Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 yama oyunu bitirdim hemen hemen tüm görevlerde bitti sayılır.Kartal ile kapışıyorum oku atıyorum ağzına nişan alıp düşüyor ama ölmüyor 8 saattir yahuu :D yoksa ben mi yanlış yere ateş ediyorum anlamadım ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 1 Ocak 2015; 14:24:09 >
  • arkadaşlar haritanın kuzeyine geçmek için ne yapmamız lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnestico -- 1 Ocak 2015; 14:29:54 >
  • Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    o kartla high-ultra arası 60 fps oynamanız gerek diye düşünüyorum. demek ki ufak tefek sorunları var oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

Orijinalden alıntı: Supernova~

1.6 güncellemesini yaptım save'ler gitti

İşte tam bu yüzden yamayı yüklemiyorum.

Hallettim sonra yanlis grubun paketini yuklemisim kayitlari kurtardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civic si

arkadaşlar haritanın kuzeyine geçmek için ne yapmamız lazım ?

İleride köprüyü aşarak kuzeye geçmek için görev verilecek. Oraya gelene kadar kuzeye gidemezsin.

• quote:

quote:

quote:

Hallettim sonra yanlis grubun paketini yuklemisim kayitlari kurtardim.

Hangisini yüklediniz ÖM atar mısınız.
  • Guns for hire ve token ne?

• quote:

quote:

Ben yüklemeden önce kayıt dosyalarının yedeğini almıştım; yükledim, kayıt dosyalarım silinmedi; devam ettim oyunuma. Yüklemeden önce kayıt dosyalarının bir kopyasını masaüstüne atın ne olur ne olmaz diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Relo da hiçbir yamada save sorunu çıkmadı farcry ı reloa asassins creed i skid yaptı busefer.

• oyunun %30 %40 larına gelip bay gelen var mı benim gibi? 2 haftadır açmıyorum. fc3 te de aynısı olmuştu.
  • Bu sistem ile oyunu hangi kalitede oynarım
    işlemci : amd fx 8350
    ekran kartı : r9 280 dual x
    ram : 4 gb
    ram konusunda şüpheliyim sadece 4 gb ram yeterli olucak mıdır
  • Bütün görevleri bitirdim,silahları açtım bu hafta da haritada ki tüm elmasları toplamaya karar verdim :D Para biriktiriyorum :D (1.6 yama)
  • @askkabul

Amita Sabal'ı öldür dedi öldürdük. Yazık oldu. Ayrıca bir yan görevi yapmaya gittiğimde araya bir film girdi Amita'yı gösterdi, ters düştüğü insanlar karşı zorbalık yapıyor. Sabal'a da Youtube'dan bakarız artık napıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

@askkabul

Amita Sabal'ı öldür dedi öldürdük. Yazık oldu. Ayrıca bir yan görevi yapmaya gittiğimde araya bir film girdi Amita'yı gösterdi, ters düştüğü insanlar karşı zorbalık yapıyor. Sabal'a da Youtube'dan bakarız artık napıyormuş.

Bende ilk oyun kapattığımda Amita yı seçmiştim ama ben Sabal ı öldürmedim tabi Sabal gitti daha sonra Pagan sahnesinde Pagan ı öldürdüm ve pişman oldum bu arada sen Amita yı öldürebilirdin Sabal yerine o köprüden geçtikten sonra..
    Aslında Amita Sabal 2 sinin birlikte ölmesi gerekiyordu Paganında yaşaması yada tam tersi gerçi tüm imkanları veriyor oyun şahsen ben Amita yı her fırsatta öldürmeyi yiğelerim Sabal ın görevlerini yapıyorum hala loading problemiyle ilgileniyorum kaç gündür oyuna girerken çok bekliyor ve buda moralimi bozuyor oyun save dosyasını hatalı yazıyor olmalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: askkabul

quote:

@askkabul

Bende ilk oyun kapattığımda Amita yı seçmiştim ama ben Sabal ı öldürmedim tabi Sabal gitti daha sonra Pagan sahnesinde Pagan ı öldürdüm ve pişman oldum bu arada sen Amita yı öldürebilirdin Sabal yerine o köprüden geçtikten sonra..
    Aslında Amita Sabal 2 sinin birlikte ölmesi gerekiyordu Paganında yaşaması yada tam tersi gerçi tüm imkanları veriyor oyun şahsen ben Amita yı her fırsatta öldürmeyi yiğelerim Sabal ın görevlerini yapıyorum hala loading problemiyle ilgileniyorum kaç gündür oyuna girerken çok bekliyor ve buda moralimi bozuyor oyun save dosyasını hatalı yazıyor olmalı..

Silahı doğrulttuğunda bana seçenek vermiyor ya ateş edeceksin ya edeceksin. Yoksa ben beklemedim diye mi b öyle oldu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: askkabul

quote:

@askkabul

Silahı doğrulttuğunda bana seçenek vermiyor ya ateş edeceksin ya edeceksin. Yoksa ben beklemedim diye mi b öyle oldu?

Evet dostum bekleseydin Sabal ı öldürmeyebilirdin bilemiyor insan tabi ama tahmin etmiştim o zaman bile bile bekledim öldürse bana niye bıraksın dedim kendi kendime zamanında görevi kabul etmişim videoda otomatik öldürürdü..
    Ajay Ghale hem hikayede hemde oynanış olarak çok zayıf bir karakter hani özellikle yakın dövüşlerde hiç bir hakimiyetin yok hele o himalayalarda tek kurşuna 2 sağlık barı gidiyor o Willis in hapishane görevi şu mübarek akşamda beni dinden imandan çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askkabul -- 2 Ocak 2015; 23:43:10 >

• Ben stuttering sorunumu çözdüm. Belgelerim, My Games'deki GamerProfile.xml'ye girip GPUMaxBufferedFrames değerini "1" olarak değiştirdim. 1080P + Ultra + SMAA + Nvidia Enhanced Godrays ayarları ile 40-50 Fps alıyordum. Bu ayarı yapmadan önce sanki takılıyormuş hissi veriyorken; şimdi gayet akıcı geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu gamepad ile oynamak istiyorum gamepadim gamemaster bi gamepad 20tlye aldım. Tuşların yeri oyundakiyle değişik. Örnek oyundaki gamepad resminin olduğu yerde B tuşu o 4 tuşun sağdaki ama ben o tuşa basınca Y tuşunu algılıyor. Kısacası gamepad tuşları ayarlayabilmenin bir yolu var mı?
  • farcr4 cd sı aldım 6 tane ye cektı . eve geldım ındırdım oyuna gırerken hata verıyor hatada soyle yazıyor :bu dosyanın sürümü çaliıştırdığınız Wındows sürümüyle uyumlu deil. bilgisayarınızın sistem bilgilerine bakarak, size programın x86 (32-bit) veya x64 (64-bit) sürümlerinden hangisinin gerektiğini belirleyin ve ardından yazılımın yayımcısına başvurun .
    lutfen bı yardımcı olun
  • New game/normal olarak seçiyorum loading çubuğu doluyor ve kalıyor orda neden olabilir?

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.