Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
74.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Toolsu yapan arkadaş için 1000 lira çok değil mi? Erdem abiye 1000 lira verilse daha iyi olur
    Şimdi tools olmasa çeviri olmazdı. Programcı daha önemli. Ama tabi ki erdem abinin hakkını ASLA yiyemeyiz. Bu yüzden iş yine bize bağlı. Listeye yeni isimler gelirse bütçe artar ve her ikisi de emeğini az da olsa alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Herhangi bir bağlantı yok. WD 1'de Aiden Pearce'in hikayesini işlerken WD 2'de Wrench'in hikayesi var. Tamamen farklı.

Alıntıları Göster
    whatch dog'a başlamayın. dün u-crew çeviri grubu facebook'taki hesaplarından ip ucu verdi muhtemelen onlar çevirecek. biz başkalarına bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Herhangi bir bağlantı yok. WD 1'de Aiden Pearce'in hikayesini işlerken WD 2'de Wrench'in hikayesi var. Tamamen farklı.

Alıntıları Göster
    Anladım. O zaman gönül rahatlığı ile ikinci oyunun çevrilebilmesi düşünülebilir.
  • İkinci oyun birden çok daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdagger

whatch dog'a başlamayın. dün u-crew çeviri grubu facebook'taki hesaplarından ip ucu verdi muhtemelen onlar çevirecek. biz başkalarına bakalım.

Alıntıları Göster
    Onun Watch Dogs 2 olduğunu pek sanmıyorum. 1 e ait bir ipucu gibi geldi bana. Duyurusunu bekliyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerald007

İkinci oyun birden çok daha iyi bence
    Eğlence bakımından bence eğlenceli. Hikaye bazında ben Watch Dogs 1'i daha çok beğendim. Fakat 2. oyunun Türkçe olmasını çok isterim.

Ama önce Far Cry 5 i halletmemiz lazım. Bütçe konusunda.
  • haklısın bence de wd1 'i çevirecekler. senin kasdettiğin 2. oyunsa o zaman sıkıntı olmaz. u crew den resmi duyuruyu beklemek gerek. bakalım hangisiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdagger

haklısın bence de wd1 'i çevirecekler. senin kasdettiğin 2. oyunsa o zaman sıkıntı olmaz. u crew den resmi duyuruyu beklemek gerek. bakalım hangisiymiş.
    Açıklaması geldi. Watch Dogs 1 e başlayacaklar çevirmeye.
  • Herkese Özel Mesaj attım.
  • Arkadaşlar Çevirinin yüzdesini biraz artınca açıklayacağız. Oyuna yeni güncellemeler geldi. Güncel yüzdeyi emin olmamakla birlikte ay sonunda açıklayabiliriz.
  • Tekrar buradan dile getiriyorum. Bağışçıların dışında yamayı kimseye vermeyin. Değeriniz bilinsin. Güzel yama ekipleri ortaya çıksın. 10-20 tl vermeyen adam ömrü boyunca beleşe alışmış adamdır.
  • Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Image
    https://hizliresim.com/vPDvBR
  • quote:

Orijinalden alıntı: ragnarok44

Tekrar buradan dile getiriyorum. Bağışçıların dışında yamayı kimseye vermeyin. Değeriniz bilinsin. Güzel yama ekipleri ortaya çıksın. 10-20 tl vermeyen adam ömrü boyunca beleşe alışmış adamdır.
    Sizde iyi alıştınız bağış olayına. Bu toplanan para bağış değil tools için toplanıyor ve programcıya verilecek. Çeviriyi yapıcak kişinin ücret talebi yok şu ana kadar. Olursa konuşulur. Ortalığı karıştırmayın.
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Ben ragnarok’a biraz katıldım biraz katılmadım. Katıldığım nokta; sadece bağış yapanlara verilsin. Katılmadığım nokta 10-20tl demesi. Küsüratsız şekilde(Örn:1.5TL) 1TL ve üstü gönderen bağışçılara verilebilir. Erdem abiyle özelden ben de konuştum, ücret talebi yok doğrudur fakat gene de olduğunca ona da bir miktar para verilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Sizde iyi alıştınız bağış olayına. Bu toplanan para bağış değil tools için toplanıyor ve programcıya verilecek. Çeviriyi yapıcak kişinin ücret talebi yok şu ana kadar. Olursa konuşulur. Ortalığı karıştırmayın.

Alıntıları Göster
    Yeni yapılan AAA oyunların Türkçe yamalarına bakın özellikle Assassins creed origins , PREY oyunu ve devamı gelecek Tüm yamaları artık ücretli ve bağış yapanlara özel yapacaklar. Ortalığı karıştırmanın kimseye faydası yok. Fikrimi paylaşmakta özgürüm. Katılmazsın yorumunu belirtirsin. Beni olumsuz itham etmen de senin ortalığı karıştırmak istemenden kaynaklı olsa gerek. Düşüncemin arkasındayım, 1 tl dahi olsa bağış yapmayana verilmesin.. Yoksa bir daha tools için bile bağışçı bulamazsınız.

• quote:

Tekrar buradan dile getiriyorum. Bağışçıların dışında yamayı kimseye vermeyin. Değeriniz bilinsin. Güzel yama ekipleri ortaya çıksın. 10-20 tl vermeyen adam ömrü boyunca beleşe alışmış adamdır.
    +1000000 kesinlikle yama ücretli olmalı
  • Buradan birkaç açıklama yapayım son mesajlara.

@ragnarok44 Erdem abi para mevzusunu hiç düşünmüyor. Far Cry 3'ü çok çok seven birisi olduğu için çevirisini yapma kararı almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bu sayede bizde onu Far Cry çevirileri ile tanıdık. Far Cry 4 ve Primal'ı da, Far Cry 3'teki mükemmel çevirisi ile herkes ondan rica etti ve oda kırmayarak bu 2 oyunu da çevirdi. Yamayı ücretli yayınlamayı hiç düşünmüyor. Kendi sitesinden ücretsiz yayınlayacak.

Ama burada bu projeye destek çıkanlara da bir ayrıcalık yapılması bence gerekli. Bu konuyu da yamanın çıkışına yakın bir zamanda Erdem abi ile konuşup ayarlarız. Belki 1 2 ay önceden verilir listede desteğini verenlere. Tüm fikirlere açığız. Bu konuda belirtebilir herkes kendi fikrini.

@Sensei Eyp 5 TL bile bu proje için destektir. O yüzden Listede adı olan herkes yamayı ÜCRETSİZ alacak.

@Red_devil33 Erdem abinin vereceği bir karar o. Türkçe Yamalar konusunda ÖLÜCÜ tayfalarda var ve eminim o kısmın %99'u bu yamayı bekliyor Bu ölücü tayfaya yamayı kaptırmayı bende hiç istemiyorum. Arka planda bir kaç şeyler konuşuyoruz başkalarıyla. Şimdi net bir şey söyleyemem. Ama daha yamanın çıkmasına biraz daha süre var. Bu süre içinde bir şeyler düşünürüz.

• "(Programcı) Bekir İnce'nin emeği karşılanmadığı sürece bu Türkçe Yama hiçbir şekilde yayınlanmayacak. Kendisi ÇOK BÜYÜK EMEK harcayıp Murat Keser'in de yardımıyla oyunun dil dosyalarını açmıştır. Bu yüzden emeğini boş geçmeyeceğiz."

Ana konu başlığında yazan cümle tırnak içerisinde aynen bu şekilde. Bu cümlede yazılan duruma ya da dayatmaya ne kadar sadık kalınır bilemem.

1036 TL toplanamayacak sanırım. Bayramdan önce verilen sözler bayramdan sonra yerine getirilemedi. Nedenlerini ise bilemeyeceğim. Türlü türlü sebepler ve bahaneler olabilir. Sonuçta insanoğlu bu çiğ süt emmiştir derler. Ne zaman ne yapacağı öngörülemiyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 5 Eylül 2018; 13:26:13 >
  • quote:

Yeni yapılan AAA oyunların Türkçe yamalarına bakın özellikle Assassins creed origins , PREY oyunu ve devamı gelecek Tüm yamaları artık ücretli ve bağış yapanlara özel yapacaklar. Ortalığı karıştırmanın kimseye faydası yok. Fikrimi paylaşmakta özgürüm. Katılmazsın yorumunu belirtirsin. Beni olumsuz itham etmen de senin ortalığı karıştırmak istemenden kaynaklı olsa gerek. Düşüncemin arkasındayım, 1 tl dahi olsa bağış yapmayana verilmesin.. Yoksa bir daha tools için bile bağışçı bulamazsınız.

Alıntıları Göster
    Ben başka oyunlar için konuşmuyorum, FC5 için konuşuyorum. Erdem Çatık'ın önceki çevirilerinin kalitesi ortada, hiç biri için ücret istemedi ve bunun içinde istemiyor. Kaldıki FC5 öyle çok popüler çok tutulan bir oyunca değil. Yani bir origins değil. Bir istekde bulunurken biraz düşünerek yorum yapmakta fayda var.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.