Şimdi Ara

FarCry 2 Aşırı kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , bilgisayara test yaptım,minimum'uda reccomended'ı da geçiyor ayarlar.
    Fakat anlamadığım nokta,FarCry 2 de Low Ayarlar + 860-640 çözünürlük ile bile oynayamamam.
    Buyrun bilgisayar donanımını yazıyorum :
    3 GB Ram
    ATI Radeon HD 3600 Series Ekran Kartı (512 MB)
    Intel Pentium D 3.40 Ghz
    XP Professional SP3
    1024x768 Çözünürlük
    Buda dxdiag ın fotosu
    Foto gözükmüyorsa linki :http://img136.imageshack.us/my.php?image=50939584.jpg
    Ne yapmalıyım ? Şimdiden saolun.
    Eğer başka bir bilgiye ihtiyacınız varsa yazın bende bulmaya çalışayım (örneğin bilgisayarın donanımı ile ilgili farklı bir bilgi isteği)
    (EK Bilgi : Virüs koruma programı yüklü ikende,kaldırılmış ikende kasıyor.Bilgisayarı 1 hafta önce format attım,formata gerek yok.PC de virüs de yok.)
    Ayrıca bilgisayarım Crysis'i Yüksek Ayarlarda rahat kaldırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unstoppable5 -- 8 Mayıs 2009; 21:47:05 >

• ben x1650pro ekran kartı ile alt sewiyede oyunu rahat oynuodum.. grafik ayarlarını iyi kontrol et.. ve 800x600 çözünürlükle oynamayı dene
  • Arkadaşım,800x600 de bile olmadı.Reccomended seetings bile geçen Pc nasıl lowda bile olmuyor,var bir gariplik.bu yüzden yazdım zaten buraya
  • şöyle anlatayım ben,oyunun ortasnda takılıyor,kasıyor.Bu şikayetim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unstoppable5 -- 8 Mayıs 2009; 17:26:51 >
  • Arka plandaki programları kontrol et bence. oyun sırasında çalışan başka birşeyler olabilir.
  • Sorun şu,başka hiç bir oyunda bu problem olmadı.Crysis ve Crysis Warhead Yüsek Ayarlarda rahat çalışıyor ama farcry2 de böyle bi problem oldu..
  • bende 3870 var butün oyunları rahat oynuyorum ama farcry 2 de yarım saatten sonra kasıyor bu oyun böle delimsek biraz bende anlamadım ama ne yapıp et bitir sonu güzel ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 fps düştü (çözüldü)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapamıyorum ki,5dk sonra takılmaya başlıyor..
  • up
  • Kartın ısı değerlerini kontrol et.Çok ısındırğı için öyle yapıyor olabilir.
  • Kart ısısından olsaydı bu sefer crysis'i filanda oynayamazdı..
  • o zaman oyun ile sistem bileşenlerin uyuşmuyor olabilir :) bir arkadaş vardı gta 4 ü son ayarlarda oynayıp başka bir oyunda kasılmalar olduğunu söylüyordu.

not: bir örnekte kendimden vereyim. kendi pc im yeniydi ve cs 1.5 inanılmaz kasıyordu. format attım başka bir yerden yükledim ama düzelmedi, dediğim gibi sorun kesinlikle uyuşmazlıktan kaynaklı.
  • Kart ısıma dikkat ediyorum,zaten kasanın bir tarafıda açık.Reccomended ayarlar olmasına rağmen oyanmamasına göre,herhalde Mage_DewiL in dediği gibi uyuşmazlıktan kaynaklı.
  • Ya Bendede Kasiyor Far Cry2 Nasil YAPCAZ KASMAMASİ İCİN LÜTFEN YARDİM EDİN
    Donanimlari
    İŞLEMCİ: İNTER PENTİUM R DUAL CPU E2180 @ 2.00GHz 2.00GHz
    YÜKLÜBELLEK: 2.00GB
    SistemTürü: 32 Bit İşletim Sistemi
    Ve Ben Win7 Professional Kullaniyorum Kasma Oluyo Lütfen Yorum Atarsaniz Sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.