< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civitas Terrana -- 25 Aralık 2018; 11:14:55 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civitas Terrana -- 25 Aralık 2018; 11:14:55 > |
Arkadaş yanlış birşey söylememiş ki? Neden celallendin?
Türk varacağı yere 12 saatte gidiyor. İtalyan varacağı yere 24 saatte gidiyor. Havayolları uçak biletlerini fiyatlarken direkt uçuşları genellikle daha pahalı fiyatlamaya çalışıyor. Zira bu biletler potansiyel business bilet olarak görülüyor. İş için seyahat edenler genellikle aktarmalı uçuşlardan kaçıyor. Doğal olarak bu biletler potansiyel alıcı düşünülerek daha pahalı fiyatlanıyor. Doğal olarak bazı şehirleri önemli hub olarak kullanan havayolları bu mantık nedeniyle bu hublardan aktarma yaparken bilet fiyatlarında bu tür dengesizlikler yaşanabiliyor. İtalyanin biletinin tabiki ucuz olması gerekiyor. Türk biniyor iniyor. İtalyan biniyor, iniyor, biniyor, iniyor. Hava alanında 10 saat bekliyor.. |
Havacilik sektorunde calisan biri olarak bu kadar cahil olman ezilmenden dolayi psikolojik bir yikim olarak goruyrm sende haklisin :) HER ZAMAN AKTARMALİ ucuslar daha uygundur HAVACİLİK sektoru İRKA bakmaz bunuda anla . Gidecegin yere YOLUN uzuyor ise ucret duser. GEZİ yapan dunyayi gezen arkadaslari takip et bak onlara sor :) Sorgula guzel birşey tabi FAKAT olayi iyice arastir burda kendini rezil ediyorsun. :) Bu soyle mantik turkiye icin konusyorum antalya diyarbakir ucaginda gecikme olunca adamlar biz KURDUZ diye yapiyoruz diyip İSTANBUL ucagi neden gecikmiyor kiyaslamasina benziyor :) İrkcilik iyi birsey degil ve asla irka bakmaz havacilik . Bunlari dunya uzerinde surekli denetleyen iata kurumu var ve cok fena cezalar yaziyorlar . Bu iata da tamamiyle yabancidir . At bu ekran goruntulerini iataya sikayet et :) ve cevabi kendin gor .
|
Başkenti São Paulo'dan sonrasını okumadım.
|
bu kadarını ilk defa görüyorum. cahil ile munakaşa etmek gereksiz. Ama en büyük korkum cahil ile değil cahil olduğunu bilmeyen kara cahillerle münakaşa etmek.
hayatta başarılar dilerim sana. umarım ömründe bir kere uçağa binersin. :) |
Ben sik sik Istanbul-Toronto arasi ucuyorum. Istanbul-Toronto eskiden(max 2 yil once) 2 yonlu 2500 gibi komik bir rakama alinirken simdi TEK YON 4500-6000TL arasi. Ama Atina-Istanbul-Toronto alirsaniz tek yon 1500-2000TL gibi bir fiyat. Yani bilmesek inanacagiz usttekilere. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 25 Aralık 2018; 3:43:16 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3_SpiRitLEsS -- 25 Aralık 2018; 8:0:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|