Bildirim
Farm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
en son editlemişin ya hocam bizi ne hale soktular fazla uğraşma gene birkaç gereksiz adam açığını bulur hatta niye öldün diye soran bile çıkar :)Bu arada benim bu yorumada birşey söylerler.
Edit:Farmın iyi yabancı sitelerde büyük ihtimal yazıyordur ingilizce biliyorsan bakabilin nasıl daha çk farm kasabileceiğine bakmak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 17 Mayıs 2013; 15:25:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Uykusuz1905
en son editlemişin ya hocam bizi ne hale soktular fazla uğraşma gene birkaç gereksiz adam açığını bulur hatta niye öldün diye soran bile çıkar :)
vallahi ya son anda kurtardım yoksa taş yağmuru geliyordu az kalsın -
quote:
Orijinalden alıntı: BestKhaZixEver
quote:
en son editlemişin ya hocam bizi ne hale soktular fazla uğraşma gene birkaç gereksiz adam açığını bulur hatta niye öldün diye soran bile çıkar :)
vallahi ya son anda kurtardım yoksa taş yağmuru geliyordu az kalsın
mesela bugün brand nasıldır yazacaktım yanlışlıkla branda yazdım konu gitti gelen geçen taş bombasına tuttu
-
140 yeterlidir dostum . 160 170 e kadar yolu var . Eğer tflere de katılıyorsan 140 yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 17 Mayıs 2013; 15:28:59 > -
+Farm yapmak için skill kullanmaktan çekinme.
+Arkadaki minionlar ile mesafeni kaybetme
+Asla sieger minionları kaçırma (50 gold veriyorlar op)
+Skilleri dodgelamaya çalış. Lane'de ne kadar uzun kalırsan o kadar çok farm yaparsın. Gelecek 1 hasardan bile kaç.
+Gereksiz tradelere girme
+Diğer lanelerin farmını almak için ulti at doldukça. Zaten 60s falan tutmanın anlamı pek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 17 Mayıs 2013; 15:28:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fulctrum
+Skilleri dodgelamaya çalış. Lane'de ne kadar uzun kalırsan o kadar çok farm yaparsın. Gelecek 1 hasardan bile kaç.
+Diğer lanelerin farmını almak için ulti at doldukça. Zaten 60s falan tutmanın anlamı pek yok
Teşekkürler , diğer cevaplar içinde teşekkürler hepsini deneyeceğim . -
quote:
ulti kullanılmamalı belki ultiyi açar açmaz kullanabilin ama bir ulti olmayışı sana tf yi kaybettirebilir -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BestKhaZixEver
quote:
vallahi ya son anda kurtardım yoksa taş yağmuru geliyordu az kalsın
mesela bugün brand nasıldır yazacaktım yanlışlıkla branda yazdım konu gitti gelen geçen taş bombasına tuttu
affetmezler , ama şuanda yarısından çoğu okulda biraz daha rahat olabiliriz
-
20 dkda 200 denir ama oyuna göre değişir bu kendinizi şu kadar yapmam gerekiyor diye şartlandırmayın her oyuna göre değişir.Temel amacın rakibinin önüne geçmek olsun -
quote:
quote:
ulti kullanılmamalı belki ultiyi açar açmaz kullanabilin ama bir ulti olmayışı sana tf yi kaybettirebilir
Arkadaş zaten blue build yapıyor. %30 civarı CDR'ı olsa çok rahat hem farmını hem de TF'ını yapabilir. Yıkılacak olan bir kuleyi ulti ile kurtarmak bana daha mantıklı geliyor
-
bırının farmının ıyı yada kotu oldugunu soylemek için bence sadece farm sayısına bakılmamalıdır.
son vurus refleksıne, ayarlamasına bakılmalıdır. yoksa oyle dayanıp skıll shotlara daha cok kesebılırsın
ama lane ı ıttırırsın kı bu gank yemene neden olr falan fılan
demem o ki sadece son vurusları yapıp 20. dk de 142 farm yapıyorsan gayet iyi bence. -
quote:
quote:
quote:
ulti kullanılmamalı belki ultiyi açar açmaz kullanabilin ama bir ulti olmayışı sana tf yi kaybettirebilir
Arkadaş zaten blue build yapıyor. %30 civarı CDR'ı olsa çok rahat hem farmını hem de TF'ını yapabilir. Yıkılacak olan bir kuleyi ulti ile kurtarmak bana daha mantıklı geliyor
ultiyle kule kurtarmak mantıklı zaten ona birşey dediğim yok
-
Ignite almanda bir problem yok ki hangisi stratejine uygunsa onu alabilirsin. Profesyonellerin adc veya apc oynuyorsa dakika*10 farmı olması gerektiği söyleniyor ama ben o kadarına sadece yi, tristana ve anivia ile yapabiliyorum. Ortalama adc oynuyorsam dakika*9 mid oynuyorsam dakika*8 falan oluyor farmım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
supportsuz bukadar yapmışsın bence yeterli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X