Şimdi Ara

fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum, benim şöyle bir sıkıntım var umarım yanlış yerde sormuyorumdur.Forumda arattım ama uygun bir cevap bulamadım.Siz passat sahiplerine sorum şudur 2000 model 1.8 comfortline ile 1.8 vede 1.8T bu üç model arasındaki fark nedir.Çok önemlimidir. Birde 2000 model 1.8 comfortline ilk elden passat 140.000 de değişensiz iki parça boyalı araç parlement mavisi ederi ne kadardır.Sizlerin yorumlarına göre karar vereceğim ve bu cumartesi arabayı nasipse alacağım yada almayacağım.Hepinize şimdiden ayrı ayrı teşekkür ederim.

Nasip olursa ilk arabam olacak görüşlerinizi bekliyorum.

• 1.8 daha güçsüzdür. üç değil iki modelden bahsediyorsunuz. T ve T olmayan. O yaşta bence fark var saymamak lazım. bahsedilen araca ben 18-22 bin veririm ama piyasasını bilmiyorum. Temizliğine gidişine masrafsızlığına muayenesine servisine servis kaydına baglı. Alacak olsam T veya T değile bakmak yerine temiz araca bakarım. T şüphesiz sürüş keyfi olarak sizi tatmin edecektir ama turbo demek uzun vadede arıza demektir. O da 1000 lira felandır.
  • hım comfortline denildi bana servis bakımlı ilk elden benzinli manuel t değil denildi araçta değişen yok 140.000 deiki parça biri tamponda boya varmış.vw servisinde yapılmış en son aralık ayında geçen yılın 2000tl lik masraf yapılmış trigeri balataları değişmiş 18,000tl ye alabileceğimiz söylendi sizce rakam nasıl.
  • rakam normal bı rakam bıraz arastır fakat arac guzel bu arada 1.8t ile 1.8 arasında kı fark turbo farkıdır 1.8 t 150 beygır dıgerı 135
  • Turbosuzu 125 hp ve torku daha az
  • Kesinlkle 1.8t on numara arac lakin kmsi yuksek araclarda ise ariza cikarabilme ihtimali cok yuksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.