmekmiş. Zaten bir kaleyi ele geçirdikten sonra bu bölge bir daha işgal almayacak diye bilgi veriyordu yanılmıyorsam sol üstte. Gameplay options'tan kaleleri ve karakolları resetleyerek problemin çözüldüğü söyleniyor oyuna yeniden başlamaya gerek kalmadan. Ancak böyle olunca da ele geçirdiğimiz yerleri de bir daha ele geçirmek gerekiyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

----------

Ben de şimdi sizde retaliation party'nin olmamasının sebebini araştırdım, nedeni kaleleri ele geçirmekmiş. Zaten bir kaleyi ele geçirdikten sonra bu bölge bir daha işgal almayacak diye bilgi veriyordu yanılmıyorsam sol üstte. Gameplay options'tan kaleleri ve karakolları resetleyerek problemin çözüldüğü söyleniyor oyuna yeniden başlamaya gerek kalmadan. Ancak böyle olunca da ele geçirdiğimiz yerleri de bir daha ele geçirmek gerekiyor sanırım

Anlıyorum bu arada teşekkürler araştırma için onu bende düşündüm aslında ama işte oyun bir anda % 38 lere falan düşer herhalde o kadar ek görev yaptıktan sonra kolay bir karar değil yani resetlemek you tube dan baktım 2. şehirde hemde henüz işkal yapmadığım bir yerde yapıyorlar retaliation party i yinede kalan 5 karakoluda işkal edeyimde 3-5 dk. geçireyim karakol etrafında yok elimden gelse davetiye göndericem düşmana gelin burayı işkal edin diye işe bak yaa!!

• Maalesef outpost reset çalışmıyor hata veriyor yani yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik al sana bir sorun daha oyun kurulumundaki hatasızlıkların sorunsuzlukların bedelini oyun içinde ödüyorum gibi bir ruh hali içerisindeyim şu an 2 kere retaliation party i yapmadım diye sıralı öldürme yeteneği açılmıyor ve onun yüzünden oyun %100 olmuyor %79 a gelmişim ve oyunu hazırlayıp editleyen insanlar maalesef size 2 kere şans veriyor benim gibi değerlendiremediğiniz zaman bir daha retaliation party yapamıyorsunuz ama o mübarek insanlar bunu zorunlu hale getirmeyi akıl edememişler ve ceremesini biz çekiyoruz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askkabul -- 7 Ocak 2015; 13:01:16 >
  • "Retaliation Party yapıp yapmadığımızı anlamanın bir yolu var mı.Umarım yapmışımdır hatırlamıyorumda
  • Tuğla fabrikasının içinde (Amita görevi) kafamız güzel iken...

...çalan şarkı

• quote:

Orijinalden alıntı: forum13

"Retaliation Party yapıp yapmadığımızı anlamanın bir yolu var mı.Umarım yapmışımdır hatırlamıyorumda

Retaliation Party denilen hadise diyelim bir karakol işkal ettin akabinde çıkan ek görevlerden birini işaretledin ve gidiyorsun karakoldan 100-150 metre uzaklaşınca merkez seni geri çağırıyor işaretlediğin sarı noktada dahil haritada herşey kayboluyor sadece görevi aldığın karakolda sarı işaret çıkıyor oraya vardığında düşmanların işkal ettiğin karakola saldırdığını görüyorsun tabi neticede sen düşmanları öldürsende geri dönmeyip yoluna devam etsende karakolu geri alamıyorlar ben onu ilk oyun bitirişimde 1 kere yaptım diğerindede gitmezsem acaba failed hatası verirmi diye yoluma devam ettim vermedi işte sorun burada failed vermesi lazımdı bende ilkinde baktımki failed hatası vermiyor 2. yeni oyunumda hiç yapmadım ama skillerden chain takedown kilitli kaldı yani sen oyunun sonlarındaysan skillerden bakabilirsin sol üstteki 2. dürtlünün en solundaki yetenek o açıksa yapmışsın demektir ama üzerine geldiğinde kilitli ve Retaliation Party ile ilgili yazı varsa sendede aynı durum söz konusu maalesef gerçi keşfedilemeyen bir yer daha var update 1.6 yüklü en güncel haliyle bu oluyor reloaded ve ali213 crack le denenmiştir!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askkabul -- 7 Ocak 2015; 15:54:43 >

• askkabul A kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler..akşam eve gidince bakıcam sarılardan 2-3 mavilerden 2-3 tane skill kilitliydi ama hangileri hatırlamıyorum.%47 deyim.köprünün diğer tarafına yeni geçtim
  • Far Cry 3 Çok daha iyi bir oyundu bence.Bu oyun senaryo yönüyle zayıf kalmış.
  • hocam benimde ssd diskim arızalandı pc ye format atmak zorunda kaldım ve save dosyalarının yerini bulamadığım için yedek alamadım %35 civarında oynadım tüm animal skinleride toplamıştım bi sürü silah fln açmıştım + skill leri de epey açmıştım yazık oldu... civarlarda oyunu oynamış olanlar varsa bana save doyası atabilirler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpt_kagan

hocam benimde ssd diskim arızalandı pc ye format atmak zorunda kaldım ve save dosyalarının yerini bulamadığım için yedek alamadım %35 civarında oynadım tüm animal skinleride toplamıştım bi sürü silah fln açmıştım + skill leri de epey açmıştım yazık oldu... civarlarda oyunu oynamış olanlar varsa bana save doyası atabilirler mi acaba?

Bunun için oyunun sürümünü yazmak durumundasınız reloaded mi ali213 mü skidrow mu falan onu bildirin ben size özelden save dosyası upload ederim..
  • quote:

Maalesef outpost reset çalışmıyor hata veriyor yani yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik al sana bir sorun daha oyun kurulumundaki hatasızlıkların sorunsuzlukların bedelini oyun içinde ödüyorum gibi bir ruh hali içerisindeyim şu an 2 kere retaliation party i yapmadım diye sıralı öldürme yeteneği açılmıyor ve onun yüzünden oyun %100 olmuyor %79 a gelmişim ve oyunu hazırlayıp editleyen insanlar maalesef size 2 kere şans veriyor benim gibi değerlendiremediğiniz zaman bir daha retaliation party yapamıyorsunuz ama o mübarek insanlar bunu zorunlu hale getirmeyi akıl edememişler ve ceremesini biz çekiyoruz!!

Şimdi işiniz yoksa sıralı öldürme yeteneği için baştan başlayın oyuna Yalnız oyundaki en eğlenceli yeteneği açamamışsınız siz de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar nvidianın ekran kartına oyun hediyesinden bir kod kazandim ve far cry 4 ü seçtim amma velakin uplay keyi kabul etmiyor ve söle birşey yaziyor. this cd key or activation cod is already active on this account. please visit your games library to access your games. bu nedir arkadaşlar? yardimci olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibirrya -- 7 Ocak 2015; 22:33:40 >
  • sibirrya S kullanıcısına yanıt
    keyin aktive edildiğini söylüyor yani ya zaten aktive etmşsiniz ve oyunu kurup oynayabilirsiniz ya da birisi keyi aktive etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

keyin aktive edildiğini söylüyor yani ya zaten aktive etmşsiniz ve oyunu kurup oynayabilirsiniz ya da birisi keyi aktive etmiş.
    quote:

Orijinalden alinti: sroad

keyin aktive edildigini söylüyor yani ya zaten aktive etmssiniz ve oyunu kurup oynayabilirsiniz ya da birisi keyi aktive etmis.

ama bu keyi bana zaten uplay verdi aktif keyimi vermis anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibirrya -- 7 Ocak 2015; 22:47:52 >
  • sibirrya S kullanıcısına yanıt
    active on this account diyor yani bence siz aktive etmişsiniz o accounta ama farkında değilsiniz belki de.
  • quote:

quote:

Maalesef outpost reset çalışmıyor hata veriyor yani yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik al sana bir sorun daha oyun kurulumundaki hatasızlıkların sorunsuzlukların bedelini oyun içinde ödüyorum gibi bir ruh hali içerisindeyim şu an 2 kere retaliation party i yapmadım diye sıralı öldürme yeteneği açılmıyor ve onun yüzünden oyun %100 olmuyor %79 a gelmişim ve oyunu hazırlayıp editleyen insanlar maalesef size 2 kere şans veriyor benim gibi değerlendiremediğiniz zaman bir daha retaliation party yapamıyorsunuz ama o mübarek insanlar bunu zorunlu hale getirmeyi akıl edememişler ve ceremesini biz çekiyoruz!!

Şimdi işiniz yoksa sıralı öldürme yeteneği için baştan başlayın oyuna Yalnız oyundaki en eğlenceli yeteneği açamamışsınız siz de

Valla oyuna yeniden başlamayı düşünmüyodum zaten %100 yapıp save dosyasını kaydetmeyi hatta paylaşmayı düşünüyordum türkçe yama çıkasıya kadar ama kısmet olmuyor işte save dosyasını yedekledim diğer karakollarıda işkal ettim sayılır 1 tane kaldı takipteyim outpost reset in çalışmaması işi daha çok alevlendirdi şu anda bıraktım oyunu maskeler posterler falan var retaliation party sorununa ne zaman çözüm bulurum o zaman % 86 dan devam ederim şimdilik Far Cry 4 zevkimi dondurdum hatta karda var dışarıda zaten kardanadam yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

active on this account diyor yani bence siz aktive etmişsiniz o accounta ama farkında değilsiniz belki de.
    quote:

Orijinalden alinti: sroad

active on this account diyor yani bence siz aktive etmissiniz o accounta ama farkinda degilsiniz belki de.

bu uplayden hiç bişey anlamadım arkadaşım ama şöle birşey gördüm games bölümünde far cry 4 var amma velakin yükleyemiyorum hala aktif değil gibi birde actifate product kıdmında yani keyi girdiğim kismin altinda ünlem işaretli söle birşey yaziyor ' enter the key exactly as it is printed. the game will be bound to this account.(benim mail adresim yazıyor) forever, so make sure youre signed in to the correct account.'

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.