Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
75.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Ben başka oyunlar için konuşmuyorum, FC5 için konuşuyorum. Erdem Çatık'ın önceki çevirilerinin kalitesi ortada, hiç biri için ücret istemedi ve bunun içinde istemiyor. Kaldıki FC5 öyle çok popüler çok tutulan bir oyunca değil. Yani bir origins değil. Bir istekde bulunurken biraz düşünerek yorum yapmakta fayda var.

Alıntıları Göster
    Aynı konuyu farklı şekilde konuşuyoruz. Ben yamanın ücretli olmazsa olayın birdaha tools yaptırmaya da gelemeyeceğini söylemeye çalıştım. Sıkıntı yok, Teşekkür ederim.

Ayrıca ilgin için WinterSoldier10 a da teşekkür ederim. :)

• 20 lira gönderdim.

listeye eklemeni rica ederim.

https://i.hizliresim.com/lZXRvk.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: obasar84

"(Programcı) Bekir İnce'nin emeği karşılanmadığı sürece bu Türkçe Yama hiçbir şekilde yayınlanmayacak. Kendisi ÇOK BÜYÜK EMEK harcayıp Murat Keser'in de yardımıyla oyunun dil dosyalarını açmıştır. Bu yüzden emeğini boş geçmeyeceğiz."

Ana konu başlığında yazan cümle tırnak içerisinde aynen bu şekilde. Bu cümlede yazılan duruma ya da dayatmaya ne kadar sadık kalınır bilemem.

1036 TL toplanamayacak sanırım. Bayramdan önce verilen sözler bayramdan sonra yerine getirilemedi. Nedenlerini ise bilemeyeceğim. Türlü türlü sebepler ve bahaneler olabilir. Sonuçta insanoğlu bu çiğ süt emmiştir derler. Ne zaman ne yapacağı öngörülemiyor işte.
    Tek bir cevap vereceğim.

"
    - 1.000 TL'si Programcı Bekir İnce'ye gidecek arkadaşlar.

- Bunun üstüne gelen bütçelerde Çeviriyi Yapan Erdem Abiye gidecek.

"

1.000 TL'nin de toplanacağını düşünüyoruz. 750 oldu. Listede 3 isime kesin gözü ile bakıyoruz ama tabiki belli olmaz. Kimseyi zorlayamayız. Herkes durumu iyi oldukça gönderiyor. 1.000 TL hayal değil.

• Konu ilk açıldığında sadece tools için para toplanacak dendi. Bağış olayına karşı değilim, fakat yamayı ücretli yapalım gibi söylemlere şu aşamada karşıyım. Ortalığı alevlendirmeye hiç gerek yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJKBLADE -- 5 Eylül 2018; 15:1:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Tek bir cevap vereceğim.

"
    - 1.000 TL'si Programcı Bekir İnce'ye gidecek arkadaşlar.

- Bunun üstüne gelen bütçelerde Çeviriyi Yapan Erdem Abiye gidecek.

"

1.000 TL'nin de toplanacağını düşünüyoruz. 750 oldu. Listede 3 isime kesin gözü ile bakıyoruz ama tabiki belli olmaz. Kimseyi zorlayamayız. Herkes durumu iyi oldukça gönderiyor. 1.000 TL hayal değil.

Alıntıları Göster
    O zaman Erdem Çatık içinde hem bu proje özelinde hem de geçmişte yaptığı FC3, FC4, FCP Türkçe projeleri içinde bağış toplama listesi yapalım. Bu listede erişilmesi gereken herhangi bir hedeflenen meblağ olmayacağı için gönlünden ne koparsa mantığı işleyecektir. Ben tools için 10 tl yapım ücretini ödediğim gibi Erdem Çatık için de 10 tl çeviri bağışı yapmaya hazırım.

Peki bu düşüncemi hayata geçirmek istedin diyelim çeviri bağışını hangi hesaba yollayacağız? Mevcut Bekir İnce'nin hesabına mı yoksa Erdem Beyin belirleyeceği bir hesaba mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BJKBLADE

Konu ilk açıldığında sadece tools için para toplanacak dendi. Bağış olayına karşı değilim, fakat yamayı ücretli yapalım gibi söylemlere şu aşamada karşıyım. Ortalığı alevlendirmeye hiç gerek yok!
    @BJKBLADE Bu Tools konusu. Tool ayrı çeviri ayrı bir şey. Fakat erdem abi para düşünmüyor.

@obasar84 dediğim gibi erdem abi para düşünmüyor. Sadece Far Cry serisini çeviriyor zaten
  • Hafta Sonu Çevirinin Yüzdesini Açıklayacağız.
  • oooo bu iş iyice zıvanadan çıktı. adamlara bak parayla yama satmaya çalışıyorlar. bu ne ahlaksızlık. peki ubisoft'tan izin aldınız mı? ticaret yapmak için vergi ödeniyor mu? en kısa zamanda bu eser üzerinde para kazanma çabalarınızı şikayet edeceğim. ne zamandır tuhafıma gidiyordu bu bağış olayları. peki oyunun yapımcısından izin aldınız mı? babanızın malı mı bu yahu? ubisoft'a mail atalım arkadaşlar. ayrıca ilgili devlet dairesine de başvuracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sec0o

oooo bu iş iyice zıvanadan çıktı. adamlara bak parayla yama satmaya çalışıyorlar. bu ne ahlaksızlık. peki ubisoft'tan izin aldınız mı? ticaret yapmak için vergi ödeniyor mu? en kısa zamanda bu eser üzerinde para kazanma çabalarınızı şikayet edeceğim. ne zamandır tuhafıma gidiyordu bu bağış olayları. peki oyunun yapımcısından izin aldınız mı? babanızın malı mı bu yahu? ubisoft'a mail atalım arkadaşlar. ayrıca ilgili devlet dairesine de başvuracağım.
    Çıkardığı oyunlara kasıtlı olarak Türkçe dil desteğini sağlamayan Ubishit'e atacağın mailde selamlarımızı da söylemeyi unutma ha cigerim. Devlet babanın ise çözeceği çooooook daha büyük ekonomik sıkıntıları olduğu için seninle uğraşacak durumda değiller.

• quote:

oooo bu iş iyice zıvanadan çıktı. adamlara bak parayla yama satmaya çalışıyorlar. bu ne ahlaksızlık. peki ubisoft'tan izin aldınız mı? ticaret yapmak için vergi ödeniyor mu? en kısa zamanda bu eser üzerinde para kazanma çabalarınızı şikayet edeceğim. ne zamandır tuhafıma gidiyordu bu bağış olayları. peki oyunun yapımcısından izin aldınız mı? babanızın malı mı bu yahu? ubisoft'a mail atalım arkadaşlar. ayrıca ilgili devlet dairesine de başvuracağım.
    Yamayı ücretsiz yayınlara da "İllegal iş yapıyorsunuz, yapımcının isteği ya da bilgisi olmadan bu işi yapmanız doğru değil" diyor musun?

Hiç sanmıyorum. Çünkü bedava bulunca hemen çöküyorsunuz. Gıkınız çıkmıyor. Alışmışsınız çünkü birilerinin emeğini sömürmeye ve karşılığını vermemeye...

Buradaki mesajında da "no cd crack" önerisinde bulunmuşsun. Kendinle çelişiyorsun farkında değilsin...

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/132534077

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byflash -- 6 Eylül 2018; 13:52:32 >

• Arkadaşlar yama ücretsiz olucak. Şuanda amacımız tools için para toplamak.

10-20 demeyelim boş geçmeyelim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Yamayı ücretsiz yayınlara da "İllegal iş yapıyorsunuz, yapımcının isteği ya da bilgisi olmadan bu işi yapmanız doğru değil" diyor musun?

Hiç sanmıyorum. Çünkü bedava bulunca hemen çöküyorsunuz. Gıkınız çıkmıyor. Alışmışsınız çünkü birilerinin emeğini sömürmeye ve karşılığını vermemeye...

Buradaki mesajında da "no cd crack" önerisinde bulunmuşsun. Kendinle çelişiyorsun farkında değilsin...

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/132534077

Alıntıları Göster
    Yav adamlar biz gibi ingilizce yoksunu insanlar icin.gece gunduz ugrasip sirf biz oyun oynayabilelim diye yama yapiyolar.he benim ing var diyosan zaten yama bekleme ac oyna.bagis yaparsin yapmazsin.o is sana kalmis.bende bagis yapamadim suan imkanim yok.ama ucretsiz yayinlaninca indirip kurar .allah razi olsun derim.he imkanim olursada bagis yaparim.biraz ceviri yapanlara saygi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @sec0o Ubisoft'a oyun için parası ödendi. İzin almamıza gerek yok. Ubisoft'a Oyunu Türkçe'ye çeviren Erdem Çatık, Programı geliştiren Bekir İnce ve yardımlarıyla Murat Keser adına da selam söyle. Devlete de başvur. Kolay gelsin sana.

@ero abacıı Bunu Ömer Abi'ye mi söylüyorsun ?
  • Hiç bir şey yapmayıp burada başımıza hukukçu kesilen şu ölücü bedavacı takımından gına geldi
    bilgisayarınıza virüs girsin talan etsin her şeyinizi bitmediniz ki kurtulalım..
  • Bu ne saçmalık abi şunu söyliyim farcry 5 oynama gibi bi düşüncem kesinlikle yok ama bu konu yapımcı şirkete gitse fena davalık olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne saçmalıyorsun birader istiyorsan atarsın istemiyorsan ikile. Zorla para toplamıyorlar burda gönüllülük esasına göre yapılıyor ortada bir emek var neyi çekemiryosunuz anlamıyorum
  • Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]
    Rahatsız olan arkadaşlar şu linkten şikayet edebilirler.
    İnternet üzerinden bağış adı altında para toplamak suçtur arkadaşlar.
    Hukuki.NET Forumları
    İnternetten Maddi Yardım Toplama
    http://www.hukuki.net/showthread.php?52710-internetten-Maddi-Yardim-Toplama

Kaldı ki telif haklarına hiç girmiyorum bile. O konu ayrı sıkıntılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Bu ne saçmalık abi şunu söyliyim farcry 5 oynama gibi bi düşüncem kesinlikle yok ama bu konu yapımcı şirkete gitse fena davalık olursunuz.
    arkadaşın beyni yok fikri var fena davalık olurmuşuz senin düşüncene göre o zaman konudaki herşeyi kanıtlı bi yerin yiyosa kanıtları toplada ubisofta at kim tutuyo seni hadi bakıyım o kadar delikanlı mısın ubisofta mail atacak hadi delikanlılığın tuttu da attın ubisoft senin gibi bi aciz hiç bişeyden haberi olmayan birini takar mı hahahah gece gece kahkaha attırdın bana bi bok bilmeyip herşeyi bildiğini sanan zavallılar hadi AT MAİLİ UBİSOFTA veya istediğin herhangi birine kfgmdlfgmdlfg
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.