Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
75.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AC serisinde çok çektiğim için Ubisoft oyunları nerede uygunsa direk orada alıyorum. Bu durumda Steam'de bakiyem olduğu için buradan almış olduk. Dediğiniz gibi şarap misali zaman geçtikçe değer kazanıyor, COD oyunları gibi. O yüzden uygun gördüğünüzde direk yapıştırın. Birde Ubisoft en azından daha preordera açtığı zaman Gold falan belirtiyor içeriğini. Witcher 3 gibi veya Mafia 3 gibi Season pass peşinde koşmuyorsun en azından sonra.
    Bu arada New Dawn'ı boş bırakmazlar, düzeltirler diye tahmin ediyorum. Görevin ekrandan kaybolmaması sorunu ise bayağı can sıkıcı olmuş.
  • ben steam surumune sorunsuz kurdum yamayi. defender dosya siliyor sorun yasayanlar devre disi birakarak tekrar denemeli. emeginiz icin tesekkurler yama harika gorunuyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Togomini T kullanıcısına yanıt
    başkan halledebildinmi aynı sorun bende de var çünkü bi türlü halledemedim
  • Ubisoft güncel sürüme kurdum yamayı, sorun yok. Ben çok başarılı buldum. Büyük emek verilmiş. Çok teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • full türkçe için PS4 e port yapabilecek kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: must33_35

full türkçe için PS4 e port yapabilecek kimse yok mu?
    PS 4 portunu yapan Emre abiye söyledim. Müsait olduğu zaman yapacaktır.

• Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    Emreye söyledim whatsapp tan dönüş yapmadı

• merak ettiğim bir şey var, 1.011 korsan sürüme sahibim. setup'ta tr yamayı kurarken 2018 mi 2019 mu seçeceğim?
  • Türkçe yama çok güzel olmuş ellerinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barisijenn

merak ettiğim bir şey var, 1.011 korsan sürüme sahibim. setup'ta tr yamayı kurarken 2018 mi 2019 mu seçeceğim?
    2019

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

2019

Alıntıları Göster
    siz cevap vermeden önce 2018'i seçip kurdum ve sorunsuz çalışıyor türkçe yama ama eksikler filan mi var?

demek istediğim mevcut kurduğum 2018'i kaldırmadan 2019'u kursam üstüne sorun olur mu? - ya da kurmalı mıyım -
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barisijenn

siz cevap vermeden önce 2018'i seçip kurdum ve sorunsuz çalışıyor türkçe yama ama eksikler filan mi var?

demek istediğim mevcut kurduğum 2018'i kaldırmadan 2019'u kursam üstüne sorun olur mu? - ya da kurmalı mıyım -

Alıntıları Göster
    Sizin oyun sürümüne uygun yama 2019. 2018 i kurarsanız yama hatalı çalışır. Üstüne 2019 u kurmayi deneyin, eğer olmaz ise oyunu tekrardan kurup 2019 yamayı yükleyin

• Yüzde 100 gelmiş en kısa zamanda yamanız ile oyunu oynayacağım emeği geçen herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Sizin oyun sürümüne uygun yama 2019. 2018 i kurarsanız yama hatalı çalışır. Üstüne 2019 u kurmayi deneyin, eğer olmaz ise oyunu tekrardan kurup 2019 yamayı yükleyin

Alıntıları Göster
    anlıyorum deneyeceğim fakat merak ettiğim bir şey var. setup'ta 2018'in üstüne imleci getirince 2018'in 1.0.x.x sürümlere kurulması gerektiği; 2019'un 1.2.x.x sürümlere kurulması gerektiği yazıyordu. ben korsan olarak edindim oyunu ve oyunumun sürümü 1.0.1.1 yani 2018'i kurmamın doğru olması gerekiyor. ki oyunun ilk 2 saatinde sıkıntı yaşamadım.

yinede sıkıntı yaşamamak adına şimdi 2019'u üzerine kuracağım.

Aynen normalde çeviri oyun oynamam ilk defa yama indirdim o yüzden tanımıyorum sanırım oyun çevirilerinde ünlü sitede kendisine ait. 6-7 aydır bir site var yüzdesini takip diyorum ne zaman bitecek diye merak içinde bekledim. Hikaye kaçıyor gibi hissettim çok dikkatimi çekti hikayesi. Bu foruma üyeyse yazılanları okuyorsa oynamaya başladım eline sağlık çok güzel yapmış diyip teşekkür edecektim.
  • Beyler üçüncü defadır yazıyorum cevap veren yok oyunun orjinal sürümü var elimde kurulum sorunsuz oluyor oyuna girdiğimde ana ekran boş hiç bir sey yapamıyorum yardim edin
  • sadasdsadsdsd S kullanıcısına yanıt
    2019 sürüm yamayı mi yüklediniz ?

ikisinide denedim sorun altyazının gözükmemesi değil altyazıyı kurduğumda oyuna başla mesnüsünün komple kaybolması yamayı kaldırdığımda tekrar düzeliyor oyun dosyalarını doğruladım olmadı sildim tekrar yükledim gene olmadı denilen her şeyi yaptım ama olmuyor
  • sadasdsadsdsd S kullanıcısına yanıt
    ilkin 2019 yüklemiştim olmadıktan sonra 2018 denedim olmuyyor
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.