< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Farkındalık
-
-
Legolas la beraber oyun yapın
O cto
Sen de CEO olursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
milyarder olmanı öneririm
-
أدركت أن العمل بأجر لن يرضيني. لهذا السبب، سأركز بالتأكيد على نوع العمل الريادي. أفكر في تعلم الاقتصاد الجزئي والبرمجة. أهدف إلى تطوير ألعاب الهاتف المحمول وتطبيقات الهاتف المحمول المختلفة. بعد 10 سنوات من الآن، أريد أن أصبح مليونيرًا بالدولار، وليس عبدًا من ذوي الياقات البيضاء
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne anlatıyon dayı 2. mezunda sıralama gelmiş 180k hala girişim zart zurt diyorsun, sanayi girsen daha kolay
-
bu lise 1'den beri ilk 100'e gireceğim diyor.
max 150k olursun diyorum en başından beri, onu bile yapamadı.
-
sanayi girip milyoner olma ihtimali > mobil oyun girişim zart zurt
laf olsun diye demiyorum hakikatten öyle, motor şanzıman ustası falan olsa olabilir belki.
-
onu da olabileceğini düşünmüyorum. en iyi ihtimalle mcdonalds'a girer.
-
midyeci aç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bana fen bilgisi öğretmeni demistin. Simdi doktor olacagım ihtiyar.
-
nerede dedim?
-
hocam bir şeyinizi söyleyin ben de kariyerinizi söyleyeyim başlığı açmıştınız. Bende '' Bölüm seçmek için sıralamamı bekliyorum '' demiştim. Sizde '' fen bilgisi öğretmenliği '' yazmıştınız.. dalgasına yazıyorum bu arada seviyorum sizi yanlış anlamayın
-
-
Microeconomide ne anlatılıyo en ufak bi fikrin var mı yoksa micro küçükse econ’a giriştir kesin burdan başlamak lazım diye mi düşündün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X