Arkadaşlar ilk olarak Far Cry 2 en düşükte bile kasıyor ve çözemedim henüz. Sistemim Dell Inspiron 1520 Intel Core 2 Duo T8100 2.10 GHZ 256 MB Nvidia 8600 GT 160 GB Sata HDD 5400 rpm 3 GB RAM ve dee.. FM 2009 u aktive edemedim illa internet mi gerekli yoksa bi crack falan var mı? Biri yardım ederse çok sevinirim.
dostum sende leptop var heralde sen şimdi ram ine güvenip far cry2 oynaya çalışıyosun ama ekran kartın 8600 !!! illaki kasacak helede far cry gibi bi oyunda. biraz ekran kartı dünyasında 8600 ün yerini incele nasıl bi performans alacagını görürsün fm ile bi bilgim yok ama googa arasan bulursun
nvdia nın sitesine baktınmı hiç belki oyun için yama yayınlanmıştır.çünkü ati chipsetli ekran kartları için ati sitesinde farcry2 ve brothers in army oyunları için fix yayınladı
ya tamam ben de çok yüksek performans beklemiyorum da 640X480 de bile kasmaz heralde ya grafikler doom gibi oluo artık yinede bişe var başka sitede de yazmıştım 8600 gt ile düzgün oynayanlar var bu arada şunu eklemeliyim.FarCry 2 yi açtığımda ilk önce"Service Pack 1 is strongly recommended for this game.Please update your OS" hemen ardından "Your video card drivers are too old.Please update them" diyor.Aslında ben Dell in sitesinde en son çıkan sürücüyü yükledim,şu anda o var.Hatta Nvidia nın sitesinden son sürücüyü indirdim ama yüklemeye başlayınca "NVIDIA Kurulum Programı mevcut donanımınızla uyumlu bir sürücü bulamadı.Kurulum programı şimdi kapanacak" diyor.
Yukardaki hatayı bu driver verdi işte "NVIDIA Kurulum Programı mevcut donanımınızla uyumlu bir sürücü bulamadı.Kurulum programı şimdi kapanacak" onu da denemdim directX i deniyim.Ya açıkçası ben driver dan şüpheleniyorum ama neden hata verir ki yani yüklemesi lazm