Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun sadece 64 bit işletim sisteminde çalışıyor anladığım kadarıyla kullandığın pc'de 32bit işletim sistemi var.
  • Arkadaşlar oyunda gamepad tuşlarını değiştirme şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBleus

Arkadaşlar oyunda gamepad tuşlarını değiştirme şansımız var mı?

Bildiğim kadarıyla yok ama gamepad ini xbox kontrollere çevirebilirsin üstelik istediğin tuşları ve daha fazlasını yapabileceğin birşey bi incele istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm
  • Buzzer ile kamyonu takip ediyoruz ya yukardan köprüye gelince duruyor ve patlıyor lanet kamyon geçemedim bir türlü :D
  • S.a Beyler
    Oyunu Yükledim Abi Crack Yapcam Ana Dosyaların olduğu yere geliyorum bin Dosyasına giriyorum Ama Orda Far cry Exe yok
    Oraya Atıyorum hepsini Bu seferde Oyunu Açmıyo hiç birşey olmuyo
    Yalnışmı yükledim yoksa
    Yüklediğim yerhttp://zamunda.net/details.php?id=423640&hit=1 burası
    Nasıl Birşey Anlamadım Başka Yerdende Yüklemeye Üşeniyorum .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Buzzer ile kamyonu takip ediyoruz ya yukardan köprüye gelince duruyor ve patlıyor lanet kamyon geçemedim bir türlü :D

Sanırım Hurk ün görevinden bahsediyorsun..
    Köprüye gelmeden buzzer la kamyon giderken pencere hizasına inip sağından F e basıyorsun ve kamyonu hedefe sen götürüyorsun.. Bunu yani araçtayken kamyona F le binme hadisesini normaldede yapıyorsun skillerde var açarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: askkabul

quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Buzzer ile kamyonu takip ediyoruz ya yukardan köprüye gelince duruyor ve patlıyor lanet kamyon geçemedim bir türlü :D

Sanırım Hurk ün görevinden bahsediyorsun..
    Köprüye gelmeden buzzer la kamyon giderken pencere hizasına inip sağından F e basıyorsun ve kamyonu hedefe sen götürüyorsun.. Bunu yani araçtayken kamyona F le binme hadisesini normaldede yapıyorsun skillerde var açarsın..

hay allah razı olsun bir saattir bende buna uğraşıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Uzun zamandır oynamayamıyordum (ders çalışmaktan) bugün açtım oyunu tepem attı yine o lighting highken ki mavi efekten, bu sefer yapacam dedim kapadım lightingi low'a aldım xmllerden sonra oyundan motion blur'u kapadım ve performans artsın diyede txaa2x i smaa ya çektim sonuç tam istediğim gibi ve artık visual buglarda olmuyor ve fpsde az artış oldu (txaa yı kapattım ve yeni driver yükledim diye) nvidia SS lerdekiyle aynı grafik kalitesi.. doğal grafikler, kahverengi dağlar, taşlar...

Diğer tüm ayarlar full. (nvidia gameworks dahil)

Zevk almaya başladım sonunda o yüzden lafllarımı geri alıyorum @bocekgrafik Aşağıdaki ss ler süper hayvanlar, gölge, ışık, godrayler, renkler muhteşem artık. senaryoda da ilerledim baya ve beğendim.

Birde oyunu 3 saat oynarsanız atıyor nedenini buldum memory leak var bu patchla... yandan kontro lediyorum 2 saat sonra 30% olan ram oldu 80%. pagefile ıda kullanmıyor 450 mb pagefile kullanımı oldu 3 saat sonu.
    Baızlarındada hairworks hatası verip atıyor ama bende hiç olmadı o hata ve simulated kullanıyorum hatta...

Nvidia nın ubisoftla işbirliğini gelecektede sürdürmesini isterim, grafiklere baksanıza. gün doğumunun her bir saniyesi öyle bir ortam alıyor ki öyle böyle değil...

SSler:
     Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]

nvidianın son driverı bu oyunda fps artışı yapıyor biraz, guru3dde adamın teki söyledi.

EDIT: arkadaş SS ler eksik çıkmış? Bir sürü resim upload etmişti mhalbuki kaplan maplan falan abload.de nin kotası mı var? Off ya!!!

hocam bu görüntüyü almak için hangi ayarları yapmamız lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

oyunun %30 %40 larına gelip bay gelen var mı benim gibi? 2 haftadır açmıyorum. fc3 te de aynısı olmuştu.

Bana daha oyunu yüklemeden bay geldi. Trainer ile 2-3 saate oyunu bitirdikten sonra haritada özgürce dolaşacam, o zaman çok sıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günaydın hemen hemen tüm sıkılleri ve gelişimleri yaptım bir kaç ana görev kaldı % 57ye geldim 36 saat oynamışım bazen bayıyor birde loading uzun sürmese bazı zamanlar neyse far cry 3 nasıl onamı başlasam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

New game/normal olarak seçiyorum loading çubuğu doluyor ve kalıyor orda neden olabilir?

Ben de bu sorunu yaşıyorum. O çubuk belirli bir yere kadar dolunca masaüstüne atıyor. Aynı sistemde abim önceden oyunu bir kere bitirdi. Benim şansıma şimdi bu sıkıntı çıktı. Çözüm hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

New game/normal olarak seçiyorum loading çubuğu doluyor ve kalıyor orda neden olabilir?

Ben de bu sorunu yaşıyorum. O çubuk belirli bir yere kadar dolunca masaüstüne atıyor. Aynı sistemde abim önceden oyunu bir kere bitirdi. Benim şansıma şimdi bu sıkıntı çıktı. Çözüm hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Benimki masaüstünede atmıyor öyle kalıyor çubuk dolunca uyuz oldum Bu arada 1.6 versiyona sahibim.

• Hocam benim tek yaptığım şey profil dosyasını silmek ve Uplay'in kayıtlı oyun senkronizasyonu özelliğini kapatmak oldu. Arada son yamayı da yükledim tabii... Sorun yama olsa koca forumda ikimizden fazla şikayetçi olurdu galiba.

Neyse oyunu sildim; tekrar indirip yükleyeceğim bakalım. O zaman da sorun çıkarırsa AKK'nın yarısı gitti diye söverim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 6 Ocak 2015; 10:54:58 >
  • quote:

Hocam benim tek yaptığım şey profil dosyasını silmek ve Uplay'in kayıtlı oyun senkronizasyonu özelliğini kapatmak oldu. Arada son yamayı da yükledim tabii... Sorun yama olsa koca forumda ikimizden fazla şikayetçi olurdu galiba.

Neyse oyunu sildim; tekrar indirip yükleyeceğim bakalım. O zaman da sorun çıkarırsa AKK'nın yarısı gitti diye söverim.

Masaüstüne atma sorunu çözülebilirde benim sorunum gerçekten çok ilginç, 15 dk beklememe rağmen açılmadı. Sistemde yeterli, windows sürümüde 64 bit.
  • Esc tuşuna falan basınca çalışmayı durdurdu gibisinden hata da mı çıkmıyor? Ya da işlemci ve ekran kartın fanlarında en azından ses değişikliği falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 6 Ocak 2015; 11:04:22 >
  • quote:

Esc tuşuna falan basınca çalışmayı durdurdu gibisinden hata da mı çıkmıyor? Ya da işlemci ve ekran kartın fanlarında en azından ses değişikliği falan?

Yoo hayır bütün tepkiler normal, oyun olması gerektiği gibi davranıyor ama çubuk dolduktan sonra yeni oyun başlamıyor işte. Bir hatada yok veya kasada herhangi anormal bir değişiklik.
  • Oyunun simgesine sağ tıklayıp, Özellikler - Uyumluluk - Bu Programın Çalışacağı Uyumluluk Modu kısmını ilk halinden Windows 7'ye çevirmeyi denediniz mi hocam?

Ekleme: Ya da benim gibi oyunu kaldırıp yeniden kurmayı göze alacaksınız bu gidişle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 6 Ocak 2015; 11:23:23 >
  • quote:

Oyunun simgesine sağ tıklayıp, Özellikler - Uyumluluk - Bu Programın Çalışacağı Uyumluluk Modu kısmını ilk halinden Windows 7'ye çevirmeyi denediniz mi hocam?

Ekleme: Ya da benim gibi oyunu kaldırıp yeniden kurmayı göze alacaksınız bu gidişle...

Denemez olur muyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Uzun zamandır oynamayamıyordum (ders çalışmaktan) bugün açtım oyunu tepem attı yine o lighting highken ki mavi efekten, bu sefer yapacam dedim kapadım lightingi low'a aldım xmllerden sonra oyundan motion blur'u kapadım ve performans artsın diyede txaa2x i smaa ya çektim sonuç tam istediğim gibi ve artık visual buglarda olmuyor ve fpsde az artış oldu (txaa yı kapattım ve yeni driver yükledim diye) nvidia SS lerdekiyle aynı grafik kalitesi.. doğal grafikler, kahverengi dağlar, taşlar...

Diğer tüm ayarlar full. (nvidia gameworks dahil)

Zevk almaya başladım sonunda o yüzden lafllarımı geri alıyorum @bocekgrafik Aşağıdaki ss ler süper hayvanlar, gölge, ışık, godrayler, renkler muhteşem artık. senaryoda da ilerledim baya ve beğendim.

Birde oyunu 3 saat oynarsanız atıyor nedenini buldum memory leak var bu patchla... yandan kontro lediyorum 2 saat sonra 30% olan ram oldu 80%. pagefile ıda kullanmıyor 450 mb pagefile kullanımı oldu 3 saat sonu.
    Baızlarındada hairworks hatası verip atıyor ama bende hiç olmadı o hata ve simulated kullanıyorum hatta...

Nvidia nın ubisoftla işbirliğini gelecektede sürdürmesini isterim, grafiklere baksanıza. gün doğumunun her bir saniyesi öyle bir ortam alıyor ki öyle böyle değil...

SSler:

nvidianın son driverı bu oyunda fps artışı yapıyor biraz, guru3dde adamın teki söyledi.

EDIT: arkadaş SS ler eksik çıkmış? Bir sürü resim upload etmişti mhalbuki kaplan maplan falan abload.de nin kotası mı var? Off ya!!!

hocam bu görüntüyü almak için hangi ayarları yapmamız lazım?

oyun son patchlı olsun, 2 xml dosyasını sil, oyunu aç ayarları en sona al, nvidia techlerde açık olsun sadece motion blur kapalı ve smaa açık olacak.
    sonra 2 xml dosyasından lightingquality i low yapıp kaydet. ve bir daha oyunda ayarlar bölümüne girme.

oyunu aç, oyna benim aldığım SS lerdeki kalite ne ise aynısını göreceksin.

vsync/performans/akıcılık içinse imzama bak.

• Oyunu bitirdim. Far Cry 3 hikaye olarak daha iyiydi sanki.

Sabal en sonda Amitayı öldürmemi söyledi ama öldürmedim zaten oyunun başından beri hiç istemiyordum ölmesini. Her ne kadar kendisine karşı gelenlere kötülük yapsada.

Oyunun sonunda gittim Pagan'ı öldürdüm. Güvenemedim adama bir şeylik çıkmasın direk öldüreyim dedim öldürdüm.
    Keşke öldürmeseymişim. Adam zaten bir şey yapmayacakmış. Ben de Ajayın annesinin vasiyetini yerine getirmiş olacaktım
    Neyse artık yapacak bir şey yok

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.