Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
74.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10tl gönderdim ama eft bayramdan dolayı yapılmıyor haftaya pazartesi para yatar bizimde desteğimiz olsun kimse 5-10 lirayla fakirleşmez
  • Listeyi güncelledim. Şuanda herkesi "Vermedi" olarak belirttim. Bana özelden Dekontu atınca bende "Verdi" olarak düzeltip yanına dekontun resmini ekleyeceğim.

https://docs.google.com/document/d/1goDS_WAP6Sh2rdqb8J_Clh2vfTCZBRkfSRVuzhC2cyk/
  • Bekir hocamı tebrik ederim. Bizim sistemde düşük meblağ ile ödeme yapılınca kesinti yüzdesi çok oluyor o yüzden EFT daha mantıklı oluyor dediler ama bunun dışında da her türlü desteğe varız. Kolay gelsin.
  • eft yaptım ancak bayram nedeniyle para 27 ağustosta hesabınıza ulaşır
  • Destek olan ve olmayı düşünen herkese teşekkürler. Yazılımcı arkadaşımız emeğinin hakkını alırsa bu işlerin geleceği için çok güzel bir mesaj verilmiş olacak.
  • rockerdem kullanıcısına yanıt
    Size de ayrıca kolaylıklar diliyorum, yamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • bayram bitince p.tesi hallederiz.
  • forum dan sorumlu kardeşlerim WinterSoldier10 @ pm den dekont görüntüsünü göndermek istiyorum.bana teleofonu onaylat diyor ,profilden telefonu onaylattırmak istiyorum busefer telefonun kullanımda diyor biri bana ne olduğunu anlatabilirmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: husnugr

forum dan sorumlu kardeşlerim WinterSoldier10 @ pm den dekont görüntüsünü göndermek istiyorum.bana teleofonu onaylat diyor ,profilden telefonu onaylattırmak istiyorum busefer telefonun kullanımda diyor biri bana ne olduğunu anlatabilirmi acaba
    istersen buradan at. Yada buradan bana yolla

https://www.facebook.com/sucoside
  • ya arkadaş çeviri dünyasında bunlar normal. alıştık artık. biz kimin kim olduğunu az çok biliyoruz.

benim gördüğüm şu: 1.grup her oyun türkçe olsun istiyor ama bağış,para maddi destek vermeyeyim enayiler çevirsin diğer enayiler de destek versin ben beleşe konayım diyor. destek vermediği gibi cahil olduğu içinde çeviri gecikirsede basıyor hakareti küfürü. çevirmenlerin sabrını zorluyorlar. bunlar en gereksiz tayfa. sığırın önde gidenleri işte bunlar.

2.grup ilk grup gibi maddi destek sıfır ama en azından moral motivasyon açısından çevrmenlere destek veriyor. olumsuz bir yorumları varsa olumlu daha fazla yorumları oluyor. işin teknik boyutunda ise bilgileri az. yamayı indirir teşekkür eder yama olmazsa iki sallar çeker gider.

3. grup çeviri işine maddi manevi destek verenler takip edenler çabalayanlar bunlar sayıca az ama giderek çoğalıyorlar. üstelik teknik olarakta ilgileri artıyor. hatta dil desteği vermek için uğraş gösterenler bile oluyor. bu grubun tek sıkıntısı içlerinden bazılarının sabırsızlığı para da verdik kardeş neden çeviri geçikiyor falan. ama o kadar kusur olur.

çevirmenler de 3 ye ayrılıyor 1. tip çevirmenler oyunlara hevesle başlayıp sonra umduğundan zor çıkınca sıvışanlar işi yarıda bırakanlar veya kendi aralarında anlaşamayıp terk edenler. bunların ipiyle kuyuya inmeyeceksin. adamın geçmişine bakacaksın nerde ne yapmış zaten ordan anlıyorsun. 2. tip olanlar işi yapıyorlar ama hava afra tafra ego tavan yapmış. ukalalık diz boyu. bize muhtaçsınız olum havasındalar. en ufak eleştiride coşuyorlar. sanki herkes 1. grupta olanlarmış gibi önüne gelene çemkiriyorlar. azalarak son bulmalarını ümit ediyoruz. 3 tip çevirmenler zaten madalya takılası adam olanlar. gerçekten iyi insan olduklarına inanıyorum. ister maddi destek alsınlar ki hakediyorlar ister maddi destek almasınlar işlerini yapıyorlar. bunların polemiklere girmemeleri en iyisi başlayacaklar günceleleyecekler bitirecekler kim ne demiş ne yapmış bakmayıp işlerine odaklanacaklar zaten böyle olanlar çevirileri yapıyor.

özetle çeviri dünyasında 3. grupdaki adamlarla 3.tip çevirmenlerin sayısı artarsa gelecek güzel olacak. toolda yapılır oyunlarda çevrilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 23 Ağustos 2018; 13:15:49 >

• Merhaba öncelikle bir sorum olacak, bu tool bekir arkadaşımıza para karşılığımı yaptırıldı yoksa gönüllü olarak yaptı ve emeğinin karşılığında mı bağış yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EverGlade

Merhaba öncelikle bir sorum olacak, bu tool bekir arkadaşımıza para karşılığımı yaptırıldı yoksa gönüllü olarak yaptı ve emeğinin karşılığında mı bağış yapılıyor?
    Konuyu açmaya karar vermeden önce birkaç bilgi edindim ve konuyu "Far Cry 5 Türkçe Çeviri İçin Tools Yaptıralım" diye açtım. Para karşılığı yaptırma gibi bir düşüncemiz vardı. Alt limit olarak 1.000 TL'yi geçebilecez mi diye de liste oluşturdum. Konuyu görünce de kendisi toolu yapmaya karar verdi.

Ama tabi ki bu işlerin gerçek bedeli bu kadar değil. Biz elimizden geldiğince 5 10 bir şeyler vererek emeğini karşılamaya çalışıyoruz.

Kendisinin de belirtmiş olduğu gibi yapacağımız her destek bir sonraki projelerin başlangıcı olacak. Eğer beklediğimiz alt limit 1.000 TL yada çok yakın bir bütçe tamamlanır ise yakın zamanda çıkacak olan oyunlar içinde benim böyle bir konu açma girişimim olacak (Artık Shadow of The Tomb Raider mı olur Battlefield 5 mi olur Hitman 2 mi olur bilemiyorum.)

• (Artık Shadow of The Tomb Raider mı olur...)
    Yeşeeee...
    İnşaallah hadi bakalım...
    Güzel bir haber almanın sevinci ile üç defa...(Yeşeee...Yeşeee...Yeşeee) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Konuyu açmaya karar vermeden önce birkaç bilgi edindim ve konuyu "Far Cry 5 Türkçe Çeviri İçin Tools Yaptıralım" diye açtım. Para karşılığı yaptırma gibi bir düşüncemiz vardı. Alt limit olarak 1.000 TL'yi geçebilecez mi diye de liste oluşturdum. Konuyu görünce de kendisi toolu yapmaya karar verdi.

Ama tabi ki bu işlerin gerçek bedeli bu kadar değil. Biz elimizden geldiğince 5 10 bir şeyler vererek emeğini karşılamaya çalışıyoruz.

Kendisinin de belirtmiş olduğu gibi yapacağımız her destek bir sonraki projelerin başlangıcı olacak. Eğer beklediğimiz alt limit 1.000 TL yada çok yakın bir bütçe tamamlanır ise yakın zamanda çıkacak olan oyunlar içinde benim böyle bir konu açma girişimim olacak (Artık Shadow of The Tomb Raider mı olur Battlefield 5 mi olur Hitman 2 mi olur bilemiyorum.)

Alıntıları Göster
    Umarım olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EverGlade -- 25 Ağustos 2018; 13:12:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailyt

(Artık Shadow of The Tomb Raider mı olur...)
    Yeşeeee...
    İnşaallah hadi bakalım...
    Güzel bir haber almanın sevinci ile üç defa...(Yeşeee...Yeşeee...Yeşeee) :)
    @ismailyt Bakalım. Umarım güzel sonuçlar alırız buradan.

@EverGlade Umarım.
  • Bagış yapıp yapmadığımızı nasıl ileticez yaparsak nereye göndermemiz gerekiyor ve orginal oyundada yama çalışacak mı ?
  • Bayramda uzakta olmam sebebiyle gönderemedim. Bayram sonrası tamamdır...

Oyunu ne zaman oynarım yada oynar mıyım bilmiyorum ama her türlü dayanışmayı desteklerim. Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhovianCaner

Bagış yapıp yapmadığımızı nasıl ileticez yaparsak nereye göndermemiz gerekiyor ve orginal oyundada yama çalışacak mı ?
    İlk mesajı okursanız orda iban dahil bütün bilgiler yazıyor klasik parayı bekirin hesabına gönderdiğinize dair dekontu konuyu açan kardeşimize özel mesaj olarak gönderirsiniz oda listeye ekler orjinal oyun dahil tüm sürümlerde çalışacağını düşünüyorum ama tabi onu rockerdem daha iyi bilir
  • middle earth shadow of war çevirilebilir. çok iyi bir oyun.
    veya daha öncede yazdım mafia3 epey ses getirir. bence anket yapalım. admin oluştursun oy verilsin. ama dediğim gibi baba oyunları tercih edelim.
  • evladı fatihan kullanıcısına yanıt
    Anladım peki sadece bağış atanlaramı açık olucak çeviri
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.