Şimdi Ara

Farklı Şarj Cihazi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar GM Discovery aldim.Şarj ettikten sonra kendi şarj kablosunu zorla çikarabildim :) Evdeki lumia 820 şarj aletini kullanayim diyorum oldu ve de şarj edebiliyor.
    Nokia şarj: input:100-240v 50-60 hz 0.20A output: DC 5v 1.3A
    Gmd şarj aleti:input :240v 50-60 hz 0.15A output : 5.0 v 1.0A.
    Özellikleri boyle sorun olurmuş acaba.Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bu zaman kadar hiç o bilgilere bakmadan sarj cihazı kullandım diğer telefonlarımda. gmd'yi de 1.5 gün oldu alalı. 2A çıkışlı bir adaptörle kullanıyorum şimdi baktım adaptöre. orjinal sarj aletinden 2 kat fazla akım veren kullanıyormuşum meğer ama sorun olacağını sanmıyorum. düşük akımlar çünkü
  • Bende nokia şarj aletini kullanacam gibi discoverynin yanında gelen cihaz çok kalitesiz :)
  • Yanında verdikleri şarj cihazı demek adi,o yüzden soket bozulma oranı daha yüksek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Yanında verdikleri şarj cihazı demek adi,o yüzden soket bozulma oranı daha yüksek olur.

sarj cihazı değil usb kablosu adi. telefona giren jakı çok sert. çıkartırken zor çıkıyor dolayısıyla soketi de çok çekiyor soket bir sürü sonra yerinden oynuyor
  • O kabloyla sakın kullanmayın arkadaşlar ben taktım ve zor çıkartabildim alacak olanlar mümkünse hiç takmadan yeni bir kablo alsınlar onunla şarj etsiler :)
  • Aldığım günden beri 2 defa kullandım.Oda bilgisayara bağlamak için.Çıkarırken çok zorlanıyor.Şarj için samsung kulaklığımın şarj cihazını kullanıyorum.Sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o usb yüzünden benim giriş bozuldu sakın kullanmayın gidin yeni şarj aleti alın veya zorlamayacak bi şarj aleti kullanın girişi çok hassas biraz zorlayınca bozuluyo ve masraf heralde 50 tl civarında oluyo telefon harika ama biraz adi maldan yapılmış
  • orjinali ile aynı değerlere sahip gio şarj aletini kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ne soket ne başka bir şey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.