Şimdi Ara

farklı odalardan paralel bağlantı adsl sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni evimde paralel telefon bağlantıları var. sadece telefonun bağlı olduğu bir oda var, başka bir odadan ise adsl için çıkış alıorum ve splitter taktım telefon ve modemi bu hata bağladım. yani iki ayrı odadan hat alıorum ve birine sadece telefon diğerine ise splitter yardımıyla hem telefon hemde modemi bağlıyorum. ama telefonu her kullanışımda internet gidiyor.
    sağlıklı bir paralel bağlantı kurmak için (hem sadece telefon hemde telefon+modem) ne yapmak gerekiyor.

• eve giren hatti once spliter'a tak ordan modeme direk hat ver. paralel telefonalari spliter in telefon girisinden al, ikisinide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 9 Temmuz 2007; 0:49:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkaura

eve giren hatti once spliter'a tak ordan modeme direk hat ver. paralel telefonalari spliter in telefon girisinden al, ikisinide.

Doğrusu yukarıdaki gibi yapmaktır; ancak telefon hattının daire içi dağıtımı ankastre ise bunu tam olarak yapamayabilirsiniz. Bu durumda, modem+1 telefonun bulunduğu odada priz çıkışına splitter koyunuz (ki galiba bunu yapmışssınız...), bunun da çıkışlarını gerektiği gibi modeme ve telefona irtibatlayınız. Diğer odada (yani sadece bir 2. telefon alıcısının olduğu oda) ise telefon prizine yeni bir splitter alınız. Bu splitterin girişini telefon prizine bağlayınız ve TEL(PHONE) çıkışını da telefon cihazına bağlayınız. ADSL(MODEM) çıkışı boşta kalacaktır. Bunu yaparsanız probleminiz çözümlenecektir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.