Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
75.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yamayı kullanan birisi '' Patch.fat '' dosyasını zip yapıp link bırakabilir mi ?
  • 1.20ye kurdum sorunsuz açıldı oynama zamanı artık <3

kurarken virüs programını kapatın ilkinde açıktı olmadı kapattıktan sonra sorunsuz şekilde kuruldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarıSarman

1.20ye kurdum sorunsuz açıldı oynama zamanı artık <3

kurarken virüs programını kapatın ilkinde açıktı olmadı kapattıktan sonra sorunsuz şekilde kuruldu.
    virüs programı kullanmıyorum defender bile açık değil senden tek ricam ' Patch.fat ' dosyasını zip yapıp link bırakmak yaparsan cidden bir çok insana yardımın dokunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarıSarman

1.20ye kurdum sorunsuz açıldı oynama zamanı artık <3

reis sana zahmet Patch.fat dosyasını zip yapıp linkini paylaşır mısın
  • Patch.Fat sorunu çözüldü defenders'ı kapatmanız gerekiyor w10 kullananlar için defendersi kapattıktan sonra oyunu silip yeniden yükleyin.
  • Arkadaşlar Erdem abi sorunla ilgileniyor şuanda. En kısa zamanda çözülecek umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Arkadaşlar Erdem abi sorunla ilgileniyor şuanda. En kısa zamanda çözülecek umarım.
    tahminen ne zaman çözülür
  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    Bende steam sürümü kurulu. Yamanın yanında verdiğiniz talimatları uyguladım bende sorun yok.
  • Sorun yaşayan ve virüs uyarısı için açıklama;

Dosya boyutunu küçük tutmak için dil dosyalarını oyunun dosyaları içine gömen bir setup hazırlandı. Buna "injection" (enjekte etme) deniyor ve pek çok virüs de bu yöntemle dosyalara sızıyor. Bu sebeple pek çok anitvirüs programı, yamayı virüs olarak algılıyor. Elbette içinde herhangi bir virüs yok. Kurulumun gerçekleşmemesi durumunda antivirüs programınızı ve/veya Windows Defender'ı kurulum sırasında kapatmayı deneyin.

• özel mesaj atan kimse bakamıyorum hatalı diyor telefon no'ya burdan yazın girip bakıyorum ben oyunu da oynuyorum şuan.
  • Oyuna uplay den sahip olanlar ilk versiyonu kursunlar, Türkçe oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başta Erdem Bey olmak üzere tüm emeği geçen herkesin ellerine,kollarına sağlık.Zorlu bir proje oldu ama sağ salim bitti.Oyun dünyasın da bir oyun daha Türkçe oldu sayenizde.Hakkınız ödenmez.Teşekkür ederim

Scofield hocam size de sonsuz teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 1 Ocak 2020; 19:4:44 >
  • Erdem abi seni RC araçlardan bu yana takip ediyorum. Öncelikle sana sonrada takımda tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkürler :). Elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Başta Erdem Bey olmak üzere tüm emeği geçen herkesin ellerine,kollarına sağlık.Zorlu bir proje oldu ama sağ salim bitti.Oyun dünyasın da bir oyun daha Türkçe oldu sayenizde.Hakkınız ödenmez.Teşekkür ederim

Scofield hocam size de sonsuz teşekkürler
    PlayStation için Emre abi ile tekrar konuşayım. Onu da %100 yama ile güncellesin müsait olduğu zaman.

• "Yükledim, alt yazı görünmüyor" diyen arkadaşlar yamanın güncel sürümünü indirip tekrar deneyebilir mi?
    rockerdem.net/FarCry5/
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

"Yükledim, alt yazı görünmüyor" diyen arkadaşlar yamanın güncel sürümünü indirip tekrar deneyebilir mi?
    rockerdem.net/FarCry5/
    Arkadaşlar v2 sürümü yayınlandı. Deneyip yorumlarınızı bekliyoruz

• bende steam sürümüne sahibim, windows güvenlik duvarı kapalı olmasına rağmen yama kurarken tehdit bulundu diyor, işin garibi yama krulamadı diye bi uyarıda vermiyor, yamayı kurup bitmiş gibi türkçe oyunu başlat diyorsun herşey gene ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3keko1

bende steam sürümüne sahibim, windows güvenlik duvarı kapalı olmasına rağmen yama kurarken tehdit bulundu diyor, işin garibi yama krulamadı diye bi uyarıda vermiyor, yamayı kurup bitmiş gibi türkçe oyunu başlat diyorsun herşey gene ingilizce
    Virüs programını devre dışı bırakarak ve defender uygulamasını da devredışı bırakarak yamayı tekrar indirip yükler misin v2 yamayı ?

Çünkü kuran insanlar var. Sorunsuz çalıştığını söylüyorlar.

• Yukarıda arkadaşın dediği gibi yama sorunsuz kuruluyor fakat oyuna girince herşey İngilizce. Yamayı kaldırıp tekrar oyuna girince arayüzde hiçbirşey gözükmüyor sadece resim var.
    Dosya bütünlüğünü doğrulayınca 7gb update yapıyor sonra oyun normal eski İngilizce haline geri dönüyor.
    Son versiyon 1.013 demişsiniz lakin steam'de 1.014 olarak gözüküyor bilginiz olsun.
  • Legend 61 kullanıcısına yanıt
    rockerdem.net/FarCryTR

Buradan tekrar indirir misiniz? RAR içinde "v2.0" exe'si olması gerekiyor.
    Ben de az önce satın aldım Steam sürümünü ve orada test ettim. Bende sorun olmadı, yeni sürümü indiren arkadaşlar da düzeldiğini iletti. Lütfen siz de deneyip sonucu bildirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerdem -- 1 Ocak 2020; 22:59:0 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.