Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

günaydın arkadaşlar bende şöyler bir sıkıntı var oyuna ilk başladıgımda yada ölüp yeniden başladıgımda loading uzun sürüyor acaba sizde de bu şekildemi ? hatta süre tutabilirseniz makbul gecer

Yükleme süreleri uzun olabilir. Bu beni çok etkilemiyor açıkçası. Yani oynanışa bir etkisi yok. Eğer bundan rahatsız oluyorsanız SSD'ye kurabilirsiniz oyunu.

Bende oyun SSD ye yuku.evet 1.5 ve sonrası patchlerde öldükten sonra tekrar oyunun yuklenmesinde ssd ile bile yaval loading sorunu var...oyun ile alakalı 1.4 ve öncesi patchde 3-5 sn de açıyordu.Şuan da 15-20sn suruyor.oyunla ilgili bir sorun olsa gerek.

oyuna 2. kez başlamıştım % 10 undayım ve garip bir şekilde bendede başladı ama böyle değildi ilk oyunu % 96 ya kadar bitirmiştim ve açılış yeniden doğuş 7 ila 10 saniye arasında değişiyordu şimdi ise 20-30 saniye arası diyebilirim..

• arkadaşlar %30-40 lardayım görevler bitti ?? ana görevler bitiyormu bu kadar çabuk yoksa benim mi bilmediğim bişey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankeyto

arkadaşlar %30-40 lardayım görevler bitti ?? ana görevler bitiyormu bu kadar çabuk yoksa benim mi bilmediğim bişey var

Hocam naptınız siz ya ?
    karakolları ele geçirmek yerine selam verip yanından geçip gittiniz mi merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 28 Aralık 2014; 11:19:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar %30-40 lardayım görevler bitti ?? ana görevler bitiyormu bu kadar çabuk yoksa benim mi bilmediğim bişey var

% 40 larda ana görevlerin bitmesi normal zira ana görevler oyunun yarısını bile oluşturmuyor!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: askkabul

quote:

% 40 larda ana görevlerin bitmesi normal zira ana görevler oyunun yarısını bile oluşturmuyor!!

Güzel şeyler hep kısa sürer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

quote:

Güzel şeyler hep kısa sürer

evet sanırım tadında kalsın diye ek görevler falanda varya birbirini dengeliyor kanımca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Oyuna ram yetmiyor, her loading sonrası ram kullanım miktarı artıyor. Şöyleki oyunu ilk açtığımda 3GB civarı, sonra 8GB ram doluyor(özellikle yarış filan yapıyorsanız her restart sonrası artıyor veya fast travel kullanıyorsanız) oda yetmiyor sabitdiskteki pagefile(sanal ram)'da doluyor oda en son 20GB idi.

1.6 yamasını kurdum, kesinlikle ram konusunda epey düzelme olmuş. Tavsiye ederim herkese.
  • Far Cry 4'te bildiğiniz gibi Amita ve Sabal var. Oyun bana ikidir bunlardan birini tercih etmem gerektiğini söylüyor her seferinde Amita'yı seçiyorum tabi. Ancak Sabal'ın vereceği görevler iptal oluyor. Şimdi bir de Sabal'daki görevler için bir daha baştan mı başlamak gerekiyor? Çok fark var mı Amita ve Sabal görevleri arasında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Aralık 2014; 9:21:05 >
  • Ben Sabal'ı seçtim. Amita çok itici, kendi adamlarini hiçe sayıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Fps ultra-high arası genelde 40 ve üstü fps alıyorum ancak oyunda sanki böyle bir takılma varmış gibi his veriyor.

Oyunu 7950 ile oynayan varsa alıntı yapıp hangi ayarlarla oynadıgını söyleyebilirmi ve 7950 için hangi grafik ayarları uygundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmtqnR -- 29 Aralık 2014; 13:03:58 >
  • co-op oynamak için arkadaş arayan varsa beni ekleyebilirsiniz arkadaşlar :

uplay id : posteriorixxx
  • quote:

quote:

Oyuna ram yetmiyor, her loading sonrası ram kullanım miktarı artıyor. Şöyleki oyunu ilk açtığımda 3GB civarı, sonra 8GB ram doluyor(özellikle yarış filan yapıyorsanız her restart sonrası artıyor veya fast travel kullanıyorsanız) oda yetmiyor sabitdiskteki pagefile(sanal ram)'da doluyor oda en son 20GB idi.

1.6 yamasını kurdum, kesinlikle ram konusunda epey düzelme olmuş. Tavsiye ederim herkese.

1.6 yaması ne zaman çıktı acaba ? kendi sitelerinde belirtmemişler bu yamayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Far Cry 4'te bildiğiniz gibi Amita ve Sabal var. Oyun bana ikidir bunlardan birini tercih etmem gerektiğini söylüyor her seferinde Amita'yı seçiyorum tabi. Ancak Sabal'ın vereceği görevler iptal oluyor. Şimdi bir de Sabal'daki görevler için bir daha baştan mı başlamak gerekiyor? Çok fark var mı Amita ve Sabal görevleri arasında?

Ben Amita ya gitmiştim hep bir önceki oyun kapatışımda bu sefer sabal a gidiyorum 3-4 görev bitti sabal ın ve aynı görevler bu sefer ve bundan sonra pagan ı öldürmeyi kesinlikle düşünmüyorum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askkabul -- 29 Aralık 2014; 14:09:30 >

• Oyuna 6 yama geldi değişen pek bir şey yok malesef

1.5 ile stutteringe iyileştirme yapılması bekleniyordu ama olmadı yine araç kullanımında fps düşüşleri var oyun içinde ilerlerken 80 ile 100 fps arası alsanız bile sanki daha düşük fpsde oynanış hissi oluşuyor sadece bu oyunda var diğerlerinde frame time a göre fps değerleri çok iyi seviyede ama bu oyunda mesela 120 fps için 8.3 ms aralığında framelerin işlenmesi gerekirken 10 ms ve üstünde seyrediyor buda oyunu aslında 120 fpsde değilde 70 fpsde oynuyormuş hissi oluşturuyor tamamen oyun motorundan kaynaklı bir durum çünkü far cry 3 dede aynı olay vardı 5 yama sonunda kısmende olsa düzelmişti.Oyun başından beri garip grafik hataları halen mevcut beyaz çizgiler mi dersiniz videolarda karakter suratlarında glitchler mi dersiniz hala var bunlar yama yayınlarken neyi düzelttiklerini sanıyorlar anlamış değilim.Bellek kullanımında iyileştirme var deniliyor ama zaten oyunda bellek kullanımı oldukça garip şekilde artıyordu buna genel olarak "memory leak" deniliyor yani oyunda ilerlerken ram kullanımında olağan dışı bir artış oluyor kendi sistemimide 12 gb ram kullanımı bile gördüm.En baştan beri olan bu durumu 5 yamadır göz ardı edip 6. yamayla düzelttiklerini söyleyen oyun ekibine şimdiye kadar niye durdunuz diye sormamak elde değil.

Senaryo kısmını bitirene kadar bu tür bugları gözardı ettim ama artık oyuna daha fazla vakit harcamak istemiyorum tabi sorunsuz oynayanlarda var ama ben optimizasyon olarak memnun kalmadım senaryo ilerleyişi ve senaryoya bağlı kalmayan özgür açık dünya oynanışı olarak çok iyi ama akıcı oyun deneyimi sunulmadığı için bu durum malesef güzel grafiklerinin önüne geçiyor.Tabi ultra ayarlardan bahsediyorum çünkü ışıklandırma ve fur dışında 3 ten grafik anlamında bir farkı yok karakterler 3 te daha iyi modellemeye sahipti ama ondada gölge sorunu vardı birini düzeltip bir çok şeyi malesef bozmuşlar.Oyunu %50 ye kalmadan bitirdim sanırım devamını getirmeyeceğim bugisofta bu güzel oyunu için teşekkürler.

• askkabul A kullanıcısına yanıt
    hocam tradelerden girip , "maps" sekmesinde haritalar var o haritaları satın alırsanız açılıyor bütün yerler , sonra da haritadan yerni belirleyip keşfedebilirsiniz her yeri
  • quote:

quote:

Far Cry 4'te bildiğiniz gibi Amita ve Sabal var. Oyun bana ikidir bunlardan birini tercih etmem gerektiğini söylüyor her seferinde Amita'yı seçiyorum tabi. Ancak Sabal'ın vereceği görevler iptal oluyor. Şimdi bir de Sabal'daki görevler için bir daha baştan mı başlamak gerekiyor? Çok fark var mı Amita ve Sabal görevleri arasında?

Ben Amita ya gitmiştim hep bir önceki oyun kapatışımda bu sefer sabal a gidiyorum 3-4 görev bitti sabal ın ve aynı görevler bu sefer ve bundan sonra pagan ı öldürmeyi kesinlikle düşünmüyorum!!

2 defa Amita'yı tercih ettim görevleri bitirdim üstüne belki bir iki görev daha yapıp kaydetmişimdir. Şimdi soruyorum bu geçtiğim görevleri bir de Sabal ile oyunu en baştan başlatmadan oynayabilir miyim? Yok eğer yeni oyun demeden oynayamıyorsam oyunu bir de Sabal tercihli görevlerle bitirmeye değer mi? Fark var mı senaryoda görevlerde? Bunu öğrenmek, net cevaplar almak istiyorum.

• Oyunu ilk başlarda sorunsuzca açabiliyordum. Şimdi yeni bir oyuna başlamaya çalıştığımda yükleme ekranındayken beni oyundan atıyor. Menüye falan girebiliyorum; ancak bir türlü yeni oyuna başlayamıyorum. Bir fikri olan?
  • Şu yukarıdaki yorumu görünce hemen oyunun yamaları var mı, malum ortamlarda düşmüş mü diye baktım 3 yama gördüm. 1.6 vardı en son. Valla ben oyundan memnunum bu takılma olaylarına öyle çok takılmadım. Ancak bu yamalar az da olsa düzeltmeler yapıyorsa kurmak isterim. Ben şundan korkuyorum yama benim çevrimdışı kayıt dosyama bir şey yapar mı? Neyse yedeğini alırım artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

2 defa Amita'yı tercih ettim görevleri bitirdim üstüne belki bir iki görev daha yapıp kaydetmişimdir. Şimdi soruyorum bu geçtiğim görevleri bir de Sabal ile oyunu en baştan başlatmadan oynayabilir miyim? Yok eğer yeni oyun demeden oynayamıyorsam oyunu bir de Sabal tercihli görevlerle bitirmeye değer mi? Fark var mı senaryoda görevlerde? Bunu öğrenmek, net cevaplar almak istiyorum.

Anladığım kadarıyla bahsettiğin Amita nın atıyorum 2 görevini yapıp bir sonraki seçimi Sabal dan yana kullansam farklı görevmi yapmış olurum hayır Amita ile Sabal ın görevleri zaten aynı olduğu için farketmez ve birini yarım bırakıp diğerine en başından başlayamazsın yani gerçi şu an bu benim ön görüşüm Sabal ın son görevlerine doğru yaklaştım aynı Amita nın görevleriyle aynı senaryo anlıyacağın hee belki son görev farklı olur hikayeyi bitirince kimse yazmazsa işte o zaman sana net cevabı ben veririm arkadaşım bugün yarın biter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askkabul -- 29 Aralık 2014; 21:05:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deterministfreedom

hocam tradelerden girip , "maps" sekmesinde haritalar var o haritaları satın alırsanız açılıyor bütün yerler , sonra da haritadan yerni belirleyip keşfedebilirsiniz her yeri

Teşekkür ederim onu anladım artık ve ilk işim map ları almak oldu tüm soru işaretleri çıktı haritada oyunu %100 bitirmeyi istiyorum bu tür oyunlar zaten %100 bitirilmelidir kanımca zevkli oluyor
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.