Şimdi Ara

Farda Çakma Led Xenon Yasaklanmalı !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
12.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
338 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LED Xenon bu kadar iyi ve net görüş elde edebileceğimi hayal edememistim. Sizler begenmiyorsunuz ama,

Birde şimşek uzunluklari takdirdim araca, on havalandirmaya da iki tane de beyaz hella baglattim uzunlarla senktronize şekilde.
    Öndeki araca selektor attigimda içerisi bile aydınlanıyor karşı tarafın acayip keyif aldim araçtan
    Az önce yoldan geldim, kime bir selektor atsam 5-6 selektor yiyorum
    Resmen karşıdaki kişi " karanlıkta pat diye ışıga maruz kalan tavşana" benziyorlar kitlenip kalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 26 Eylül 2020; 21:49:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    İnwells markasında da csp led kullanıyor çifti 120₺ fiyatı da uygun çok dandik de değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sis benim bulunduğum şehirde bir gelenek haline falan geldi. 10 arabadan 8i sis açık geçiyor. Geriye kalan ikisinden birinde de sis yok. Anca 1'i işte farları amacına uygun kullanıyor.

• Şu led ampullere bir ara bende heveslenmiştim ama gerçekten iyi aydınlattığı yok üstelik karşınızdakileri kör ediyorsunuz.

Led ampulun ışığı mermi gibi dümdüz gidiyor.
    Halojen ampulse geniş açıyla yayılarak gider.

Bu yüzden halojen ampulde merceğe gerek yoktur.
    Ama led ampulun takılacağı farda mutlaka mercek olması lazım.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Bu da bizim astra j ye 375tl ye taktırdığımız 13.000 lümen halojenle birebir çizgisi olan csp led. Her led aynı değildir.Farda Çakma Led Xenon Yasaklanmalı !!!
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Hocam Bipper araç var sislerle vb pek işimiz yok fakat aracı kullandığımız orman yollarında vb uzun farlar yetersiz kalıyor. Led taksak görüş açılacak ama zırt pırt selektör yiyeceğiz. Bunda bile far ayarını en aşağı almama rağmen herifler selektör atıyor. Bence bizde alışkanlık olmuş.

Hocam ben bu far işi yüzünden Mondeo almaktan vazgeçtim. Ledli bir Mondeo arıyordum, Otosan sağolsun Led farkı Titanium donanımda dahi opsiyon olarak sunduğu için piyasada Led farlı araba yok denecek kadar azdı. Ben de Halojen farlı bir araba almak istemedim. Bu led işi ilerlediyse aslında Halojen bile olsa arabada mercek var, alıp takabilirdim demek ki, adaptif özellikleri olmazdı tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bunu at gözlüğü ile bakanlara anlatamazsın şefim. Hepsini Çin malı led ile aynı sanıyorlar. Orijinal led farlı civic- leon da göz alıyor ona bakarsak.

• Beyaz ışık orjinal de olsa rahatsız ediyor. Gece kalabalık yollarda, hele de gözlerim yorulduysa kafayı kaldıramıyorum. Sağ çizgiyi takip ederek sürüyorum...
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Elbette adaptifler olmaz ama hele de mercekli halojense hiç düşünmeyin. Csp led teknolojisine sahip ledlerden edinin müthiş aydınlatma performansları var.
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Şimdi Halojen de olsa ampul sağdan trafikli ülkelerde far tasları sağ tarafı daha yüksekten aydınlatsın diye sağa açılı üretilir resimdeki gibi. İnsanlar dediğiniz gibi artık farı bi statü olarak görüp hıncını almak için selektör yapıyor resmen far ayarlı da olsa dönüşlerde kasislerde göz alır buna yapacak bişe yok. Farda Çakma Led Xenon Yasaklanmalı !!!

• Bende rahatsız oluyorum fakat bende takıcam led, hiç kusura bakmayın ama geceleri halojen farlarla bir bok göremiyorum birde karşıdan gelen araçların yüzde doksanı led farlı zenonlu felan olunca iyice kör oluyorum.Benim arabanın halojen farları o kadar kötü ki 5 metre önümde çukur olsa bile gözükmüyor allah korusun kaza bile yaptırır adama.Mecburiyetden taktırıcam ama ayar mayar yapıp bir şekilde karşıdakinin gözünü daha az alacak şekilde kullanmayı düşünüyorum.

• Mercekli farı olmayan xenon yada led xenon takan araçları çekicen sağa yazıcan yüklü bir ceza göndericen 1 haftaya kimsede kalmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweetHome -- 27 Eylül 2020; 0:25:17 >
  • Gider 150 200 tl ye çin işi alırsan kör edersin milleti.. benim gibi osram chipli alırsan bayılırsın 1000 tl.. ama orjinal ledli arabadan bile iyi gösterir ve asla göz almaz.. eğer led yasaklanırsa devletten alırım o parayı..
    Gitsinler apaçilerin 5 para etmez ledlerini söksünler
    Osramı elletmem.
    Bu arada csp led de göz alır. Chip teknolojisi çok önemli. Şu anda osram bu işi iyi yapıyor.
    Polo mk6 kasa halojenler rezalet. Karanlıkta bir b.k göremezsiniz. Led ten başka çare yok.
    Ama dediğim gibi sağlam bir yerde yaptırın. Levent led merkezini öneririm. Biraz para gömülürsünüz ama piyasadaki en iyi lede sahip olursunuz. Birde kufur yemezsiniz..
    Su anda kufur yemeceginiz bir uzun kisa set 700-1000 tl arasi degisir..

O yuzden konuyu acan arkadas.. bu isi pro yapan insanlari apacilerden ayirsin bi zahmet..
    Benim ledler bu sekilde 15k lumen osram chip.. 13k csp uzunlar
    Farda Çakma Led Xenon Yasaklanmalı !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 27 Eylül 2020; 0:57:29 >

• alper5398 kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde bisikletle giderken park ettiği yerden cıkan bir SUV'un farları gözlerime aşırı fazla geldi. Bisiklette otomobil koltuğundan daha yüksek pozisyonda olmama ragmen direkt geliyordu. İçimden tepki - küfür arası birşeyler geçti. Bisikletle yaklaştığımda araca dikkat ettim yerden baya yüksek (ama Range Rover gibi pahalı olmayan, ucuz Kore malı gibi) olduğunu ve farların da kaputun en üstünde bi yere konumlandığını gördüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün yine biriyle tartıştık herif ne taktıysa arkamda sanki projektör geliyor biz tartışırken yaradanın adaleti biR tane trafik polisi çıktı geldi dedim onada bak kardeşim adam kaza yaptırıcakdı nerdeyse ben hala körüm dedim olay arabayı trafikten men etmeye kadar gitti trafik cezayı döşerken sen gidebilirsin dedi
  • pbmax P kullanıcısına yanıt
    Photon ve phılıps i dahil etmeli diye düşünüyorum.

• cezalar caydırıcı değil. bir diğer konu sis farları açık gezen mallara ne demeli...
  • Bu iş beni ciddi derecede rahatsız ediyor. Karşıdan gelirse direkt uzun ve biraz üstüne kırıyorum. Arkadan yaklaşırsa önce biraz hızlanıyorum ardından belirli bir mesafede duracak kadar yavaşlıyorum. O da geçiyor. Arkasından uzunla devam. Birini hafta sonu 30 dk boyunca çok ciddi rahatsız ettim. Işıklarda gözünün içine bakıyorum bir saniye bile kafasını çevirmedi. O kadar abartmış ki o da biliyor herkesi rahatsız ettiğini.
    O tren kaçtı maalesef, şuan Bi-xenon farlı bir araca biniyoum ama adaptifi yok maalesef. Başka bir bahara artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.