Şimdi Ara

Heavy Rain Türkçe yama çalışmıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar, "Heavy Rain" ücretsiz Türkçe yamalarının hiç biri çalışmıyor sadece paralılar çalışıyor, son sürüme ücretsiz yama uyarlayabilecek var mı?

Şimdiden teşekkürler!

Heavy Rain Türkçe yama çalışmıyor.

• Eski sürüm ile uyumlu olan var unu indirip oyna habersiz uyarlanirsa hırkız derlerHeavy Rain Türkçe yama çalışmıyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_199718 -- 2 Mart 2022; 16:47:30 >
  • Niye hırsız derler?

• Orijinal oyun olarak denemek istiyorum.

• TR_Vay kullanıcısına yanıt

Deneyemezsin yok çünkü! Eski sürümlerle uyumlu var. İlla orjinalde denemek istiyorsan vereceksin parasını alacaksın. İstemiyorsan eski sürüm oynayacaksın. Çare yok, anladın.

• Gergin misin bu nasıl üslup?

• Oyuna para vermişim neden yamaya para vereyim ki ona anlamadım gelip bana şunu deme lütfen emek var ya benim istediğim ücretsiz yama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heavy Rain Türkçe Yama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

bir de şöyle düşün, araba almışsın kullanıyorsun. sileceklerinden farından memnun değilsin değiştirmek istiyorsun. Ama değiştirmek için para istiyorlar. ne diyeceksin ''ben arabaya para verdim parça değişimi için asla vermem'' mi diyeceksin. bu da aynı şey oyunu almışsın ama memnun olmadığın parçası var ve neyse ki biri değiştirebileceğin bir parça yapmış ve karşılığında para istiyor, ister ver ister verme. :)

Ee o zaman yamasız oynayacaksın kardeşim. Yamaya para mı verilir yiaa diyenler yüzünden forumda yama kalmadı. Bedava yapan gruplar bile yama yapmayı bıraktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 15 Temmuz 2022; 10:24:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARTAGON99 A kullanıcısına yanıt

Bu ne şimdi?

• Sasua S kullanıcısına yanıt

Senin haberin bile yok neyse.

Eski sürümle uyumlu yama zaten var, indir eski sürümünü yamayı yükle oyna. Ama sen steamdan oynamak istiyorum diye diretiyorsun. Steamdan oynamak istiyorsan herkese açık yama ile oynayamazsın sürümü desteklemiyor. Güncel sürümü paralı, yeni sürüm ile eski sürüm arasında oynanış ve hikaye olarak hiçbir fark yok. Yani illa yamaya para vermek istemiyorsan oyunuda oynamak istiyorsan çaren eski sürümü indirip oynamaktır.

• yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

Neden bir daha aynı şey yazıyorsun?

• yama adı altında yamaya para vermek cahilliktir, yamadan ücret alan ilk defa böyle bir aptal grup gördüm, senelerce ücretsiz tr yamalarla oynadım oyunları

Neden bu kadar atarlı ve giderlisin sen? İnsan gibi durumu özetliyoruz, atar yapıyorsun, sana uyup atar yapıyoruz anlamıyorsun. Yani sana anlatmak için ne yapmamız gerek. Söyle onu yapayım cidden. Senle iletişim kurmak istiyorum. Amacım bu çözemedim seni değişik bir oluşumsun, amacının ne olduğunu cidden çözemedim. Hiç sevmediğim çeviri grubunu bana övdürüp kendine önertiyorsun. Yani cidden merak ediyorum. Ne istiyorsun hacı sen, hele bi otur anlat ya dök içini cidden dinlerim ben.

Yanmışsın?

Ben yanmazsam, sen yanmazsan nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?

haydaa hocam ne yaptın sen ya :D

• fayzdak1ng kullanıcısına yanıt

İncinmissin? :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.