Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
117.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubisoft ve G2A da ticket açmıştım hiç birine cevap alamadım ama uzun süredir bakmıyordum bugün açtım uPlay'i oyun geri gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Ubisoft ve G2A da ticket açmıştım hiç birine cevap alamadım ama uzun süredir bakmıyordum bugün açtım uPlay'i oyun geri gelmiş.

G2A'dan bana bir kaç saat içinde geri döndüler Ubisoft'dan neden böyle yaptıklarının cevabını istiyorlar ancak Ubi'den cevap alamıyoruz.

Editt: What the f*/c şimdi uPlay'i açtım benimde oyun geri gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 3 Şubat 2015; 20:00:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

quote:

Ubisoft ve G2A da ticket açmıştım hiç birine cevap alamadım ama uzun süredir bakmıyordum bugün açtım uPlay'i oyun geri gelmiş.

G2A'dan bana bir kaç saat içinde geri döndüler Ubisoft'dan neden böyle yaptıklarının cevabını istiyorlar ancak Ubi'den cevap alamıyoruz.

Editt: What the f*/c şimdi uPlay'i açtım benimde oyun geri gelmiş.

Hocam Ubisoft işte söylemeden oyunu aldı ve söylemeden geri verdi insan bari açıklama yapar böyle böyle bundan engelledik oyunu diye. Forumlarda baktım çoğu kişini oyunu geri gelmiş ama bazıların hala gelmemiş.

• arkadaşlar merhaba

çok farklı ve garip bir problemim var.

reloaded sürümü yüklü 1.7 güncellemesini de yükledim. fakat oyun bir türlü başlamıyor. oyunun simgesi geliyor fakat 2-3 sn sonra kapatılacak uyarısı veriyor. birçok sitede farklı çözümler var fakat hiçbiri olmadı.

çünkü nette bir çok forum sitelerini araştırdım ama benim sorunumla aynı sorun hiç göremedim.

gelelim asıl sıkıntıya.

PC - Lenovo Y580 i7 3660QM - 8GB DDR3 - nvidia GTX 660M - kısaca sistem böyle. nvidia en güncel driver yüklü.

laptopumda nvidia yanında intel 4000 entegre grafik kartı da var. oyun için nvidia seçili. ama yukarıdaki hayatı alıyorum. entegreyle başlatınca da aynı hatayı veriyor.

ancak; nvidia grafik sürücüsünü kaldırdığımda yani sadece intel'in entegre ekran kartı kaldığında oyun sorunsuz bir şekilde açılıyor. tabi ki oyun oynamak mümkün değil bu kartla.

tekrara nvidia sürücüsünü yüklediğimde açılışta hata veriyor. eksi sürücüleri denedim yine aynı. u ne tür problemdir? kafayı yemek üzereyim. sistemi formatlarım tekrar kurulum yaptım ama sonuç aynı. netten araştırdım benim laptopla aynı olan kişiler oyun görüntüsü aylaşmışlar youtube.da

önerisi olan var mı? gerçekten çok sıkıldım bu işten.

• Herkese merhaba,
    Bir sorum var?
    Bu oyunun crossfire destegi yokmu acaba?
    Saphire R9 280x toxit ile cf yaptim,zira oyunda tek kart aktif oluyor.
    Digerinin fanilari vs calimiyor.acaba benmi biseyi hatali yapiyorum merak ettim?
    Tesekkurler.
    i5 3330 islemci
    14 gb 1600 mghz ram
    1000 watt psu sistemim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

oyunu henüz almadım yakında alacağım ancak ekran kartı GTX750 olputa normal ayarlarda oynayabilir miyim bu oyunu? işlemci FX8350, 8gb ram var.

Kaldırır büyük ihtimal. Ben r9 280 ultrada oynatıyo oyunu 40-50 fps arası. Sende oynarsın.
  • ahaaaa iyi ki burayı okumuşum baktım benim de geri gelmiş haha. herhalde o kadar çok key alan vardı ki uplay boşaldı
  • update 1,8 gelmiş beyler 2,4gb.

deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

update 1,8 gelmiş beyler 2,4gb.

deneyen var mı?

Mümkünse yüklemeyin hocam benim oyunun içine etti kelimenin tam anlamıyla. Ayaları resetledim tekar kendi ayalarımı seçtim öyle düzeldi ama daha büyük sorunlar yaşayanlar var şu an.
  • Oyunu origin üzerinden Gold edition olarak alan var mı? Adamlar season pass'i yedi görünmüyor.Ne origin tarafı cevaplıyor ne de ubisoft tarafı.Sabah akşam sövüyorum bu ubisofta para kazandırmamak lazım.
  • update 1.8 i yükledim ancak hala denemedim, deneyince yazarim buraya deneyimlerimi, bu arada far cry 4 oynayan arkadaslar co op icin ekleyebilirler

Ubisoft id: confuest
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebede

Herkese merhaba,
    Bir sorum var?
    Bu oyunun crossfire destegi yokmu acaba?
    Saphire R9 280x toxit ile cf yaptim,zira oyunda tek kart aktif oluyor.
    Digerinin fanilari vs calimiyor.acaba benmi biseyi hatali yapiyorum merak ettim?
    Tesekkurler.
    i5 3330 islemci
    14 gb 1600 mghz ram
    1000 watt psu sistemim.

Cf destegi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkada bi şeyler inerken girip oynayalım dedik 1,3 gb patch gelmiş ne şimdi bu

• Pagan ile yüzleşmeye gittiğimiz sırada çalan müzik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryomancer -- 5 Şubat 2015; 23:59:54 >
  • yeni patch gelmiş. gerçekten performansı kötüleştiriyor mu. öyleyse yüklemeyelim
  • Yeni gelen 1.3gb'lık yama'dan sonra performans'mı düştü bana'mı öyle geldi ? ultra'dan high'a çektim daha akıcı olması için gtx titan'la oynuyorum.

Bu arada key hakkında ubi'den cevap geldi anladığım kadarıyla çevirmeye çalışayım.

Hello,

After further investigation into the matter of keys that were fraudulently purchased on EA's Origin store, we are reinstating keys for consumers who already had successfully activated and started playing the games.

Any remaining fraudulently obtained and resold keys have been deactivated.

We are working with EA to prevent situations like this from happening again, and we will continue to deactivate keys that are found to be fraudulently obtained and resold.

We strongly recommend that players purchase keys and downloadable games only from the Uplay shop or trusted retailers.

Kind Regards,

Adam

Çevirisi;
    EA'nın origin mağazası üzerinden sahtekarlıkla alınan keylerin detaylı araştırması sonucunda hali hazırda oyunu satın almış başarılı bir şekilde aktive etmiş ve oyunu oynamaya başlamış kullanıcılarımızın keylerini restore ettik. (geri verdik demek istiyor sanırım)

Bunun dışında sahtekarlıkla alınan ve satılan keyler de-aktif edildi.

EA ile bu gibi durumların bir daha olmaması için çalışıyoruz ve sahtekarlıkla alındığı veya satıldığı bulunan keyleri de-aktif etmeye devam edeceğiz

Oyuncuların keylerini sadece Uplay'den veya güvenilir perakendeciler'den almalarını şiddetle öneririz.

Saygılarımla,

Edım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 7 Şubat 2015; 19:19:28 >

• Bana da aynı mesaj yeni gelmiş yani G2A'la ilgili bir sorun yokmuş sanırım bu zamana kadar bir çok oyun aldım zaten oradan.

Patch performansı düşürüyor ama ayarlarınızı sıfırlayın oyunu kapatın, tekrar girin aynı ayalarınızı tekrar yapın düzeliyor GTX 780ti SLI de.
  • quote:

Bana da aynı mesaj yeni gelmiş yani G2A'la ilgili bir sorun yokmuş sanırım bu zamana kadar bir çok oyun aldım zaten oradan.

Patch performansı düşürüyor ama ayarlarınızı sıfırlayın oyunu kapatın, tekrar girin aynı ayalarınızı tekrar yapın düzeliyor GTX 780ti SLI de.

Tamam denerim hocam,

Bu arada G2A'da ki ticket'a nasıl cevap veriyoruz ? adamlara sattığınız keyler sahte diye ubi'nin gönderdiği mesajı atmak istiyorum ama bir türlü nasıl ticket'a cevap vereceğim bulamadım quote'a basıyorum hiç bir şey olmuyor.

Bir ihtimal Ubi cevap vermeyi bu kadar geçiktirince ticket'ı kapatmış'da olabilirler.
  • quote:

Bana da aynı mesaj yeni gelmiş yani G2A'la ilgili bir sorun yokmuş sanırım bu zamana kadar bir çok oyun aldım zaten oradan.

Hocam ben de G2A'dan key almak istiyordum ama kafam karıştı. Alayım mı alırsam hangi özelliklere dikkat etmem gerekir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Hocam ben de G2A'dan key almak istiyordum ama kafam karıştı. Alayım mı alırsam hangi özelliklere dikkat etmem gerekir?

Al dostum al arada bir kaç çürük elma-satıcı çıkabilir elbette.. Ama g2a garantisiyle alırsan bir sorun olursa her türlü ya paranı yada yeni oyununu alırsın dikkat etmen gereken pek bir şey yok aslında satıcı listesi vardır orada en uygun fiyata en fazla satışı kim yapmışsa kimin güvenilirlik %'si daha yüksekse ondan alın

FC4 Gold Edition'ı ben 59tl'ye (ç)almıştım düşünün yani fiyatların ne kadar oynadığını Gold Edition normal'de 220tl civarına satılıyor.

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.