arkadaşlar çok saçma bi konu ama yardıma ihtiyaçım war... fare den clıck die bir ses gelıo ama pc nın içindekı hoparlor değil resmen spekar den gelıo onu nası çözebilirim we bi sorun daa resim formatındakı dosyaları açmıo her yolh denedım ama olmadı ama lütfen çaylaklar HMN FORMAT at demesınler illa bii yolu wardır biraz hızlı cwp atarsanız ii olur
Böyle bi yazı yazmışsın Hiç birşey anlaşılmıyor.. birazdaha acık yazarsann..ve sorunlarını tek tek yazarsan.. bi cevaplayan olur,,aksi haldee çokkkk beklersinn...
hmn konuyu anlatıyorum ..... bnm bu faremın sorunu mesela masaüstündeki bi şarkıyı sürükleerek winamp a atarsın ya onu yapmıo yani bir yerden bir şei sürükleyemıosn...
sonra kı sorun ... fare de sol tuşa bastıgımda hapörlör den clıck die bir ses gelıo bu sorunları nası düzeltebılırım
arkadaşlar format at demeden once bıras düşünün biii de beklıorum cewaplarınızı.....
Hoparlörü kapat
quote:
Orjinalden alıntı: TeoM@n
Hoparlörü kapat
bence yeni bi mouse al
quote:
Orjinalden alıntı: by_feat
hmn konuyu anlatıyorum ..... bnm bu faremın sorunu mesela masaüstündeki bi şarkıyı sürükleerek winamp a atarsın ya onu yapmıo yani bir yerden bir şei sürükleyemıosn...
sonra kı sorun ... fare de sol tuşa bastıgımda hapörlör den clıck die bir ses gelıo bu sorunları nası düzeltebılırım
arkadaşlar format at demeden once bıras düşünün biii de beklıorum cewaplarınızı.....
arkadaşım.. Güzel Türkçemizi güzel kullansan daha çok yardımcı olacak birilerini bulacağından eminim..
Fareyi değiştir sök tak belki düzelir büyük ihtimal farende sorun var.
Başlat - Tüm Programlar - Donatılar - Sistem Araçları - Sistem Geri Yükleme
kardeş o ses o kadar rahatsız ediyormu senide sorun olarak yazmışsı
quote:
Orjinalden alıntı: myth1907
Ediyoki YAzmış dimi
quote:
Orjinalden alıntı: burock010
quote:
Orjinalden alıntı: myth1907
Ediyoki YAzmış dimi
burock kardeş okulda hatırlatta ii bi pozisyon alalım
Ne bu forum ya!Kendimi bir an Gereksizler Topik'inde sandım.
Arkdaşım farende sorun olduğu açık.Başka bir fare tak bakalım normal çalışcak mı?Normal çalışırsa fare alırsın yeni bir tane.Ya da mevcut olanı baktırırsın.
aarkadaşar çok saolun eger geçtiğimiz 2 gün bakabilseydım foruma bo konunun çözüldüğünü yazıcaktım ama sorunlarım oldgu için giremedım bu konu kapanmiştir (hallettım)çok teşşekkur ederım hepinize we dalga geçenlere bile
quote:
Orjinalden alıntı: smyrnali_35
quote:
Orjinalden alıntı: TeoM@n
Hoparlörü kapat
bence yeni bi mouse al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme