Hallettim hocam oku aldım teker teker saklana saklana aldım kaleyi Yalnız ben içeri roket atıyorum beni görmüyorlar takviye gelmiyor orası biraz saçma olmuş bence.
Ama cok zevkli bence yavas yavas hele okla oldurunce:))
quote:
Orijinalden alıntı: Gamermn
GTA V ile birlikte yılın sağlam oyunu yani gtanında kapsamı çok geniş o yüzden yoksa en sağlam oyun derim mükemmel geliyor bu oyun gerçekten süper
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ben fc4 ün blackbox sürümünü indirdim ve reloaded crack yaptım sonra update 1.5 yükledim am ne yaptıysam yapayım oyun açılmıyor fc4 logosundan sonra ÇALIŞMAYI DURDURDU hatası veriyor ne yapmalıyım yardım edin...
quote:
Orijinalden alıntı: musab.erdemir
Arkadaşlar ben fc4 ün blackbox sürümünü indirdim ve reloaded crack yaptım sonra update 1.5 yükledim am ne yaptıysam yapayım oyun açılmıyor fc4 logosundan sonra ÇALIŞMAYI DURDURDU hatası veriyor ne yapmalıyım yardım edin...
update den sonra crack yapılıyo normalde birde öyle deneyin reloaded olmazsa ali213 crack bulun ve uygulayın..
quote:
Orijinalden alıntı: askkabul
quote:
Orijinalden alıntı: musab.erdemir
update den sonra crack yapılıyo normalde birde öyle deneyin reloaded olmazsa ali213 crack bulun ve uygulayın..
Alıntıları Göster
Baktım Ubisoft support işleri kolaya alıyor 1-2 haftada geri dönüş yapıyor orijinal oynamak için resmen crack attım biraz önce hayatımda bunu'da gördüm ya ölsem'de koymaz artık.
Valla ben genel olarak okla dolaşıyorum. Craftinge de bayağı önem verdim 50 normal ok, 10 patlayan ok, 10 alevli ok taşıyabiliyorum. Hem sessiz, hem zevkli. Outpostları gizlice, kimsenin ruhu duymadan, alarmı çaldırmadan zevkli bir şekilde ele geçiriyorum. Herkese tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment
Valla ben genel olarak okla dolaşıyorum. Craftinge de bayağı önem verdim 50 normal ok, 10 patlayan ok, 10 alevli ok taşıyabiliyorum. Hem sessiz, hem zevkli. Outpostları gizlice, kimsenin ruhu duymadan, alarmı çaldırmadan zevkli bir şekilde ele geçiriyorum. Herkese tavsiye ederim.
Öncelikle büyük resimden dolayı sayfanın içine etmişsiniz.
Ok dışında susturucu sniper'lada baya zevkli ve kolay
KARTALIZMA
kullanıcısına yanıt
Katılıyorum susturuculu sniper ile kaleleri, outpost'ları çok uzaktan zahmetsizce ele geçiriyorum. Okun menzili çok kısa. Fakat bir süre sonra heyecansız ve çok basit olduğundan öylece dalmaya başladım, destek gelsin diye.
quote:
Orijinalden alıntı: felixamor
Katılıyorum susturuculu sniper ile kaleleri, outpost'ları çok uzaktan zahmetsizce ele geçiriyorum. Okun menzili çok kısa. Fakat bir süre sonra heyecansız ve çok basit olduğundan öylece dalmaya başladım, destek gelsin diye.
Arkadaşlar şu versiyonlar arası save leri aktarmayı bilen birisi var mı, yada bunun olabilirliği var mı?bilen varsa cevaplarsa sevinirim..
Oyundaki en baba silah susturuculu sniper.bu yetiyor fazlasiyla :))
Ubisoft dedin mi oyunlarini korsan oynayacksin bukadar rezil bi firma olamaz hele ki o salak asassin serisinden sonra birde yujsrida magdur olan arkadaslara donus surelerini gorduktsn sonra
quote:
Orijinalden alıntı: Spirit_Rises
Ubisoft dedin mi oyunlarini korsan oynayacksin bukadar rezil bi firma olamaz hele ki o salak asassin serisinden sonra birde yujsrida magdur olan arkadaslara donus surelerini gorduktsn sonra
Ayın 24'ün de açtığım ticket'a hala cevap yok.
G2A'da illa onlardan gelecek olan cevabı istiyor bu iş sıkmaya başladı cidden oyun almaya değecek bir firma değil bu ubisoft virüs v.b endişelenmesem gider korsan oynarım bu değersizlerin oyununu parasıyla oyunu alıyorsun oyunu sebepsiz yere banlıyor ticket açıyorsun 2 haftaya anca cevap veriyorlar var'mı böyle bir rahatlık ya.
quote:
Orijinalden alıntı: Deagles48
G2A'da illa onlardan gelecek olan cevabı istiyor bu iş sıkmaya başladı cidden oyun almaya değecek bir firma değil bu ubisoft virüs v.b endişelenmesem gider korsan oynarım bu değersizlerin oyununu parasıyla oyunu alıyorsun oyunu sebepsiz yere banlıyor ticket açıyorsun 2 haftaya anca cevap veriyorlar var'mı böyle bir rahatlık ya.
Alıntıları Göster
Son patchlerden sonra 270x ile performansı nasıl oyunun acaba? Deneyebilen oldu mu?
ekleme: Deneyen varsa aynı soruyu AC:Unity içinde cevaplayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher
Son patchlerden sonra 270x ile performansı nasıl oyunun acaba? Deneyebilen oldu mu?
ekleme: Deneyen varsa aynı soruyu AC:Unity içinde cevaplayabilir.
Alıntıları Göster
Son patch ten sonra bende bazen kendi kendine map i açıp oyun donuyor ve bilgisayar kilitleniyor... :(
quote:
Orijinalden alıntı: 55musa16
Son patch ten sonra bende bazen kendi kendine map i açıp oyun donuyor ve bilgisayar kilitleniyor... :(
Alıntıları Göster
1 haftadır ubisofttan cevap yok. g2a neden ubisoft cevabını istiyor ki anlamıyorum ya. cevap alabilen var mı?
Hd 7770 ile.nasil bir sonuç alırım?
Arkadaşlar benim oyunda silinmiş. Ne yapmam lazım şimdi. Hazır ingilizce metin felan varmı ubisofta atacağımız. Yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: gkanss
Arkadaşlar benim oyunda silinmiş. Ne yapmam lazım şimdi. Hazır ingilizce metin felan varmı ubisofta atacağımız. Yardımcı olursanız sevinirim.
oyunu almak istesek en ucuza nasıl alabiliriz. 3 ten sonra 4 iyi gider. bi yardım ediveren çıkarsa çok sevinirim.
Pagan ın tarafında olduğumuz dlc çıksa direk alırım.
Biri sübyancı, biri dikdatör zaten sadece son görevde amitayı seçtim sonra beni sabalı öldürmeye yolladı sinir oldum. Şu an golden path falan dinlemeden herkesi öldürüyorum siviller dahil.
quote:
Orijinalden alıntı: Deagles48
Alıntıları Göster
oyunu henüz almadım yakında alacağım ancak ekran kartı GTX750 olputa normal ayarlarda oynayabilir miyim bu oyunu? işlemci FX8350, 8gb ram var.
quote:
Orijinalden alıntı: ztalan
oyunu henüz almadım yakında alacağım ancak ekran kartı GTX750 olputa normal ayarlarda oynayabilir miyim bu oyunu? işlemci FX8350, 8gb ram var.