Şimdi Ara

farklı bi arayış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim hdd nin c: sürücüsünü be yaptıysam artık kaybettim... gözükmüyo yani başka bi pc takıyorum yine gözükmüyo.... bazı programlar falan varmış diyolar... o c:yi geri getirecek içindeki bilgileri kaybetmeden sizce varmı böyle bişi

• Formatlarsan görünür
  • Bravo yani formatlarsan görüneceği hiç aklına gelmemişti arkadaşın. Laf olsun diye cevap vermeyin. İnsanlar burada karşılaştıkları sorunlara çözüm arıyorlar. Bazı profesörlerde onlara hemen format atma gibi dahiyane (!) bir çözüm öneriyorlar.

Soru: msn bağlanmıyor
    Cevap: Format atmayı dene

Soru: İe ana sayfası değişti
    Çözüm: Format at

Soru: falanfilan.com a bağlanamıyorum
    Çözüm: format at

Yani bu çözüm bu soruları soran insanların aklına gelmedi mi de bu forumda yanıt arıyorlar.

Edit:@t_yilmaz983, Bu ayki chip dergisinde Disk Director isimli bir yazılımla bu tür durumlarda veri kurtarılabileceği ve harddiskin yeniden yönetilebileceği yazılıyordu, bir dene istersen.www.acronis.com adresinde bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 30 Temmuz 2006; 1:39:48 >

• Ben sadece fikrimi söyledim,arkadaşın aklına gelip gelmediğini bilecek yeteneklerim yok,galiba sende bu tür şeyler varki bas bas bağrıyorsun.Bir sürücü 2 pc de görülmüyorsa ilk akla gelen şey format ki arkadaşın bilgisayar bilgisini bilmiyorum,sen biliyorsun herhalde.Arkadaşın aklına veri kurtarma programı kullanmak gelmişmi gelmemişmi bilmiyorum,sen söylediğine gelmemiş onuda biliyorsundur.Her neyse senin gibi insanları edepli olmaya davet ediyorum.Burada kimse yazı yazmadan önce sana soracak değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAR@N

Bravo yani formatlarsan görüneceği hiç aklına gelmemişti arkadaşın. Laf olsun diye cevap vermeyin. İnsanlar burada karşılaştıkları sorunlara çözüm arıyorlar. Bazı profesörlerde onlara hemen format atma gibi dahiyane (!) bir çözüm öneriyorlar.

Soru: msn bağlanmıyor
    Cevap: Format atmayı dene

Soru: İe ana sayfası değişti
    Çözüm: Format at

Soru: falanfilan.com a bağlanamıyorum
    Çözüm: format at

Yani bu çözüm bu soruları soran insanların aklına gelmedi mi de bu forumda yanıt arıyorlar.

Edit:@t_yilmaz983, Bu ayki chip dergisinde Disk Director isimli bir yazılımla bu tür durumlarda veri kurtarılabileceği ve harddiskin yeniden yönetilebileceği yazılıyordu, bir dene istersen.www.acronis.com adresinde bulabilirsin.

İsteyen istediğini kurallar çerçevesinde yazmakta serbest,bu kadar köpürmene gerek yok.Kaldıki arkadaş doğruyu söylemiş.En basitinden al bir fllopy disketi,disket sürücüne formatsız tak.Görebilecekmisin acaba o disketi.Bahsettiğin program silinmiş bir veriyi ,yada formatlanmış bir sürücüden veri kurtarır.Yani öncelikle PC sürücüyü görmeli.PC nin görmediği bir sürücüden nasıl veri kurtarır onu anlamadım..Ben senin arkadaşa yaptığın gibi saygısızlık yapmıyacağım.Ama önce iğneyi kendine sonra çuvaldızı başkasına batırmayı öğren bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdexos -- 30 Temmuz 2006; 3:23:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.