Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
75.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Virüs programını devre dışı bırakarak ve defender uygulamasını da devredışı bırakarak yamayı tekrar indirip yükler misin v2 yamayı ?

Çünkü kuran insanlar var. Sorunsuz çalıştığını söylüyorlar.

Alıntıları Göster
    bende virüs programı yok, sadece windows defender var o da devredışı, nasıl çalışır notunu okuyorum, orda yazan 4. ve 5. maddeleri aynen aktarıyorum

4. İlerlemeye devam ederek, yedek alma uyarısına "Evet" seçerek devam edin.
    5. Oyunun orijinal dosyalarının kopyası "YEDEK" klasörüne alınacak ve yamayı kaldırdığınızda buradan geri yüklenecektir.

bende yedek alma uyarısı da gelmedi ve arkadaşın dediği gibi 1.014 sürümü var, gold edition ı bugün alıp kurdum daha, deniyorum ve hala türkçe olmadı

• v2.00 yi deniyorum bende, düzelen bişi yok
  • rockerdem kullanıcısına yanıt
    Daha önce kurduğum yamayı kaldırdığımda oyunun dosyaları bozuluyor galiba, oyunun arayüzünde hiçbir yazı gözükmüyor. Daha sonra dosya bütünlüğünü doğrulatıp güncel yamayla tekrar denerim.

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]
  • Bu durum sadece orijinal sürümlerde oluyor herhalde bende kırılmış son sürüm 1.11 var hiç bi sorun yaşamadım
  • teşekkürler sorunsuz kurulum yaptım emeklerinize sağlık
  • Arkadaşlar 1.500 den fazla kişi indirmiş yamayı ve sorunsuz kuranlar var. Hem korsan hem orijinal oyuna. 10 kişi hata almış gibi. Kurulum kısmında ilk defa yüklerken yaşadığınız hata oyunun dosyalarına zarar vermiş olabilir. Orijinal sahip olanlar dosya bütünlüğünü doğrulayıp, korsan olanlar ise oyunu tekrar yükleyip virüs programını ve defender ı devre dışı bırakıp yamayı tekrar indirip kursunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah keşke konsollar şöyle bir imkan sağlasa ne güzel olur veya ubisoft mod seçeneği eklese İncil'den çok gönderme olduğu için bayağı kaçırıyordum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Ah keşke konsollar şöyle bir imkan sağlasa ne güzel olur veya ubisoft mod seçeneği eklese İncil'den çok gönderme olduğu için bayağı kaçırıyordum.
    Far Cry 5 in Korsan için PS 4 te yaması mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    Konsolun olayı exclusive oyunlar olduğundan dolayı güncel tutmak gerekiyor cihazı, hali hazırda Death Stranding vs çıkıyor onları oynamak için. Umarım Ps5 ile şu yama olayını başarabiliriz diyeceğimde Sony'nin korsan yazılıma izin vermesi çok zor. Ubisoft'un insafına kaldık

• oyunu steam yılbaşı indirimlerinde aldım v1.00 ve v2.00 kuruyorum yinede Türkçe olmuyor normal bir şekilde ingilizce açılıyor anlamadım. Nasıl yapabileceğimi bilen biri yardım edebilirse çok minnettar kalırım. Teşekkürler herkese iyi seneler
  • Çeviride ve Setup hazırlamada emeği geçenlerin ellerine sağlık. Mükemmel bir hikayeye ve atmosfere sahip bir oyunu nihayet Türkçe olarak oynayabileceğiz.
    Thank you @Iron Man - SuraSide
    Thank you @Scotfold
    Thank you @rockerdem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalPara2020 -- 2 Ocak 2020; 1:22:44 >
  • redown1787 R kullanıcısına yanıt
    Oyunun Steam sürümüne sahip olan arkadaşlar kurulum yapmadan önce Windows Tehdit Koruması ve Güvenlik Duvarı ve Ağ Korumasını kapatmanız gerek.Birini kapatıp,birini açık bırakırsanız olmuyor yama.Bunların kapattıktan sonra yamayı kurunuz çıkan soruya yedekle demeniz önemli.7 gb indirme ile uğraşmayın sonra

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]

• Öncelikle emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
    Benim merak ettiğim DLC'ler çevrili mi, çevrilecek mi. Konuları ilgimi çekti fakat pek beğenilmemişler. Birde FC4 güncel Steam sürümü ile çalışıyor mu, sorunlar var diye okumuştum sanki. Bugün bitmeden ikisini de alayım diyorum. Teşekkürler.
  • @rockerdem adamdır!!! Eyvallah hocam projede emeği geçen herkesin eline, koluna sağlık. Allah razı olsun valla. Benim en sevdiğim serinin uzun süredir yama beklediğim bu oyununu sonunda oynayacağım. Öyle ki oyun dünyasından soğumaya başlamıştım artık. Bu oyun beni tekrar moda sokacak. Çok çok teşekkürler saolun.🙏🙏🙏🙏🙏

• Son yama ile oyuna başladım,önceki yama ile kıyas kabul edilemeyecek kadar başarılı, bu nedenle Erdem bey ve yamanın bitirilmesine yardım eden arkadaşlara tüm samimiyetim ile teşekkür ediyorum.
    Sizler, hiçbir karşılık beklemeden bizlere yardımcı oldunuz, İyi ki varsınız.
  • Arkadaşlar dediğiniz her seyi yaptım kurulum sorunsuz bitiyor oyuna giriyorum ingilizce ana ekranda yazı yok oyuna başlayamıyorum aynı hata benım arkadaşta da var lütfen bi el atın
  • Sırf türkçe yama var diye satın aldım oyunu ama bi türlü yapamadım erdem abi yardım et
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Öncelikle emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
    Benim merak ettiğim DLC'ler çevrili mi, çevrilecek mi. Konuları ilgimi çekti fakat pek beğenilmemişler. Birde FC4 güncel Steam sürümü ile çalışıyor mu, sorunlar var diye okumuştum sanki. Bugün bitmeden ikisini de alayım diyorum. Teşekkürler.
    Bende dlc durumlarını merak ediyorum.Ona göre standart veya gold alıcam.
  • Ben standart sürüm aldım. Witcher 3 gibi artık Season Pass peşinde koşar dururuz. Far Cry 4'te de Yeti DLC'si ilgimi geçiyor fakat gereksiz olarak çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Ben standart sürüm aldım. Witcher 3 gibi artık Season Pass peşinde koşar dururuz. Far Cry 4'te de Yeti DLC'si ilgimi geçiyor fakat gereksiz olarak çok pahalı.
    Ubisoft oyunlarında malesef zaman geçtikçe indirim oranları da azalıyor.Oyun eskidikçe daha ucuza satacaklarına daha pahalıya satıyorlar.Aklımda fc5 gold + fc new dawn deluxe olan paket vardı ama new dawn yamasında sıkıntı varmış ve ilgilenen de yokmuş sanırım.Bende standart alıp geçtim.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.