Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
117.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var nereden kaynaklandı çözemedim bilen varmıdır..
    Oyunu Nvidia ekran kartı hediyesi olarak almıştım uzun süre online oynadım sorunsuz,
    fakat 1 haftadır online olarak giremiyorum indirmiyor.. alttaki resimdeki uyarıyı veriyor.
    Harddiskim yeterince fazla internet sorunum yok.
  • Arkadaşlar oyunda pagan öldü anita yı saldım sabalı yaktım :) görev falan bitti ıvır zıvır görevler kaldı.Bu oyun böyle devam mı ediyor.bundan sonra kafamıza göremi takılcaz.
  • KAfana göre takıl keşifler yap. bu sefer de kötü karma ile oyna bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deatly

KAfana göre takıl keşifler yap. bu sefer de kötü karma ile oyna bakalım :)

Anitayı saldık ama geri gelmeyecek herhalde. ülke sahipsiz kaldı. :) mantıksız son var. pagan öldü ama askerler hala haritada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

Ates puskurenleri okla tek te nasil alirim yada takedown oluyorlarmi sessiz outpostu almam lazim

Susturuculu sniper ile kafasına bir el ateş et
  • Gelen son güncellemelerden sonra oyun orijinal olmasına rağmen, yükleme ekranında sorun oldu diyip masaüstüne atıyor.
    Bunu yaşayan ve çözümü bilen var mı?

Ubisoft forumlarında millet sövüyor. Oynadığımız oyunu oynayamıyoruz diye.

Oyunu tekrar kuruyorum olmuyor, dosyaları karşılaştır diyorum, yapıyor, hata buluyor, repair diyorum, sonuç yine aynı.

Gerizekalı Ubisoft

Ubi forumlarında salak 1-2 moderatör var, bununla ilgili soru formu açın demiş hepsine otomatik pilottaymışçasına. Herkes de buna sövmüş

• Temel Eksiklikleri:

1) Cok basit. 2. oynayisimda hard modda bile tum oyunu sadece 4 kere yanarak bitirdim.
    2) Gercek hayatta 218 kg.'lik geri tepme gucu olan bir silahin (el bombasi atar) el silahi olarak verilmesi sacmaligin daniskasi. Bin helikoptere salla bombalari! Dahasi craftingleri tamamladiysan 50 tane bomba aliyor silah! Insan degil muhimmat deposuyuz adeta! Kesinlikle primary weapon olmali ve helikopterle kullanilmamaliydi.
    3) Para yagiyor resmen. Kesinlikle bu kadar bonkor olunmamali. Silah alirken gram zorlanmiyorsun.
    4) Senaryo asiri zayif.
    5) Surus dinamikleri berbat, silah hissiyati adeta yok. Outpostlarda yapay zeka surunuyor.
    6) XP'leri asiri hizli bicimde topluyoruz.
    7) Bait mantigi sacma otesi. Oldurdugun hayvanin etini alip at. O ete baska hayvan gelsin bu defa onu oldur. Sonsuza kadar gitsin boyle. 2 saatte tum craftlari topla!
    8) En baba anti materyal tufegi olan Z93'un oyunun neredeyse basinda askerin uzerinden dusmesi ise akil almaz bir baska hata!

Vs vs

Size tavsiyem kesinlikle nexus mod sitesinden far cry 4 hardcore modu indirmeniz. Oyunu ciddi anlamda zorlastiran ve zevkli hale getiren bir mod. Merak edenler ozelden sorabilir.

http://www.nexusmods.com/farcry4/mods/8/?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemms -- 26 Şubat 2015; 8:21:11 >

• Bana sorarsanız Ubisoft, Ubisoft Massive'in ekmeğini yiyor burada Ubisoft Massive FarCry 3 ile FarCry serisine yeniden can verdi ki ben bile severek oynadım bu oyun sadece FarCry 3'ün hikayesi daha sade hali ve herşey Co-Op üzerine kurulmuş gibi(Ben korsan olarak oynadığım için co-op yapamıyorum ama ) bilemiyorum bana sadece ucuz kopyası gibi geldi oyun. Ha oyun güzel mi ? Evet güzel derim, Grafik olsun aksiyon olsun çok iyi ama ben oyunlarda daha çok fantastik olaylar(bknz. ejderhalar vs. ) sevdiğim için ve hikaye derinliği aradığım için bu oyunda daha bulamadım ne yalan söyleyeyim oyunun ana hikayesindede çok ilerlemedim şimdi

Beyler oyuna para verilir mi birşey diyemem (Co-op ve multide nasıl bilmiyorum hatta multi var mı onuda bilmiyorum) ama keyifli bir oyun arıyorsanız gayet yeterli.

• 1.8 update ile fps artışı yaşadım
  • Update sorunu yaşıyorum yok mu bir bilen yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

Arkadaşlar oyunda pagan öldü anita yı saldım sabalı yaktım :) görev falan bitti ıvır zıvır görevler kaldı.Bu oyun böyle devam mı ediyor.bundan sonra kafamıza göremi takılcaz.

lan spoiler butonu diye bişey var hay allahım daha oyunu bitirmedim ben
  • quote:

Update sorunu yaşıyorum yok mu bir bilen yahu..

Ubisoft Game Launcher klasöründeki games ve savegames hariç her şeyi silin. (Sildiklerinizin yedeğini alın ne olur ne olmaz.) Sonra Uplay'i tekrar indirip kurun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

quote:

Update sorunu yaşıyorum yok mu bir bilen yahu..

Ubisoft Game Launcher klasöründeki games ve savegames hariç her şeyi silin. (Sildiklerinizin yedeğini alın ne olur ne olmaz.) Sonra Uplay'i tekrar indirip kurun.

Çok teşekkürler bilgi için akşam deneyeceğim..
  • Herhangibi bir aracı kullanmazken very high da akıcı oynayabilirken, araca binince low da bile kasar oluyor sizdede boyle mi?

• Oyunun ayarını kısınca adam jet gibi koşuyor başka olan oldu mu ? Ayrıca optimizasyon sorunu oluşmuş daha çok kasmaya başladı son güncellemeyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu kings bridgeden öteye nasıl geçeceğiz. Pasa geri dön tehlikeli alan ünlemi veriyor. Geride de görev kalmadı saçma sapan yarışlar falan var.

• şu oyunu oynamak bi nasip olmadı kurdum oynadım save yapmadı sildim başka bi zaman gene kurdum farklı sıkıntı oldu artık bıraktım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: kalazar

Burası Trabzonda benim köyüm, muhtemelen FarCry 4 oyununu yapanlar bizim köyden bir alıntı yapmışlar.şekil A'da görüldüğü gibi

köyde gergedan da varmı :)

euahuaehua yahu konuyu hortlattık gibi oldu ama gülmeden geçemedim aeuaheuaheuehu

• erdemms E kullanıcısına yanıt
    Z93 ün oyundaki adı ney acaba?

• ztalan kullanıcısına yanıt
    oyundaki adı zaten z93, gerçekte sırpların tek keskini (daha doğrusu anti materyali) olan M93 Black Arrow. Hani bosna kasabı miloseviç'in gururumuz(!) dediği silah var ya yıllar evvel, işte o silah.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.