Sana laf anlatılmıuyor, otur ing bilmeden ing şeyler izle oku izle oyna beni ingilendirmez. Tamam suçuda ing bilmeyenlere de attın ohhhhhh.. |
Far Cry 6'dan oynanış videosu paylaşıldı ve çıkış tarihi açıklandı (2. sayfa)
-
-
Kendilerini elit sanıyorlar hocam, az bucuk kıçıkırık ingilizcesi ile ingilizce bilmeyenleri aşağılayacaklar sözde. Bir de türkçe çok tercih edilen değil diye komik bir arguman çıkıyor ağızlarından tam komedi, bunlara laf anlatılmaz.
-
Ben kimseyi suçlamıyorum, kişinin kendi bileceği iş dil öğrenmek yada öğrenmemek. Herhangi ürünün hangi dilde vs gelip gelmediği içinde kimseyi suçlamam. Benim konuya dahil olmamın tek nedeni söylediğim gibi, oyun Türkçe dil desteği ile gelmeyecek olmasına rağmen parasını verip alıp oynayacak insanlara kanser kitle demiş olman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe altyazılı oyunlarda sırf konuşanı dinlerken karışıklık yapıyor diye ingilizce oynayan biriyim. Dublaj olmadıkça bana anlamsız geliyor ingilizce oyunda türkçe altyazı kullanmak. Tabi bizim ülkede İngilizce bilmeyenler çok fazladır ama ülkemizdeki oyun satışına bakmak lazım. Parası olan bile "PC'ye çıksa da korsan bitirsem ehe ehe" modunda. Kimse gelip ülkenin durumu nutuğu atmasın. Parası olan da vermiyor. Türkçe yama konularındakilerin hepsi korsancı zaten. Bir de şirkete küfrederler. Bu kadar ikiyüzlülük de fazla.quote:
Orijinalden alıntı: nierÇok bilmiş oyunlara 10000 tl veren avukat arkadaş, ing bilmeyen kitle için dedim. Oyun oynayabilecek ingilizcem var, senaryo modunda ne anlayacaksın acaba ? Farcry hikayeyi anlamadan paldır küldür girişiceksin, görevleri bir nevi anlayacaksın. Ama diyalog ve sinematiği anlamayacaksın. Eee senaryoyu hiç anlamıyorsun, şirketlere sövmek yerine ongolozco bolmomok ocozloktor diye saçma sapan şeyler söylüyorsun. Sonra şirketler sizin gibiler yüzünden 10 megabaytlık türkçe text dosyası bile koymaya gerek koymuyor, sırf sesini çıkarmadığın için. Sen bildiğin ingilizce ile oyunları oynamaya devam et.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İngilizce bilmeyip anlamayacak olmasına rağmen bu fiyata alanlara dedim, a haber gibi ne çarpıtıyorsun ? İngilizcesi yeterli yada story mode takılmayacak insanlar isterse bi ev parası versin beni alakadar etmez, iyi okumadan atlama sazan gibi.
-
Bu genel olarak ülkenin büyük ve asla çözülmeyecek normal bir durumu hocam, korsan konusunda bir şey diyemem. Bahsettiğim tayfa farklı, türkçe olmamasına ve fiyatlara ses çıkarmayıp pre-order yapıştıran insanlar.
-
hiç güven vermiyor. 3. oyundan beri her sene aynı oyun
-
gördüğüm şey yine aynı şey tema değişik boyama yağlama o kadar.
ayrıca karakter suratları çok ölü bakıyor gözler filan bot gibi anlamadım..
aslında oynanış için detaylar yok diğer oyunlardan farkı nedir? bunu göstermemişler.
-
PS5 ilk oyunu da türkçe altyazılı gelmedi mesela. Bizi ipleyen yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pasta cila yapıp yapıp sunuyorlar.
-
Öncelikle herkese selam olsun...
Türkiye de o kadar fazla oyuncu var ki bu insanlar Türkçe altyazılı oynamak istiyordur elbet buna kesinlikle bir çözüm bulunursa çok daha iyi olacağına eminim Türkçe dil desteği kesinlikle olmalı
-
far cry 1 den sonra çıkan oyunları başladım ama birtürlü bitiremedim 1. oyunu tekrar yapsalarda keyifle oynasak
-
Böyle oyunlara hala türkçe altyazi desteği gelmemesi çok üzücü. üstelik bu oyun ps5 ve xboxta 600 liradan satılacak. farcry 3 e tekrardan başlarım ama bu oyuna 600 lira vermem.
Aynı şey ps5 ilk oyunu içinde geçerli. neden türkçe yapmadılar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X