Şimdi Ara

Farklı şarj aleti kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 6 plus telefonum var xiaomi telefonumun şarj aletiyle şarj etsem sıkıntı yaratır mı? Şarj aleti 2 amperlik. Bildiğim kadarıyla iphone 1 amperlik.

• Güncel
  • Bir zararı olmaz ama gereğinden fazla elektrik akımı pilin ömrünü kısaltacaktır.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Gereğinden fazla akımı telefona verirseniz telefon bozulur zaten. Telefonda akım koruma devresi var bir akım olarak bir sorun olmayacaktır
  • Ben 2.4A çıkışlı iPad adaptörüyle şarj ediyorum. Bu telefonun alacağı maksimum miktarın iki katı. Ama Apple sitesinde uyumlu gösteriyor. Gereğinden fazla akımla şarj edilirse sadece pil ömrü kısalır. Elimdeki Nokia 808’i iPad adaptörüyle şarj etmek istedim telefon şarj olmuyordu. Gereğinden fazla akım geldiği için akım koruma devresi şarj olmasını engelledi.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Telefonun alacağı maksimum miktar o 1A değil ki? Sen 5A (öyle birşey yok ama olduğunu varsay) adaptörle de kullansan telefon 2A alacak.
  • Anladım o zaman yine de en yakın zamanda orijinal şarj aletini sipariş edeyim üşengeçliğimden gidip alasım gelmiyordu. Herkese yanıtlar için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.