Bildirim
Farklı şarj aleti kullanımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel -
Bir zararı olmaz ama gereğinden fazla elektrik akımı pilin ömrünü kısaltacaktır. -
Gereğinden fazla akımı telefona verirseniz telefon bozulur zaten. Telefonda akım koruma devresi var bir akım olarak bir sorun olmayacaktır -
Ben 2.4A çıkışlı iPad adaptörüyle şarj ediyorum. Bu telefonun alacağı maksimum miktarın iki katı. Ama Apple sitesinde uyumlu gösteriyor. Gereğinden fazla akımla şarj edilirse sadece pil ömrü kısalır. Elimdeki Nokia 808’i iPad adaptörüyle şarj etmek istedim telefon şarj olmuyordu. Gereğinden fazla akım geldiği için akım koruma devresi şarj olmasını engelledi. -
Telefonun alacağı maksimum miktar o 1A değil ki? Sen 5A (öyle birşey yok ama olduğunu varsay) adaptörle de kullansan telefon 2A alacak. -
Anladım o zaman yine de en yakın zamanda orijinal şarj aletini sipariş edeyim üşengeçliğimden gidip alasım gelmiyordu. Herkese yanıtlar için teşekkür ederim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone batarya değişimi sonrası pil sağlığı görünmüyor
- icloud eşzamanlama nedir
- apple değişim belgesi
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- iphone hafıza yükseltme zararları
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X