Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Hocam benim tek yaptığım şey profil dosyasını silmek ve Uplay'in kayıtlı oyun senkronizasyonu özelliğini kapatmak oldu. Arada son yamayı da yükledim tabii... Sorun yama olsa koca forumda ikimizden fazla şikayetçi olurdu galiba.

Neyse oyunu sildim; tekrar indirip yükleyeceğim bakalım. O zaman da sorun çıkarırsa AKK'nın yarısı gitti diye söverim.

Hocam merhaba bir assansins creed hayranısınız profil fotoğrafınızdan falan anladığım kadarıyla. Nvidia oyun kampanyası sayesinde far cry 4, unity ya da the crew oyununu ücretsiz alabiliyorum. Şu an bf3 ve nfs hot pursuit var yani fps ve yarış oyunu tarzında oyunlarım var. Tps oyunum yok bu da beni unity almaya sevk etti ama çok bug olması ve far cry serisinin aşırı övülmesi nedeniyle gönlüm biraz daha far cry a kaymış durumda. Sizin öneriniz nedir ?

• sibirrya S kullanıcısına yanıt
    maalesef benim de fikrim yok bu sorunu yazabileceğiniz bir konu yok mu dh'de? daha iyi yardımcı olurlar diye söylüyorum.
  • Bu oyuna DLC gelir mi?
  • John Citizen kullanıcısına yanıt
    Far Cry'ı çok az oynama imkani buldum; ancak her şekilde Unity'den iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askkabul

quote:

Orijinalden alıntı: xBleus

Arkadaşlar oyunda gamepad tuşlarını değiştirme şansımız var mı?

Bildiğim kadarıyla yok ama gamepad ini xbox kontrollere çevirebilirsin üstelik istediğin tuşları ve daha fazlasını yapabileceğin birşey bi incele istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm

Denedim fakat hiç bir tuş değişmedi. Yok mu başka yolu. Klavyeden oynamak sıkıcı geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: askkabul

quote:

Arkadaşlar oyunda gamepad tuşlarını değiştirme şansımız var mı?

Bildiğim kadarıyla yok ama gamepad ini xbox kontrollere çevirebilirsin üstelik istediğin tuşları ve daha fazlasını yapabileceğin birşey bi incele istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm

Denedim fakat hiç bir tuş değişmedi. Yok mu başka yolu. Klavyeden oynamak sıkıcı geliyor.

o verdiğim linkteki dosyaları oyunun exe sinin bulunduğu dosya klasörüne atıyorsun ve x360ce.exe yi açıp joystiğin tuşlarına basıp tanımlıyorsun yeşil ışıklardan ve istediğin gibi değiştirebiliyorsun ama tuşları farklı tanımlıyor falan biraz meziyetli bende tüm tuşlar çalışıyor sadece sağa sola dönmüyor onuda ppjoy programıyla yapabilirsem sana özelden paylaşırım arkadaşım..

• %98,50 ye geldim ve oyuna resmen aşık oldum,yok böyle bi oyun arkadaşlar;adamlar resmen kendini aşmış
  • Benim overall progress %30 küsürlerde olmasına rağmen, Fortress 4/4, Outpost 22/24, Radio Towerlar Full; görevler bir kenara Paganın kökünü kuruttum.

Ekleme yapayım; Map Browser çok ama çok zevkli bir olay. Kendince tasarladığın mapleri oynadığın gibi; başka kullanıcıların tasarladığı mapleri de oynayabiliyorsun. Gerçekten çok yaratıcı kullanıcılar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamer Apartment -- 8 Ocak 2015; 23:26:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    oyunu imzanızdaki laptop ile oynuyorsanız hangi ayarlarda kaç fps aldığınızı sorabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

oyunu imzanızdaki laptop ile oynuyorsanız hangi ayarlarda kaç fps aldığınızı sorabilir miyim?

1080p - Ultra - SMAA - Enhanced (Resimde goruldugu gibi)
    Ortalama olarak 50 fps almaktayim. Zaman zaman 40 ila 60 arasinda degisiyor.

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamer Apartment -- 9 Ocak 2015; 1:09:26 >

• far cry 3 konusunu hatırlıyorumda her an dopdoluydu fc4 fc3 kadar ilgi görmedi galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzel bölgesinde y görevi var. fakat oraya gidemiyorum. kinks bridge'e kadar geliyorum oyun bana geri dönmek zorundasın şeklinde bir yazı çıkartıyor. güney bölgesinde ana görev kalmadı. ne yapmam lazım?
  • Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebvap

kuzel bölgesinde y görevi var. fakat oraya gidemiyorum. kinks bridge'e kadar geliyorum oyun bana geri dönmek zorundasın şeklinde bir yazı çıkartıyor. güney bölgesinde ana görev kalmadı. ne yapmam lazım?

2. şehir dediğimiz bölge açılmadığından aynı zamanda shangri la nın 4. parçasıda orada yani anlayacağın göreve devam..
  • Arkadaşlar oyunu indirdim kurdum fakat 5 dk sonra oyundan atıp bilgisayarı kitliyordu sonra ali123 v5 crack indirip kurdum şimdi de fare menlerde vb çalışıyor ama sağa sola yukarı aşağı kıpırdamıyor hiç,ne yapmam gerekiyor

• oyunu %50 civarlarında bitirdim bu normal midir ? %100 beklemiyordum ama bir çok yan görev yaptım, sadece sanırım kale almadım hiç.
  • Dostum çözdün mü sorunu, ben bu akşam silip tekrar kaldırıcam. Ek olarak şeyide belirteyim belki o sorun yaratıyodur loading zıkkımında benim indirdiğim sürüm rusçaydı, ing dil paketini indirip uyguladım ardından fazla olan dil dosyalarını sildim. Brezilya, fransızca vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

oyunu %50 civarlarında bitirdim bu normal midir ? %100 beklemiyordum ama bir çok yan görev yaptım, sadece sanırım kale almadım hiç.

Propaganda posterleri, pederin günlükleri, kayıp mektuplar, mani çarkları ve Yalung'un maskelerini toplamak da oyunun büyük bir yüzdesini oluşturuyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • askkabul A kullanıcısına yanıt
    ek görevmi yapmam lazım? bu arada oyun harika
  • orijinal farcry 4 aldığımızda, multiplayer haricinde ne gibi artıları var.(birde gold edition'un normale göre artısı nedir?)
    farcry 3 oynamadım farcry 3 mü daha güzel farcry 4 mü?

cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum13 -- 9 Ocak 2015; 15:04:26 >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.