Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
75.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son çıkan ve çıkacak 2 hitman oyunu çevrilse iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para yatıranlar mı sadece türkçe yama ile oynuyacak
  • İyi günler arkadaşlar. Ufak bir bilgilendirme yapayım.

Şuanda güncel olarak listede Güncel Toplam : 1.026 TL ----- Gönderilen Toplam Miktar : 591 TL olarak dekontlarla birlikte mevcut.

- 1.000 TL'si Programcı Bekir İnce'ye gidecek arkadaşlar.

- Bunun üstüne gelen bütçelerde Çeviriyi Yapan Erdem Abiye gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 29 Ağustos 2018; 11:42:27 >
  • Ben kendi payımı gönderidm. İnşallah sorunsuz tamamlanır.
  • Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Tamamdır listeye ekledim.

Güncel liste :

Destek olmak isteyen konuya mesaj bırakabilir.

• Şöyle bir değişiklik yapayım arkadaşlar

• Ben XX lira veririm diyen Arkadaşlar neden uygulamaya geçmiyorsunuz ? Söz verdiğiniz parayı hesaba gönderin de proje ilerlesin artık
  • Mert021 M kullanıcısına yanıt
    Bu yorum hiç hoş değil. İş tehlikeli yerlere gider lütfen ortamı alevlendirmeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Şöyle bir değişiklik yapayım arkadaşlar

Çok iyi düşünülmüş bende şahsen erdem abiye ekstradan destek olmak istiyordum umarım bekir kardeşimizde erdem abimizde emeğinin karşılığını alır özellikle erdem abinin emeğinin karşılığını azda olsa almasını istiyorum bütün far cryları onun sayesinde oynadım anca bi kuru teşekkür edebildik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Bu yorum hiç hoş değil. İş tehlikeli yerlere gider lütfen ortamı alevlendirmeyelim.
    Fuat Bey sizin gibi bağış sever birinin FC5 tool ücretini hala vermemesine şaşırdım doğrusu sizden hiç beklemezdim.
  • obasar84 O kullanıcısına yanıt
    Ben konuyu açan kardeşime yahut buraya herhangi bir tarih belirtmediğim gibi yapacağım "bağıştan" da kendim sorumluyum bir başkasına hesap vermem. Lütfen konuyu amacından saptırıp, alacaklı gibi yorumlar yazmayın. Bu zamana kadar elimden geldiğince her projeye maddi manevi desteğimi gösterdim, göstermeye de devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obasar84

Fuat Bey sizin gibi bağış sever birinin FC5 tool ücretini hala vermemesine şaşırdım doğrusu sizden hiç beklemezdim.

Alıntıları Göster
    Hiç hoş bir yorum değil bu. Bir tarih yok. O zamanki şartlar ile şimdiki şartlar bir olmayabilir. İsteyen istediği zaman istediği miktarda yollayabilir. Bu oluşumu başlatan biri olarak ben bile daha göndermedim. Ne zaman uygun olursa listedekiler o zaman gönderirler. Konu amacından sapmasın lütfen.

Bu tarz yaklaşım hiç güzel olmamış. Lütfen bu tip mesajlar atmayalım konuya.

İyi günler.

• Sayın Wintersoldier10;tamam isteyen istediği gibi ve istediği zamanda yatırsın doğru ama peki bu işlem çok uzarsa ne olacak.Mesela 2 ay sonra yatırabilir miyiz-yatırabilir miydik?
    Bence arkadaş ''naz modunda'' yazmış yorumunu.
    Yani 100-150-200 tl olsa tamam da 10-20 tl içinde uzatmak-beklemek bilmiyorum pek (sizler için tabi biz nede olsa beklemedeyiz cebimize giren çıkan yok) alışıldık bir durum değil gibi.
    Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailyt

Sayın Wintersoldier10;tamam isteyen istediği gibi ve istediği zamanda yatırsın doğru ama peki bu işlem çok uzarsa ne olacak.Mesela 2 ay sonra yatırabilir miyiz-yatırabilir miydik?
    Bence arkadaş ''naz modunda'' yazmış yorumunu.
    Yani 100-150-200 tl olsa tamam da 10-20 tl içinde uzatmak-beklemek bilmiyorum pek (sizler için tabi biz nede olsa beklemedeyiz cebimize giren çıkan yok) alışıldık bir durum değil gibi.
    Saygılarımla...
    Ben çok uzayacağını sanmıyorum. Müsait oldukça gelecektir.
  • Arkadaşlar belki Watch Dogs 2 içinde böyle bir girişim deneyebilirim. Kesin bir şey yok. Konusunu açmayı düşünüyorum ama Far Cry 5'in elden çıkmasını bekleyebilirim. Yada hafta sonu açabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Arkadaşlar belki Watch Dogs 2 içinde böyle bir girişim deneyebilirim. Kesin bir şey yok. Konusunu açmayı düşünüyorum ama Far Cry 5'in elden çıkmasını bekleyebilirim. Yada hafta sonu açabilirim.
    Eğer iki oyun arasındaki hikaye birbiri ile çok bağlantılı ise Türkçeleştirmeye birinci oyundan başlamak çok daha mantıklı olmaz mı sizce? Yapılan iş önce Witcher 2 oynayıp sonra Witcher 1'e dönmek gibi olmasında.
  • Toolsu yapan arkadaş için 1000 lira çok değil mi? Erdem abiye 1000 lira verilse daha iyi olur
  • quote:

Eğer iki oyun arasındaki hikaye birbiri ile çok bağlantılı ise Türkçeleştirmeye birinci oyundan başlamak çok daha mantıklı olmaz mı sizce? Yapılan iş önce Witcher 2 oynayıp sonra Witcher 1'e dönmek gibi olmasında.

Alıntıları Göster
    1-2 arasında hikaye bağlantısı yok.İkiside farklı hikayeler.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Herhangi bir bağlantı yok. WD 1'de Aiden Pearce'in hikayesini işlerken WD 2'de Wrench'in hikayesi var. Tamamen farklı.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.