Şimdi Ara

farkli petrol istasyonlarindan;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakitimi total den aliyorum farkli petrollerden aldigim zaman daha fazla yakit harciyor aracim sizde de öyle mi, arabam toyota dizel.,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence aracın alışması ile alakalı olabilir.En iyisi markanın önerdiği firmadan önerdiği yakıtı almaktır bence.

• Shell nitro+ aliyoruz biz. Babam hep total alir onlar tartisirim hep alma traktor gibi calisiyor araba diye ama daha uzun gidiyor allah var :D yinede shell daha sessiz ve performansli varsin biraz az gitsin total mazotunun sesi resmen basimi agritiyor.

Not: araba 2012 corolla dizel elegant otomatik 35 bin km de

• ben de türkiye petrollerinden alırken 100 km şehir dışı ortalamam 7 iken petrol ofisinden alınca 6'ya düştü.iki yolculukta da sakin kullandım ve hava koşulları birbirine yakındı.arabam benzinli.
    şimdi opetten alacağım sonra shellden.hepsini sırayla deneyeceğim bunun sebebi nedir bilen var mı
  • Olabilir,ben arabanin kitapcigina bakayim. Yakitimi herzamanki yerden aldigimda 2 km de km duserken farkli yerden aldigimda 400 m de dusuyor (Yol bilgisayarindan takip ediyorum)

• astra j 1.3 e opet aldım araba bariz sevmedi en iyi yakıt totalde bence shell de iyi ama içiyor araba resmen
  • Total her yerde yok. Bulunduğum ilçe küçük ve po var sadece. Şehre gittiğimde total alıyorum ve aracın menzili 50-100 km kadar artıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uni den donunce enerjinin kalmamasi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.