Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
74.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @The Man in the Suit Hayaller Paris, Gerçekler Far Cry 5 Türkçe Çeviri.

Hadi bize dava açsınlar.

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]

@sec0o Her gün itiraz et.

----------------------------------------------

Nasıl insanlarla uğraşıyoruz allahım ya.
  • Bende sitesinden yazdım ama ubisoft'un ikimize de cevap vereceğini zannetmiyorum. Bu arada hani ubisoft'tan izin alınmıştı?Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]
  • quote:

Orijinalden alıntı: sec0o

Bende sitesinden yazdım ama ubisoft'un ikimize de cevap vereceğini zannetmiyorum. Bu arada hani ubisoft'tan izin alınmıştı?
    Okuduğunu anlayabiliyor musun sen ? Yaşın küçük sanırsam.

Biz Ubisoft'tan izin aldık demedik. Ubisoft'a oyun için parasını verdik dedik. Parayı verdik şimdi düdüğünü çalıyoruz. Kimse buna karışamaz. Neyse bu saatten sonra görmezden geliyorum seni.

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Bu ne saçmalık abi şunu söyliyim farcry 5 oynama gibi bi düşüncem kesinlikle yok ama bu konu yapımcı şirkete gitse fena davalık olursunuz.
    Arkadaşım yama paralı değil. Şunu bi öğrenin. Yama herkese bedava dağıtılacak. Yama için tool'a ihtiyaç var bunuda programcı arkadaş yapıcak. Tools'a para toplanıyor, çeviriye değil.
  • Şu forum kullanıcıları bi IQ testinden geçirilse üye sayısı sanırım 1/4 oranında düşer, biz de rahatlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evladı fatihan

Bu mesaj silindi.
    Adamın sözlükteki takma adı "dengesiz suspansiyon"

Cuk oturmuş...

sec0o senin derdin Türkçe yama yapımını takozlamak bu çok bariz anlaşılıyor. Paran yoksa alma ama para verip destek olana da müdahale etme. Zorla senden bir şey istenmiyor.

Türkçe yama illegal iş diyip milleti oyun crack dosyaları kullanımına teşvik eden birisin sen!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Kafan güzel herhalde?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Şu forum kullanıcıları bi IQ testinden geçirilse üye sayısı sanırım 1/4 oranında düşer, biz de rahatlarız.
    @byflash Keşke yapılsa

----------------------------------------

Bu Cumartesi yada Pazar günü yüzdeyi açıklayacağız. Takipçilere duyurulur.

• Bu tiplerin derdi yada çekememezliği nedir ben halen merak ediyorum
  • sec0o kullanıcısına yanıt
    adam güya hukuki paylaşım yapıyor verdiği link hürriyet gazetesi :)) yahu böyle adamları ciddiye almayın.

şimdi sığıra anlatır gibi anlatıyorum.

-ben bağış yaptım. tüm çeviri gruplarına da bağış yaparım bu bir.

-bunda yasal bir herhangi bir sıkıntı yok bu iki.

-yine de şikayet edeceksen hiç durma git yap. yürü ense tıraşını görelim. git istediğin yere şikayet et. bu üç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 7 Eylül 2018; 20:18:12 >
  • Evet arkadaşlar hafta sonu yüzdeyi açıklayacağımızı söylemiştik. Yama ne zaman çıkacak gibi soruların maalesef cevabı yok. Erdem abi işinden gücünden kalan zamanında yapıyor Türkçe Yamayı. Siteyi de en yakın zaman hazırlayıp sunacağız. Artık oradan anlık olarak siz takip edersiniz. Buyurun güncel yüzde ;

• Abi ben öğrenciyim elime para geçmiyor yoksa yollamak isterdim bayadır bekliyorum bu yamayı Allah kolaylık versin size
  • Yaşım 18 olmadığı için internet üzerinden gönderemiyorum(Yaşım 17). Şu an gönderme yolu arıyorum. ATM 6.5TL kesiyor havaleye. Bankaya 6.5TL vermek istemiyorum 🙂 Ama en olmadı öyle yapacağım mecbur.

Şu itiraz edenleri anlamıyorum. Kendi cebinizden mi çıkıyor para? HAYIR. Ayrıca bir çok oyuna Türkçe dil desteği bulunmadığı için yama yapılıyor. Az ötede havlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşiye yazmış üstüne egm ihbar linkini koymuş engelleyin geçin bunun gibileri.

Erdem abiye far cry serisini türkçe yamalarıyla bana bile sevdirdiği için çok büyük saygı duyuyorum böyle insanları sektöre küstürmeyin bırakın herkes işini yapsın para vermek istemiyorsan konuya girmezsin olur biter hatta konu başında bulunan gizle seçeneğine tıklarsın görmezsin bile konuyu. Şu ''mükemmel'' zekanızı kullanın biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 9 Eylül 2018; 5:44:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında OyunÇeviri'yi böyle saçma salak yorumlarınızla bitirdiniz, adamlar bıktı ve bıraktı çalışmaları uzun bir süre. TechnoGame geldi onların da heveslerini türlü bahanelerle bitirdiniz. Galiba sıra artık tek tek bağımsız çeviri yapanlarda. Oyun sektörüne zerre katkısı olmayan birçok aptal Twitch ya da YouTube yayıncılarına parayı dökersiniz ama... Türk milleti olarak hiçbir şeyi hak etmiyorsunuz ve hiçbir şeye de değmezsiniz. Gidin İngilizce öğrenin şimdiden.

Hiç bir konuda yapıcılık yok.
  • Önce OyunÇeviri gibi bir oluşumu saçma sapan yorumlarla bitirdiniz. Ardından TechnoGame geldi. Onu da benzer bir şekilde bitirdiniz. Sıra bağımsız ve kişisel çeviri yapanlara geldi demek ki...

Oyun dünyasına zerre katkı sağlamayan birçok aptal YouTuber ve Twitch yayıncılarına bir dünya para dökersiniz... Burada para dökmek zorundasınız, yama paralı gibi bir şart koşulda yok. Belirlenen bağış hedefi var yabancı mod sitelerindeki gibi. O hedef olmazsa yama çıkmayacak denmiş. Yok şikayetmiş, yok bilmem neymiş bir işe de yaramaz. Gitgide ergenleşen oyuncu kitlesi gözükür sadece.

Ayrıca hiçbir şeye de değmeyen kitle var. Yazık. Yapıcılık sıfır. Gidin İngilizce öğrenin. Türkçe yama bile artık çok fazla size.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.