Şimdi Ara

Farklı Bir Oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet.3GB RAM ve 1GB EKRAN KARTI var.Klasikleşmiş GTA COD FİFA gibi serilerden artık sıkıldım.Farklı bir oyun arıyorum.L.A Noire mesela bambaşka bir tarzdı.Bunun gibi güzel ama alışagelmişin dışında bir tarzda bildiğiniz oyunlar varsa yazın lütfen.

• Ben bu ara şu oyunu almayı düşünüyorum hikayesi çok çok iyi diyolar steamde 15 dolar olmasa alıcam 15 dolar biraz fazla diyolar bu oyun için ama hep olumlu yorumlar. Tarzıda hoşuma gidiyo bak bi istersen : Brothers - The Tale of Two Sons
  • TheBrain kullanıcısına yanıt
    Hikayesi güzelmiş.Türkçe yamasını araştıracağım şimdi.Eğer TR yama bulabilirsem indiririm torrentten.15 dolar biraz fazla gerçekten.15 TL olsa satın alınabilir belki.Oyun şirketleri de haklı para kazanmak zorundalar da işte haftada 1 yeni oyun almak da pahalıya geliyor.
  • O oyunda diyalog olmadığı için çevirisi yok. Mirror's Edge denedin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR.Oyun

Hikayesi güzelmiş.Türkçe yamasını araştıracağım şimdi.Eğer TR yama bulabilirsem indiririm torrentten.15 dolar biraz fazla gerçekten.15 TL olsa satın alınabilir belki.Oyun şirketleri de haklı para kazanmak zorundalar da işte haftada 1 yeni oyun almak da pahalıya geliyor.

indirimlerde 3-4 dolara düşmüştü zaten.İkinci el forumundan bir arkadaş 10 tl ye satıyor:http://forum.donanimhaber.com/m_86850294/tm.htm başka satanlarda vardır belki bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

O oyunda diyalog olmadığı için çevirisi yok. Mirror's Edge denedin mi?

Tarzını sevdim ancak grafiklerini tam anlayamadım google görsellerden.Grafikleri nasıl oyunun?
  • SAİNT ROW third , mirrors edge , mercenaries aklıma bu kadar geldi
  • Arkadaşların dediği gibi mirror's edge de iyi ben nuveemden 4 tl almıştım geçenlerde hesapta başka oyunlar olmasaydı verirdim oynardın, ama ucuzsa hala al bence çok akıcı oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR.Oyun

quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

O oyunda diyalog olmadığı için çevirisi yok. Mirror's Edge denedin mi?

Tarzını sevdim ancak grafiklerini tam anlayamadım google görsellerden.Grafikleri nasıl oyunun?

Grafikleri oynanabilir, gayet iyi seviyede ancak renk paleti geniş değil.
  • Dishonored, Thief 4, stealth-action türünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

Dishonored, Thief 4, stealth-action türünde.

Güzel ve ilginçler ikisi de birbirine benziyor sanırım.Öncelikle sistemim kaldırırmı acaba?Bu konuda şüpheye düştüm.İkincisi de eğer kaldırırsa sen hangisini oynamamı önerirsin?
  • watch dogs
  • Mafia 1-2
  • Skyrim,Dishonored,Shank 2,Trine,Rust,Unturned,Team fortress 2,The mighty quest for epic loot,DayZ,arma,Sniper elite 2,3, Payday 2,borderland2, saints row aklıma gelenler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

watch dogs

-Can you run it- ekran kartımı beğenmedi.Kabul etseydi indiricektim tam aradığım tarzda bir oyundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlg_

Mafia 1-2

Deneyeceğim.Saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.