Şimdi Ara

FarCry'ın save'i olan varmı elinde?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar "Boat" bölümünü bitiriyorum helikopteri indiriorum beni alıyolar oyun load yapmaya başlıo load'u bitiremiyor critical error die bişey verio elinde haliyle "Catacombs" bölümüne başlayamıyorum:( "Boat"'dan sonrasına geçmiş "Catacombs" bölümünün ikinci save'i olan varmı?
    Ya oyunu bitirecem sonlarında hata verdi çıldıracam ya :(
    yardım debilirseniz sewinirim
    elinizde varsa mail adresime yollayabilirsiniz
    mail adresim : karagozgitar@yahoo.com
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagoz -- 23 Haziran 2005, 2:11:09 >

• ben oyunu bitireli 1 ay kadar oldu hatırladıgım kadarıyla o helikopterden atıldıgın yerden sonra daha bircok bolum var.yani orayı halletsende işin bitmiyor.
  • Dostum zaten geçtim o helikopter olayını bitirdim bölümü onda problem yok
    oyunda problem vr ondan sonraki bölüme geçemio!direk başkasının save'i olursa belki bi save sonrasından devam edebilirim onun için oyunun saveleri lazım!
  • ben o oyunu bir sene önce bitirdim sen hala ordamısın en kolay bölümde zorlanıyosan işin çok zor. sen en iyisi prince of persia ya takıl hayatını yaşa ama eğer istersen oyunu bitirmiş halinde olan save lerimi sana verebilirm. k.i.b
  • http://rapidshare.de/files/2582931/checkpoint_Catacombs_catacombs_2.sav.html

Profiles\player\İsmin\savegames kısmına kopyala...
  • Dostum çok teşekkür ederim
    Benim denedim ama benim farcry'ın "Catacombs" bölümü bozuk galiba 2.save'dende başlamıo aynı hatayı verio :(
    "Catacombs"'dan sonra bölümün save'ini gönderebilirsen sewinirim dostum sanırım ériver"'mıydıki bölümün adı?
    tekrar teşekkürler!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.