Arabam daha çok yeni.Otoyıkamada yıkatmam kendim yıkarım.Sözde farlara koruyucu krem sürüyordum ama bugun farkettim ki araç farında kılcal düzgün birbirine paralel çizikler var sizce neden olmuş olabilir?
senide arabanın en önüne montaj etsek, tüm dış etkenlere araç giderken sende maruz kalsan sende çizilirsin hocam olur o kadar takma kafana.. kılcal çizik nedir ki sanli..
quote:
Orijinalden alıntı: poyraz5561
senide arabanın en önüne montaj etsek, tüm dış etkenlere araç giderken sende maruz kalsan sende çizilirsin hocam olur o kadar takma kafana.. kılcal çizik nedir ki sanli..
dikkat etmeme rağmen çoktu o yüzden dikkatimi çekti ama sorunu buldum sonunda.Kullandığım meguiaris far parlaklık koruyucuyu iyi silmemişim uygulama sonrası kurumuş kalmış :)
quote:
Orijinalden alıntı: poyraz5561
+1 takma kafana bunları . ..
Bence de takma. Demek ki kaportada çizik olsa intihar edicen. Bende kafaya takardım saldım çayıra Çok çizik olursa pasta cila yaparsın plastikler için olanların ilacından olan. Yoksa kılcal çizik için o kadar uğraşılmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme