Şimdi Ara

Far Cry Türkçe yamayı çalıştıramadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
7.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her nedense hep yanlış bölümlere konu açıyorum, demekki kafa pek çalışmıyor :) Bu defada öyle yaptığım için ayni konuyu tekrar buraya açmak zorunda kaldım, inşallah yine yanlış bölüm değildir, eğer yine yanlış bölüme açtımsa tekrar tekrar özür dilerim, ve bu defa banlanırsamda haklısınız derim. Ama önce sorunumu anlatayım.
    Far Cry 1, Ben bu oyunun Türkçe yamasını çalıştıramadım, olmayınca Eskişehir'de bu işten anlayan 3 ayrı arkadaştan yardım istedim, onlarda başaramadılar, sonuçta bana internetteki paylaşım sitelerindeki tüm Far CRY 1 Türkçe yamaları aradan uzun yıllar geçtiği için bozulmuş, o nedenle çalışmıyor dediler.
    Daha önce bu oyunu kurmuş ve elinde Far Cry 1 için çalışan bir Türkçe yama olan bir arkadaşım bana yardımcı olursa dünyaları bağışlamış olacak.
    Saygılarımla...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Far Cry Türkçe Yama Sorunlarını Giderme

Far Cry oyunları için Türkçe yama bulmakta ve çalıştırmakta sorun mu yaşıyorsun? Bu kılavuz, yaygın sorunları gidermene ve oyunlarını Türkçe oynamana yardımcı olacak.

Far Cry 1 Türkçe Yama Çalışmıyor

• Oyunun en son sürümüne sahip olduğundan emin ol.
    • Türkçe yama dosyasının doğru dizine çıkarıldığını kontrol et (genellikle oyunun kurulum dizini).
    • Yama dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı dene.
    • Bilgisayarında gerekli yazılımlara, örneğin Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketlerine sahip olduğundan emin ol.

Far Cry 1 Altyazı Açma Sorunu

• Türkçe yama dosyasında altyazıların da dahil olup olmadığını kontrol et.
    • Oyun ayarlarından altyazıların etkinleştirildiğinden emin ol.
    • Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Far Cry Türkçe Yama Olmuyor

• Oyunun desteklediği Far Cry sürümü için doğru Türkçe yama dosyasını indirdiğinden emin ol.
    • Yama dosyasını virüsten koruma yazılımının hariç tutma listesine ekle.
    • Oyunun yüklü olduğu dizinde yazma iznine sahip olduğundan emin ol.

Far Cry 4 Türkçe Yama Olmuyor

• Oyunun en son güncellemesini yükle.
    • Türkçe yama dosyasının oyunun güncel sürümüyle uyumlu olduğundan emin ol.
    • Yama dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Far Cry 1 Türkçe Yama Nasıl Kurulur

• Türkçe yama dosyasını indir.
    • Dosyayı oyunun kurulum dizinine çıkar.
    • Oyunu yönetici olarak çalıştır.
    • Türkçe yama otomatik olarak etkinleştirilecektir.

Far Cry 5 Türkçe Yama Olmuyor

• Far Cry 5 için şu anda resmi bir Türkçe yama bulunmamaktadır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam bende oyun türkçe olarak kurulu bilgisayarımda hangi dosyayı istiyorsanız size yardımcı olabilirim,ayrıyetten yama olarak kurmadım oyun yamalıydı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksijen78

hocam bende oyun türkçe olarak kurulu bilgisayarımda hangi dosyayı istiyorsanız size yardımcı olabilirim,ayrıyetten yama olarak kurmadım oyun yamalıydı yani.

İlgin İçin çok teşekkürler dostum, bendeki ingilizce, çalışan bir Türkçe yama bulamadım, sende bu oyuna ait ayrıca bir Türkçe yama yok sanırım, ama iyi niyetin yardımseverliğin harika, tekrar teşekkür ederim dostum
    Saygılarımla...
  • ne demek hocam eğer yinde font dosyasının ismini öğrenebilirseniz gönderirim,yanlız şunuda söyliim oyunda alt yazı yoktu,bende sadece menü ve yardım ekranı türkçe olarak oynadım,alt yazı olmayınca pek bi anlamıda olmuyor zaten yamanın,sizinki nasıldır onu bilmiyorum tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksijen78

ne demek hocam eğer yinde font dosyasının ismini öğrenebilirseniz gönderirim,yanlız şunuda söyliim oyunda alt yazı yoktu,bende sadece menü ve yardım ekranı türkçe olarak oynadım,alt yazı olmayınca pek bi anlamıda olmuyor zaten yamanın,sizinki nasıldır onu bilmiyorum tabi.

Dostum,bBende menü dahil hepsi ingilizce, aslında alt yazı olmadıktan sonra menü Türkçe olmuş bir faydası yok, ne görev verilmiş ne yapmam lazım bilmeden kara düzen önüme geleni öldürüp ilerliyorum işte :)
  • Beni bu sorundan kurtarabilecek hiçmi bir arkadaşım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

Beni bu sorundan kurtarabilecek hiçmi bir arkadaşım yok.

Lütfen Yaa benim sorunuma bir çare bulun :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands TÜrkçe Yama Yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunda altyazı yok ve sadece menü türkçeye dönecekse sizin için bir anlamı yok peki ne için uğraşıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

oyunda altyazı yok ve sadece menü türkçeye dönecekse sizin için bir anlamı yok peki ne için uğraşıyorsunuz ?

Bunu bilmiyordum . Eminmisiniz ?
  • quote:

quote:

oyunda altyazı yok ve sadece menü türkçeye dönecekse sizin için bir anlamı yok peki ne için uğraşıyorsunuz ?

Bunu bilmiyordum . Eminmisiniz ?

hayır değilim çook oldu oynayalı siz deyince araştırdım varmış video ayarları bölümünde en alta çıkıyormuş açma yeri .
  • kara duman kullanıcısına yanıt
    Yardımın için nasıl teşekkür etsemki bilemiyorum, zira günlerdir bu konuda uğraşıyorum. çok teşekkürler dostum, fakat şimdi options bölümünde video options a baktım böyle bir yer bulamadım, ne olur araştırıp bu alt yazının açıldığı yeri bulup bana yazsan o kadar makbule geçecek ki,
    Saygılarımla...
  • Bende de aynı sorun var.
    Far Cry 1 i steam den aldım oyunçeviri nin sitesinden yamayı indirdim ama çalışmadı.
  • quote:

Yardımın için nasıl teşekkür etsemki bilemiyorum, zira günlerdir bu konuda uğraşıyorum. çok teşekkürler dostum, fakat şimdi options bölümünde video options a baktım böyle bir yer bulamadım, ne olur araştırıp bu alt yazının açıldığı yeri bulup bana yazsan o kadar makbule geçecek ki,
    Saygılarımla...

oyun kurulu değil bende araştırarak söyledim options bütün seçenekleri karıştırırsan bulursun herhalde ayrıca yama çalışmazsa oyunun sürümü ile uyumsuz olabilir sende kurulu sürüm kaçsa 1.0-1.1 gibi ona uygun yamayı indir ondanda sorun olabilir .
  • quote:

quote:

Saygılarımla...

oyun kurulu değil bende araştırarak söyledim options bütün seçenekleri karıştırırsan bulursun herhalde ayrıca yama çalışmazsa oyunun sürümü ile uyumsuz olabilir sende kurulu sürüm kaçsa 1.0-1.1 gibi ona uygun yamayı indir ondanda sorun olabilir .

Video Options larda böyle bir yer kesinlikle yok. Oyunu kurarken bütün Yamaları denedim, zaten net te 2 çeşit yama var, ayrıca bütün patch leri denedim önce patch 1-2-3 denedim olmadı programı silip yeniden yükledim ve 1-2-3 patch a ilaveten patch 1.4 dü de sırasıyla yükledim yine olmadı, bilgisayara format attım ve patch 1-2-3 yükledikten sonra 1.31-1.32-1.33 ve 1.4 yükledim yine olmadı, bütün bunları yaparken belki bilgisayarın bir yerinde bu oyun çalışıyordur düşüncesiyle her patch den sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Patch leri yüklemezden önce oyun versiyonu 1.1.0 dı şimdi 1.40 olarak görünüyor.
    Sorun belki sorun oyunda düşüncesiyle 3 oyun değiştirdim evet bu 3 üncü oyun ama sorun düzelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sake_16

Bende de aynı sorun var.
    Far Cry 1 i steam den aldım oyunçeviri nin sitesinden yamayı indirdim ama çalışmadı.

Ben sorunun yamalarda olduğunu sanıyorum, aradan yıllar geçmiş netteki yamalar bozulmuş olabilir, zaten bu nedenledir ki, daha önce bu oyunu alt yazılı olarak oynamış ve elinde yaması olan bir yardımsever arıyorum ama böyle biri de çıkmadı işte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sake_16

Bende de aynı sorun var.

Ben sorunun yamalarda olduğunu sanıyorum, aradan yıllar geçmiş netteki yamalar bozulmuş olabilir, zaten bu nedenledir ki, daha önce bu oyunu alt yazılı olarak oynamış ve elinde yaması olan bir yardımsever arıyorum ama böyle biri de çıkmadı işte.

Arkadaşlar, sanırım yanlış anladınız, biri çıkmadı derken bu oyuna ait elinde daha önce kullandığı ve çalışan bir Türkçe yaması olan çıkmadı demek istedim.
  • Türkçe yapmak için.
    Masaüstündeki Far Cry > sağ tık > özellikler > hedef kısmının bir boşluk bırakıp -DEVMODE yazın.

NOT: Oyunu Türkçe yapar, ama karakter konuşmaları Türkçe yapmaz. Çünkü oyunda karakter konuşma altyazısı yok oyun dosyalarını kontrol ettim.

Resimdeki gibi yapın
     Far Cry Türkçe yamayı çalıştıramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 4 Nisan 2019; 17:45:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.