Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
74.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WhovianCaner

Bagış yapıp yapmadığımızı nasıl ileticez yaparsak nereye göndermemiz gerekiyor ve orginal oyundada yama çalışacak mı ?
    Konuda yazıyor. Dil dosyasını açan Bekir İnce'nin hesabına yatırılacak. Gerekli IBAN ve Hesap No mevcut. Ne kadar ücret yatıracaksanız bana bildirin bende sizi listeye ekleyeyim.

Hem korsan hem de orijinal sürümde yama çalışıyor. Uplay, Steam ve Korsan'da Türkçe Yama Çalışacak.

Sadece Bağış atanlara verilmeyecek. Listedeki tüm bütçenin toplanması lazım. Yama ücretsiz yayınlanacak.
  • Bağışımı yaptım. beni listeye verdi olarak kaydedebilirsiniz.

dekontun resmini ekliyorumFar Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 27 Ağustos 2018; 9:38:37 >
  • Başarılar.. #Rez
  • Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]

Benide ekleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 27 Ağustos 2018; 13:17:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailyt

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]

Benide ekleyin...
    Ekledim.

• HEDEF nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

HEDEF nedir ?
    İlk aşama 1.000 TL'yi geçmek. Sonrasında konuşuruz ne yapacağımızı.
  • para gönderildi Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]
  • quote:

Orijinalden alıntı: OR-Bİ

para gönderildi Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]
    Ekledim.

• Hadiyin beyler hadiyin bayanlar bayram da bitti verdiğiniz sözde durunuz şu bağış miktarını bir an önce toplayak. Adam ya da madam başı 10-20 TL vermekle ne fakir olursun ne de zenginliğini kaybedersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 27 Ağustos 2018; 15:38:33 >
  • Dekontu özelden yolladım.Müsait olunca bakarsın..Hayırlı olsun cümleten...
  • Maşallah daha şimdiden 431 tlsi toplanmış iyi gidiyoruz
  • Bayramdan sonraki ilk iş gününde 431 TL gerçekten iyi bir miktar. Henüz göndermeyen arkadaşlar da gönderirse hem programcı arkadaşlar emeklerinin karşılığını almış olurlar hem de başka toollar başka yamalar görme ihtimalimiz artar.
  • Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]

küçükte olsa bizim de katkımız oldu:)
  • Hela hoş olsun . Yamayı bir an önce bitirmen dileğiyle

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]
  • Gears of war veya cod oyunları için çalışma yaparsanız 30 tl net yatırrım

• Yüzdeyi gizli tuttum. Liste tamamlanınca Yüzdeyi açıklayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 27 Ağustos 2018; 22:3:44 >

• hadi beyler destek. admin kardeş bence yollamayanlara bir hatırlatma mesajı daha yolla unutan olmuştur vb. 430 toplandı ha gayret el atın dersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 27 Ağustos 2018; 23:0:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdagger

hadi beyler destek. admin kardeş bence yollamayanlara bir hatırlatma mesajı daha yolla unutan olmuştur vb. 430 toplandı ha gayret el atın dersin.
    Herkese yolladım hatırlatma mesajı. 491 TL'si toplandı.
  • Saçma sapan nedenden 1 hafta uzaklaştırma aldım anca süresi bitti WinterSoldier10 sana özelden de yazmıştım ama mesaj sana gitmiyor.

Yarın parayı yollayıp buraya eklerim şimdiden iyi bir miktar toplanmış devamı gelmesi dileğiyle.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.