Selamlar oyunsever dostlarım, Hangar Çeviri ekibi olarak Türkçe çevirisini hazırladığımız Silent Hill 2 Türkçe yama projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız. Proje Yöneticisi AYS Developer Story Master & Nutch Asıl Çevirmen Ayşenur Özdemir(Ays) Çevirmen Başak Vico Alesta Grimes Grazılola Nutch YAMA İNDİRME BAĞLANTISI İÇİN TIKLA WEBSİTE: www.hangarceviri.com DİSCORD: discord.gg/hangar YAMA KURULUMU NASIL YAPILIR? SH2AYS Klasöründe yer alan SHProto-Windows_HANGAR.pak isimli dosyası ve ~mods klaösrünü Silent Hill 2 Remake\SHProto\Content\Paks isimli klasöre atınız ve ardından oyuna giriniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangarceviri -- 15 Aralık 2024; 17:42:55 > |
Silent Hill 2 Türkçe Yama | HANGAR ÇEVİRİ
-
-
Böyle bir çeviriyi ücretsiz bir şekilde yaptığınız için teşekkür ederim
-
Rica ederiz
-
Elinize kolunuza sağlık hocam merakla bekliyoruz.
-
Elinize sağlık şimdiden.
-
Teşekkür ederiz
-
merakla beliyorum gerçekten bedava çeviride en iyisi
-
Teşekkür ederiz
-
Hocam yama ne durumda acaba? Hala oynamak için sizi bekliyorum.
-
sevgili yama sitesi sakinleri lutfen Unknown 9 Awakening oyununa tr yama yaparmısınız ama lutfen ricadır.
-
Dokuları da çeviriyoruz, üzerinden biraz fazla uğraşıyoruz yakında yayınlanacak...
-
Anladım teşekkürler emeğinize sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rexroth -- 18 Kasım 2024; 20:23:39 > -
Yama yayınlanmıştır. Keyifli oyunlar.
-
Gerçekten verdiğiniz emeği gözler önüne seriyorsunuz. Bu kadar başarılı bir yamayı bizlere yaptığınız için teşekkürler projede yer alan herkesin eline sağlık.
-
Teşekkür Ederiz.
-
Büyük emek çok sağolun. Favori çevirmen ekibim oldu Hangar. Hem exe olmayan yama hemde ücretsiz gerçekten takdire şayan.
Birde Persona 4-5 çevirirseniz bu ülkede eşsiz iş yapmış olursunuz. Şu persona oyun serisi bu ülkede bir çevrilemedi gitti. Shin megami tensei 3'de olur.
-
Teşekkürler. Yamanızı kullanmaya başladım. Umarım çalışmalarınız devam eder.
-
Teşekkür ederiz. Bahsettiğiniz oyunlar maalesef biz ve ekibimiz için pek uygun değil. Ekibimde buna yatkın insanlar olduğu vakit tekrar düşüneceğiz.
Benzer içerikler
- persona 5 royal türkçe yama
- batman arkham knight türkçe yama
- rwadult kapandı mı
- transport fever 2 türkçe yama
- elite dangerous türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X