Şimdi Ara

FARKI NEDİR???? ( techraven SANA ÖZEL SORU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 47LW5590 - 47LW5500 ARASINDAKİ FARK NEDİR.

techraven SENDE LG VAR SANIRIM İZLENİMLERİN NEDİR BEN BUNU VEYA PHİLİPS DÜŞÜNÜYORUM SEN NEDERSİN LG NİN GÖRÜTÜSÜNÜ BEĞENMEYENLER VAR.

3D SİNDE VEYA BAŞKA İŞLEMLERDE LG TELEVİZYONU BEĞENİYORMUSUN YOKSA SEN BAŞKASINI MI ALSAYDIM DİYORSUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglenesti -- 27 Şubat 2012; 1:31:08 >

• Eyvallah.
    LW5590 LG TR garantili değil, burda yan ithalatçılarda bulabilirsin ancak. Sanırım PVR özelliğinin kendinden aktif edilmiş olanı şeklinde lanse ediliyor 5590 modeli.
    Ben memnunum cihazdan, Philips 7xxx de alabilirsin. LW5590 alan var ana konuda oraya sorarsan daha iyi olur.
  • lg 47lw5500 alayım diyorum philips 47'' olunca çok pahalı oluyor.değermi okadara bilmiyorum.
  • Ne kadar daha pahalı oluyor? LW ile 7xxx arası yüksek fiyat farkına değecek bir farklılık yok iki taraf için de.
  • en az 400-500 tl fark oluyor. 47'' de
  • KDV kadar fark var, bence o farka değecek bir olay yok. Yine de kendin gidip gör tabii
  • Edit :S yanlıs yere yazdım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.TRabZonLu™ -- 29 Şubat 2012; 14:06:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kadar çok şey dönüyor ki ortada insan ne alacağını şaşırıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.