Şimdi Ara

Farklı bir yatırım.. Twitter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bir şey düşünüyorum ve sizinle paylaşmak,fikirlerinizi almak istedim

Düşündüğüm şey bir Twitter hesabı. Bu hesabı farklı kılan ise kişisel ve sektörel vs reklamların olması. Biraz daha açmak gerekirse

Twitter, sosyal ağın bir numaralı sitesi. Ülkemizde de geçen yıla oranla %20 bir artış olmuş kullanım ile ilgili. 200.000-500.000 takipçili bir account ortalama 1 tweet 50-1000 arası rt alıyor, ve bu da o tweetin birçok insanın görmesini sağlıyor.

Düşünceme gelirsem yine böyle bir hesapta 1 tweet-1 reklam düşüncesiyle bu işe girmek istiyorum. Yani ilk olarak hesabın popularitesini arttıracağız hoş,komik,faydalı tweetlerle sonrasında özel olarak reklam bulacağız.

60.000 takipçili bir arkadaşımın hesabına biri 100 tl ye beni ff yapar mısın diye sormuştu örnek vermek gerekirse :))

Yorumlarınızı ve sorularınız varsa iletirseniz sevinirim

• twitterdaki fenomenlerin çoğu zaten yapıyor bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, ciddi olarak bunu yapan yok. Olsabile başarısız olmuşlar demekki :)
  • r10a girde gozun acılsın senın fıkrını adamlar yıllardır yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream3rn

r10a girde gozun acılsın senın fıkrını adamlar yıllardır yapıyor

bilio_muydunuz saptroloji vs gibi hesap olarak reklam yapacağız :) Yani reklam hesabı olmayacak. Kisisel ve sektörel prestij sağlar çok dikkat çekeceğine inanıyorum :)
  • ağır mağara.
  • Bravo kardeş mükemmel bir fikir. bunca insanın aklına nasıl gelmemiş bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • demişsin ki "200.000-500.000 takipçili bir account ortalama 1 tweet 50-1000 arası rt alıyor" fenomen denen adamların ya da çok ünlülerin tweeti böyle yüksek sayıda rt alıyor, doğru ama takipçi satın almış adamın tweeti ancak ve ancak retweet desteği de alıyosa böyle yüksek rt alır ki bu da herhangi bi sonuç ya da etki doğurmaz.reklam tweetini attıracak adam da bilinen adamlara yaptırır bu işi.sen ya takipçi satın alacaksın ya da kendin o kadar çok takipçi çekeceksin ki bu ne kadar mümkün bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

demişsin ki "200.000-500.000 takipçili bir account ortalama 1 tweet 50-1000 arası rt alıyor" fenomen denen adamların ya da çok ünlülerin tweeti böyle yüksek sayıda rt alıyor, doğru ama takipçi satın almış adamın tweeti ancak ve ancak retweet desteği de alıyosa böyle yüksek rt alır ki bu da herhangi bi sonuç ya da etki doğurmaz.reklam tweetini attıracak adam da bilinen adamlara yaptırır bu işi.sen ya takipçi satın alacaksın ya da kendin o kadar çok takipçi çekeceksin ki bu ne kadar mümkün bilemiyorum.

Teşekkür ederim de birçok şeyi planladım bunlar da dahil :)
  • oto rt olayını biri yapamadı ya yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

oto rt olayını biri yapamadı ya yazıklar olsun.

Sorunun varsa yardım edebilirim
  • Çok geç kalmışsın sen atı alan üsküdarı geçti.
  • bu zaten bayadır yapılıyor dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.